Evde Sürprizler konusunda yardım istiyorum lütfennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2e2c
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sepcim ımyeh ne ya nerde o konu çok merak ettim bir arkadaşa sordum beni ciddiye almadı

Konu yok şekerim silinmiş ama başka bi yerden buldum. Ahanda bu...

Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?

Oha o nasil bir senaryo

Hahah bu ne ya ben bu konuyu nasılda kaçırmışım ki

ya o değilde bizde de ne hayal gücü yüksek hatunlar varmış okudukça ufkum genişliyoteori tmm pratikte iş yok

Bende ilk doğum günün de ailesini arkadaşlarını davet edip evin yanında ki cafe de sürpriz parti organize etmiştim tabii sevgilim doğum gününü unutmayacagimi biliyo o yüzden sürpriz olsun diye gündüz den aşkım bugün doğum günün ya akşam yemeğe çıkalım mi dedim tabi farklı bi mekan söyledim ona oda kabul etti sıradan bi yemek bekliyordu
Akşam olunca o takım elbisesini giydi ben şık bir elbise arkadaşı aldı arabayla bizi az bi yol gittik sonra arkadaşı ruhsatı evde unuttuk dedi geri döndük siz beni cafe de bekleyin dedi cafeye bi girdik sevgilim şoook başka şehirden gelen anne babasi ve arkadaşlarını görünce ne yapacagini şaşırdı konfetiler alkışlar ikimizin fotografi olan bi pasta sanki nisan söz gibiydi sonra doğum günü bitti annesi babasi gitti eve çıktık asıl sürpriz burdan sonra başlıyor
Eve cikar cikmaz yan binadan arkadaşlari aradı hadi bize gelin kahve içmeye diye tabi hepsini ben organize ettim, oraya gittik kapıda anahtar benim ki hala zile basıyor anahtari kapıda unutmuslar diye

Ya aç kapıyı işte dedim kapıyı açtı tavanda sayısız balon asılı, iplerden sarkittim uçlarında fotograflarimız ortada bi masa mum ışıkları benim kendi ellerimle yaptigim pasta kırmızı şarap komidinin üstünde rengarenk hazirladigim zarflar içinde aşk cümleleri değil de onunla ilgili itiraflar yazmıştım daha heyecan verici olsun diye bide ona özel bi tesbih yaptirmistim ucunda baş harflerimiz olan bide zippo Çakmak yine Adımız yazıyordu adam kendini kaybetti bana sarılırken takım elbisesini yandı mumdan o derece
Öyle işte hala aklından cikaramiyor 3 yil geçti ama bidaha öyle doğum günü kutlamadim sen normal sürpriz sormussun ama belki bundan esinlenebilirsin diye anlattım

Yanlız müstehcen msjlar iyidir ben eşime müstehcen şiirler bile yazmışlığım vardır

aynen kızlar mesajı deneyin 6 senelik evliyim diğerlerini hiç yapmadım yapamam da.gerçi asansörde sıkıştırmışlığım var ama yeni yeni deniyorum bu mesaj olayını.şahsen çok memnunum

yani o kadar müstehcen atamıyorum ben.utanıyorum ne yazık ki ama.... özledim seni,, akşama benimsin gibi gibi mesajlar ; hele dün çok güzeldiderseniz aynı filmi ikinci gün de izlersiniz benden söylemesi....

dalga geçer o benimle gerçi hiç denemedim

benimki de dalga geçti canım önce ama şimdi hoşuna gidiyor sanırım ve ciddiye alıyorrrrrrrrr.çünkü mesajlar işe yarıyor :)))...bi dene bak
konu sahibesi nerde

ya burda yazan sürprizleri uygulamaya gitti.ya da bir ergen.eğer bir ergense bir daha böyle konulara yorum yazmayacağım.Nitekim bu tarz bir konuya ilk defa yorum yapıyorum.eğer de sahteergen konusu ise bu da son olur galiba...sazan gibi atladım.

Kk'nın en masumu seniii.emekçii
Jartiyer heee ,yemeği de onla yapcan hee,
dün burda vardı bi yemek yaparken kocası imyeh diyerek saldırıyo muymuş ,öyle mi demesini istiyomuş onun gibi bişii
o neydi kızz ben kaçırmışım tühhh

Konu sahibesi nedir necidir bilemem ama
Burda çok yaratıcı arkadaşlarımız varmış o ortaya çıktı...

Gecelige gerek yok zaten çıkacak :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…