evde mi mekanda mı mantıklı

cocuk mantıklı konusuyor. ben de evde istemiştim ama bizim otelimiz vardı yani beleşe mekanda yaptık nişanı ki nişan kız tarafına ait değil mi ya hu?

aynen ama suan ucretsız ıznde bırakmadı daha bu işte evet aılecek yapıyolar ama işin basında bu kardeslerıde buna uyuyor ve maaş sistemı varmıs zaten yanı
Heyecanınızı mutluluğunuzu bozmak istemiyorum ama yazmak zorundayım. İşin başında bu derken? Kardeşleri evli değil mi, veya evlenmiycekler mi? Bugün ses etmeyen yarın hakkımız yeniyor der. Aile her çocuğuna eşit yapabilecek mi? Aile işi ve aile apartmanı her zaman sorun çıkartır. Ne kazanılıyor ne masraf yapılıyor hiç bilemezsiniz. Siz mesela evinize bir şey alsanız herkes bilecek herkes konuşacak ve bazen hesap sorulacak. Burada en çok boşanma nedeni eş ailesi, ortak iş ve kalabalık aileyle bir arada yaşamak. Yerinizde olsam bu aile işine engel olurum. Hatta bunu evlilik için şart koşarım. İşinden ayrılmayacaksın evimiz bütçemiz ayrı olacak diye rest çekerim.

Bence tüm akrabalar gelmeyecekse boşuna mekan tutmayın. İlerde eltiniz lafını yapacak olursa da ben çok saçma buluyorum gereksiz gösteriş diye siz onu bozarsınız hayırlı olsun bu arada.

Nişanı ev ortamında yapıp yapmamak pek önemli değil gibi, ama düğünü asla ev ortamında yapmayın. Bu sizin küçük düşürür.

Kalabalık olacaksa evde olmaz o iş. Ama düğün salonu da fazla abartı geldi bana biz bir restoranın davet toplantı alanında yapmıstık. Daha kucuk alanlar daha samimi geliyor bana

Söz nişan aslında kız tarafına ait bir adet , açıkcası ben isteme evde yaptım sağolsun ailemde destek oldu 4 evde kazan kazan yemek pişti ev küçüktü ama doğal eğlenceli ortam vardı. Eğer nişanı erkek taraf kesin yapıp sizi borclu çıkarmayacaksa yap ama ben olsam yapmam daha bunun kınası var düğünü var gelinliği var varda var :)

Karar size ait. Siz nasıl isterseniz öyle olsun. Bizde nişan zamanı erkek tarafı baklava ve içecek getirir. Söz yapıldı ardından 2 hafta sonra nişan bizim evde yapıldı. Ben de salon tutmaya gerek yok dedim. Evimizde olmasını istedim, çok kalabalık olmayacak şekilde yakınlarım geldi sadece. Şimdi düşünüyorum aslında söz ve nişan aynı gün olsa daha iyi olurmuş. Hiç gerek yokmuş bu kadar ayrı günde uğraşmaya.

Sende kendimi gördüm ellerimle kazıdım. Eşin nereli. Gel bi sarılalım bacım

Kalabalık olacaksa evde olmaz o iş. Ama düğün salonu da fazla abartı geldi bana biz bir restoranın davet toplantı alanında yapmıstık. Daha kucuk alanlar daha samimi geliyor bana
Ay zaten benimkiler dedi en fazla 20 kişi olsun kaynanam getirdi 60-70 kişi ayakkabılar basamaktan aşağı kata gidiyodu evde baya dar küçüktü ama okadar neşeli doğal ortamdı restoran alanı da mantıklı aslında çok iyi yapmışsınız

Biz evde yapmıştık gayet güzel samimi bir ortam olmuştu Canım annem baklava bile açmıştı.Kalabalık değilse ev daha güzel
Ben de yine olsa evde yaparım. Bana çok gereksiz geliyo nişan salonu falan. Biz bu kızı ayırttık sonra gelip alcaz gibi ( yapanlara saygım sonsuz tabi)

Benim görümcem sizin elti gibi evlenmis, kaynim bu sekilde evlenmis. Bana dugunumde altin bile takmadilar, taki toreninde kadin oturdu da hic rahatsiz olmadi benim genis ailem sirada beklerken.

Dugunden sonra da piti piti kapimi calip altinlarin hesabını sordu, niye soruyorsunuz, sizin taraftan kimse takmadi nasilsa, emanetse/borcsa benim borcum siz bosverin dedim, tersledim. Cok ilginc bir kadindi kendisi bir bakiyosun pamuk sekeri, bi bakiyosun hanim dedim diye kendini yerlere atip hakarete ugradim diye manipulasyona basliyordu
yanı evet adet boyle oldugu ıcın boyle olcak benlık bısey deıl bu duzen
bmmde hevesım olamamsına ragmen sırf dedıgınız seyden dolayı yıne yaptırasım var ınanaın

Siz 2 ayda bunlari konusacak evreye nasil geldiniz ki? Gorucu usulu mu?

valla bizde tam tersi oldu. kendine güvenen, kimseyi sallamayan ve beklentisi olmayan bir gelin olarak hiçbir şeyime karışamıyorlar, yüzgöz olmadığım için de saygı duyuyorlar.
çünkü söz hakları olsun istemedim.
bizim sayemizde desinler istemedim.

altın vs de, hediyedir. isteyen yapar istemeyen yapmaz. isteyen bana az başkasına çok takar. benim umurum ve beklentim dışındaydı böyle şeyler hala daha öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…