- 30 Kasım 2016
- 401
- 292
- 53
- 31
- Konu Sahibi toprakyagiznehirim
-
Merhaba sevgili üyeler :) daha öncede isteme söz konusuyla ilgili sizlere danışmıştım fakat bazı aile sorunları yüzünden ertelemek zorunda kaldık. Çok şükür ailelerimiz tanıştı isteme oldu. Şimdi sıra söz ve nişan kısmında biz ayni akşam yapmaya karar verdik çünkü yaza düğünümüz olucak kısmetse:) 17 Kasım olarak tarih belirledik ve söz nişanda takı yapılması zorunlu bir durum mu? Ben ve erkek arkadaşım yüzükler takılsın birde kendisi hediye yapacak ama ailemden bazıları takı yap diyor bazıları yapma diyor arkadaşlarım nişan yapmayacaksın zaten takını yap eline para geçer diyor çok karıştım sizlerin başından da geçtiyse eğer nasıl ilerlediyseniz benimle paylaşırmısınız:) biraz uzun oldu ama hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Gelen akrabaların para veya altın takması.:)Takı yapmak ne demek??
yüzükler takılıp pasta kesıldıkten sonra gelin damat masa önune gelıyor takmak ısteyen takıyor ..
2 kuzenınde böyle oldu .
Söz nişan ayrı yaptıkları işçin nişanda sadece takı takıldı .
nişanda daha çok para takılır düğüne gelemeyenler birde erkek tarafı gelıne bileziklerini takar .. Gelin ne takı ıstedıyse ..hımmmmm yani nişanda ayrı takı merasimi düğünde ayrı oluyor
Kar'lı işmiş
arkadaşım sözde yaptı, nişanda yaptı, düğünde yaptı köşeyi döndü :)hımmmmm yani nişanda ayrı takı merasimi düğünde ayrı oluyor
Kar'lı işmiş
arkadaşım sözde yaptı, nişanda yaptı, düğünde yaptı köşeyi döndü :)
yalnız değilsin bence bende biraz beleşe gidicem sayılır :)Vur yüzüme vurrrr beleşe giden salak ben
Canım takmak isteyene yok istemiyorum diyemezsin,takmayana neden takmadin diyemezsin.Hazirlikli gelen,arzu eden takar zatenGelen akrabaların para veya altın takması.:)
Eşim bana beş taş takmıştı evde yaptım bu arada ikisi bir. Kayınvaldem de takı seti almıştı ne çok ağır nede çok sade orta halli. Tabi bizden takı konusunda istek olmadı. Düğünde de ayrı takıldı. Gelenler bişey takmadı ama bizde sadece düğünde takılırMerhaba sevgili üyeler :) daha öncede isteme söz konusuyla ilgili sizlere danışmıştım fakat bazı aile sorunları yüzünden ertelemek zorunda kaldık. Çok şükür ailelerimiz tanıştı isteme oldu. Şimdi sıra söz ve nişan kısmında biz ayni akşam yapmaya karar verdik çünkü yaza düğünümüz olucak kısmetse:) 17 Kasım olarak tarih belirledik ve söz nişanda takı yapılması zorunlu bir durum mu? Ben ve erkek arkadaşım yüzükler takılsın birde kendisi hediye yapacak ama ailemden bazıları takı yap diyor bazıları yapma diyor arkadaşlarım nişan yapmayacaksın zaten takını yap eline para geçer diyor çok karıştım sizlerin başından da geçtiyse eğer nasıl ilerlediyseniz benimle paylaşırmısınız:) biraz uzun oldu ama hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Canım takmak isteyene yok istemiyorum diyemezsin,takmayana neden takmadin diyemezsin.Hazirlikli gelen,arzu eden takar zaten
Bizde de öyle sen ne istersen öyle yapsın dediler ben alyans ve beştaş aldım birde ya bilezik yada set alıcam digerleri düğüne kalıcak.Eşim bana beş taş takmıştı evde yaptım bu arada ikisi bir. Kayınvaldem de takı seti almıştı ne çok ağır nede çok sade orta halli. Tabi bizden takı konusunda istek olmadı. Düğünde de ayrı takıldı.
Merhaba sevgili üyeler :) daha öncede isteme söz konusuyla ilgili sizlere danışmıştım fakat bazı aile sorunları yüzünden ertelemek zorunda kaldık. Çok şükür ailelerimiz tanıştı isteme oldu. Şimdi sıra söz ve nişan kısmında biz ayni akşam yapmaya karar verdik çünkü yaza düğünümüz olucak kısmetse:) 17 Kasım olarak tarih belirledik ve söz nişanda takı yapılması zorunlu bir durum mu? Ben ve erkek arkadaşım yüzükler takılsın birde kendisi hediye yapacak ama ailemden bazıları takı yap diyor bazıları yapma diyor arkadaşlarım nişan yapmayacaksın zaten takını yap eline para geçer diyor çok karıştım sizlerin başından da geçtiyse eğer nasıl ilerlediyseniz benimle paylaşırmısınız:) biraz uzun oldu ama hepinizi çok seviyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Vur yüzüme vurrrr beleşe giden salak ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?