- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Sepcim ımyeh ne ya nerde o konu çok merak ettim bir arkadaşa sordum beni ciddiye almadı
Sepcim ımyeh ne ya nerde o konu çok merak ettim bir arkadaşa sordum beni ciddiye almadı
Ben boyle enteresanli boyle atraksiyonlu bir seyler beklemistim. Feyz alacaktim halbukisiDaha ne kadar fikir verelim ayol.
Oha o nasil bir senaryoKonu yok şekerim silinmiş ama başka bi yerden buldum. Ahanda bu...
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?
Hahah bu ne yaKonu yok şekerim silinmiş ama başka bi yerden buldum. Ahanda bu...
Kocamın ilk kız arkadaşıydım görücü usulü evlendik evde sürekli pantolonlarımı kesiyor kalça kısımlarını delik deşik yapıyor affedersiniz beyaz tişörtlerimin üstüne fak me yazıp olur karıcım diyor saldırıyor bana evde üstsüz ve koşarak gezmemi istiyor çünkü sallanıyormuş sürekli kumandayı yere atıp ay karıcım alıver diyo hemen dayıyo estagfurullah sürekli ımyeh ımyeh diye inle diyo. Yemek falan yaparken napmam gerek?
ne konuymuş ya kendi gitti geyiği hala kaldıHahah bu ne yaben bu konuyu nasılda kaçırmışım ki
Seni 2016nın en aktif üyesi seçeceğim, nereye adımımı atsam zınk diye çıkıyorsunya o değilde bizde de ne hayal gücü yüksek hatunlar varmış okudukça ufkum genişliyoteori tmm pratikte iş yok
Seni 2016nın en aktif üyesi seçeceğim, nereye adımımı atsam zınk diye çıkıyorsun
bu arada avatarın insanı şaşı yapacak cinstenSeni 2016nın en aktif üyesi seçeceğim, nereye adımımı atsam zınk diye çıkıyorsun
Nazar etme nolur yaptır senin de olurbu arada avatarın insanı şaşı yapacak cinstengelde isteme silikon taktırmak
yatak odamiza monotonluk geldigini hissettigimde esimi degisik otellere cagiririm.bi digeri disarda arabanin icinde cok heyecanli oluyo mesela.bizim bina cok katli site gece gec saatte gelirsek disardan esimin hic kacisi yoktur mutlaka sıkıştirim koseye inanilmaz heyecanli oluyo.bunlarin disinda evde kuvet doldurmak striptiz yapmak .disari yemege cikip altinda ic camasir olmadigini kulagina sokmak hele ki kontrol edebilirse cildirtici.gun icinde mustehcen msjlar yazmak.bundan sonra bisey yapmana gerek zaten koca kole oluyo
Yanlız müstehcen msjlar iyidir ben eşime müstehcen şiirler bile yazmışlığım vardır
dalga geçer o benimlegerçi hiç denemedim
konu sahibesi nerde
o neydi kızz ben kaçırmışım tühhhKk'nın en masumu seniii.emekçii
Jartiyer heee ,yemeği de onla yapcan hee,
dün burda vardı bi yemek yaparken kocası imyeh diyerek saldırıyo muymuş ,öyle mi demesini istiyomuş onun gibi bişii
benimki de dalga geçti canım önce ama şimdi hoşuna gidiyor sanırım ve ciddiye alıyorrrrrrrrr.çünkü mesajlar işe yarıyor :)))...bi dene bak
ya burda yazan sürprizleri uygulamaya gitti.ya da bir ergen.eğer bir ergense bir daha böyle konulara yorum yazmayacağım.Nitekim bu tarz bir konuya ilk defa yorum yapıyorum.eğer de sahteergen konusu ise bu da son olur galiba...sazan gibi atladım.
Arkadasim hastanede calisiyor acile gelmis kavanoz kaldi diye
Banyodan cikmis mutfakta gezerken sen dus kavanoza otur sonra bi de cikarama
Aciklamasi da buymus
sayende benim deeeYa biliyomusunuz bir hastadan konfeti çıktı kutlama yaptıkay gözümde saçma sapan şeyler canlandı konfeti ve vajinayla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?