Kk'nın en masumu seniii.emekçii
KK'nın sapık üyeleri sizi. Konu sahibi emek harcanacak bir şey soruyor bence.
Evde siyah jartiyerle en sevdiği yemeği yapıp mum ışığında yemek yesinler bence.
Jartiyer heee ,yemeği de onla yapcan hee,
dün burda vardı bi yemek yaparken kocası imyeh diyerek saldırıyo muymuş ,öyle mi demesini istiyomuş onun gibi bişii
Ben olsam romantik ortam oluşturmaya evde hiç uğraşmam.
Neden biliyor musun, sonrasında bulaşık kaldır et falan hoş değil.
Gecenin büyüsünü bozuyor.
Benim yapmış olduğum eşime romantik bir süprizi anlatayım istersen, sana da ilham olabilir belki.
Bizim için güzel bir anı oldu. Evde de yapılabilecek şeyler aslında. Güzel bir yemek, romantik bir sofra, mumlar, hafif bir jazz muzik...
- Haftasonu için (İstanbul'da oturuyoruz) adalarda bir otel rezervasyonu yaptırdım.
- Daha önce adaya gezmeye falan gittiğimiz için az çok nerede ne var göz aşinalığı vardı.
- Yanıma ufak bir çanta hazırladım, gidip otelde veya restoranda abuk subuk paralar harcamamak için (bütçeyi kısmak için) bir şişe şarap, tirbüşon, mum (minik kokulu mumlardan), cips ve kuruyemiş, minik plastik tabaklar (2-3 adet) aldım.
- Cumartesi akşamı için rezervasyon yapmıştım, evde kahvaltımızı yaptık güzelce, sonra da evden geze geze adalara gittik, güzel bir gün geçirdik. Önce otele çantalarımızı bıraktık daha sonrasında da adayı gezdik biraz.
- Daha sonrasında da adada bulunan bir restoranda balık yedik.
- Otele döndüğümüzde de ben odayı romantik bir şekle dönüştürmüştüm zaten.
Jartiyer heee ,yemeği de onla yapcan hee,
dün burda vardı bi yemek yaparken kocası imyeh diyerek saldırıyo muymuş ,öyle mi demesini istiyomuş onun gibi bişii
Ya sakasi bir yana.
Sabah esimin bi yere gidip gelmesi gerekiyordu. Ben uyuyakalmisim.
Gitmis isini halletmis ekmek almis gelmis. Tabi ben hala uyuyorum. Gitti geldi mi haberim yok.
Geldi yanima.
"Askim oglen oldu (saat 9!) kalk hadi sucuklu yumurta yaptım" dedi.
Firladim yataktan zaten uyurken tum salyayi birakmisim yastiga agzim yuzum sirilsiklamutancaktim vazgeçtim.
Yemin ederim dunyalara bedel suprizdi.
Sucuklu yumurtaya uyandir
Kucumseyeni doverim, aksam yemeginden supriz oluyosa kahvaltidan niye olmasin. Belki hava karanlık olsa mum da yakardik.
Ya sakasi bir yana.
Gitmis isini halletmis ekmek almis gelmis. Tabi ben hala uyuyorum. Gitti geldi mi haberim yok.
Geldi yanima.
Firladim yataktan zaten uyurken tum salyayi birakmisim yastiga agzim yuzum sirilsiklamutancaktim vazgeçtim.
Kucumseyeni doverim, aksam yemeginden supriz oluyosa kahvaltidan niye olmasin. Belki hava karanlık olsa mum da yakardik.
bende merakla okumaya başladım ama sonu hüsranBen eşime evlenmeden önce yaptığım bir sürprizi anlatayım ilham verir. (Evlendikten sonrak tek sürpriz romantizmin bitmesi oldu) eşimin doğumgünüydü bende kapının önüne yakınca fışkıran yer volkanlarındna koydum iki tane. Odanın zeminini siyah tül ve sahte gül yapraklarıyla kapladım. Üzerine tealight mumlardan yaktım mumlarla yol yapım. İşte duvarlara postitler yapıştırmalar yerlere yazılar yazmalar vs vs. Eşim , o zamanki sevgilim, apartman kapısından girince volkanları yaktım ilk önce volkanlar dış mekan içinmiş dumanından öksürük krizine girdik. Can havliyle cam açmaya giderken mumları devirdim tüller yanmaya başladı ama o naylon tüller saniyede deli gibi tutuştu. Onları söndürüken heryer duman ve su oldu. Bende en son geyik olsun diye oo iyiki doğdun diyip konfeti patlattım o konfeti yatağın üzerini komple kapladı. İki hafta sonra ağrı şikayetiyle gittiğim doktor rahim ağzıma yapışmış bir konfeti çıkardı. En son sürprizde buydu. Sonuç; sanırım bu kadar kasmamak lazım.
Oh be, yalnız değilmişimYa sakasi bir yana.
Geldi yanima.
Ben eşime evlenmeden önce yaptığım bir sürprizi anlatayım ilham verir. (Evlendikten sonrak tek sürpriz romantizmin bitmesi oldu) eşimin doğumgünüydü bende kapının önüne yakınca fışkıran yer volkanlarındna koydum iki tane. Odanın zeminini siyah tül ve sahte gül yapraklarıyla kapladım. Üzerine tealight mumlardan yaktım mumlarla yol yapım. İşte duvarlara postitler yapıştırmalar yerlere yazılar yazmalar vs vs. Eşim , o zamanki sevgilim, apartman kapısından girince volkanları yaktım ilk önce volkanlar dış mekan içinmiş dumanından öksürük krizine girdik. Can havliyle cam açmaya giderken mumları devirdim tüller yanmaya başladı ama o naylon tüller saniyede deli gibi tutuştu. Onları söndürüken heryer duman ve su oldu. Bende en son geyik olsun diye oo iyiki doğdun diyip konfeti patlattım o konfeti yatağın üzerini komple kapladı. İki hafta sonra ağrı şikayetiyle gittiğim doktor rahim ağzıma yapışmış bir konfeti çıkardı. En son sürprizde buydu. Sonuç; sanırım bu kadar kasmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?