Evde saç kesmek mi kuaför de saç kesmek mi?

Bence saclarını kuaforde kestır cunku kendın kesersen duzgun olmaz eger saclarının cok kısa olmasını ıstemıyosan bunu kuafore soylemelısın zaten sen soyledıkten sonra o kadar kısa kesmezler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de omzu geciyordu tam omuzda duz kesim istiyodum, kuafore gitsem cok keser diye korktum ve evde kestim aaa muthis oldu. Ilkinde verim alinca ikincide de korkmadan kestim.

Ben de belime kadar saclarimi omuz hizamda kesmistim. Uclarini uzunlu kisali yaptim yamukluk belli olmasin diye. Kuafore gidicektim ama o kadar uzattiktan sonra kiyamadim kendim yasadim o zevki :27:

Ay o saçını aradağı surat ifadesi yokmu ćok komik yaa bakıp bakıp gülüyorum :60:

evet evet az kalsin agliyacakti zor tutu kendini sakaya urdu garibim :))))
ama ben hala anlamadim nasil becerdi bu onu....
ay cok gülmeyelim ne derler gülme komsuna gelir basina, gerci komsumuzda degil ya ordan yirtariz ins :))))

Arkadaşlar benim saçlarım omuz hizasinda düz kesim ama boyun hizasina getirmek istiyorum .Kuaför çok kısa keser diyede korkuyorum.Ben evde anneme kestirsem kötü mu olur? Yani mesela kuaforlerin makasi farkli mi?

ben arada saçımı evde kesiyorum. benim saçlarım uzun. belli bir uzunluğu geçtiği zaman kendim kısaltıyorum. kat attığım bile oluyor.

biliyorum kuaföre gitsem çok kesicek.

ama senin dediğin boylarda biraz daha riskli. yanlış kesersen kötü olabilir. kuaföre gitmen daha iyi olur sanki. tüm saçları aynı hizada kesemeyebilir annen. uzun saçta farketmez de istediğin boy saçta olmaz.

hayır anlamadım ki ne gerek var evde riske girmeye gidin kaliteli iyi bir yere tarif edin kuaföre keserkende kontrol edin bu kadar basit bu sefer kötü olacak kuaföre gideceksiniz sonra düzelttmek için bir sürü kesmek zorunda kalacak asla evde şekil veremem ben uçlarını keserim maşa düzleştirici derken çatal çatal oluyor minicik kesiyorum çabuk uzuyor ama evde o şekilde kesmeye ne gerek varki:4:

Düz bi kesim istiyorsun heralde annen daha önce kesmisse eli yatkın olabilir bende evde anneme kestiriyorum kuaföre gitmiyorum iki yıldır ama benim saçlarım uzun olduğu için çok farkedilmiyor sizde en ufak bi egri kesim hemen farkedilir o yüzden riske atmayin derim

Evde kendi sacini kesmeyi debemis ve zaminda zar zor duzelttirmis biri olarak asla yapmayin ruskli bir boy evde kesmek icin uzun olsa ucundan almak kolay ama oyle cok yalnis bur sey yaparsiniz:9asla ama asla yapmayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X