- 24 Nisan 2020
- 247
- 33
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
-
Eve nasıl sigacaksiniz, Nisan masrafini kız tarafı karşılamıyor mu zaten ?kızlar görüştüğüm kişi isteme ve nişanı tek bi günde ev ortamında yapalım dıyor boşyere mekan tutmayalım gerek yok dıyor nişan için ailesi kararı bize bırakmış durumda ben ise boyle şeylere cok hevesli isteklı bırısı deılım aslında yanı suan ıcın oyle dusunuyorum evde de olabılır belkı ama bı kac ay once evlenen abisinin eşi nişan için yaşadığımız sehırde hıcde fena sayılmacak lüks bi düğün salonu tutturmuş.
bnm gorustugum kısı ise dugun zaten yapılcak nısana gerek yok onun yerıne altın yapılır sana fena mı olur dıyor. ama istersende tututulur dıyerek fıkrını belırrttı yanı.
dedıgım gıbı suan ıcın hevesım yok gıbı evde yapmayı kabul etsem pişman olur muyum acaba sonra yada alçak gönüllü olmak sonradan değersizleştirir mi onların gozunde birde nişan manevı bısey altın maddi onun yerıne bılezık taıklmasını kabul etmek mantıklı mı tecrubelı olanlar fıkır verebılır mı
yazmayı unutmusum duzelttım erkek tarafı yapıyor bızım bolgemızdeNişan kız tarafına ait değil mi? Neden erkek tarafı yapacakmış gibi yazmışsınız?
yazmayı unutmusum duzelttım erkek tarafı yapıyor bızım bolgemızdeSız nişanı da mı erkek tarafına yaptıracaksınız?
Nişanı her yerde kız tarafı yapmıyor mu?
O vakit ben olsam 1 bilezik için aklımda kalmasına izin vermezdim. Sonuçta bir daha olacak bir durum değil 1 defa olacak onun için aklınızda ne varsa makul sınırlar içerisinde neden olmasın.yazmayı unutmusum duzelttım erkek tarafı yapıyor bızım bolgemızde
Nışan kız tarafının değil mi ? Damadın yapacağı altınla ne alakası var ?
yazmayı unutmusum duzelttım erkek tarafı yapıyor bızım bolgemızdeEve nasıl sigacaksiniz, Nisan masrafini kız tarafı karşılamıyor mu zaten ?
yanı aslında pek heveslı deılım suan ıcın yada netleşmedği içn mi oyle dusunuyorum bılmıyorum mekanda beni kararsız bırakan sorunum aılenın bı kısmı farklı sehırlerde yanı nişan yapsam tum hepsi gelemez acıkcası az bı katılım olursa eger bunun ıcın mı tutturdun demezler mıOnun yerine altın yapılır lafına inanma yapmazlar o yüzden bunun için salondan vazgeçme.eger çok kalabalık olacaklarsa salon tutun.hem ev batar hem çok yorulursunuz.bi yer tutun olsun bitsin.
hayır asla yarıstırmıyorum oyle yasam kararsız deıl net olurdum o yaptırdı bnde ıstıyorum dıyevay arkadaş asdffg. hem düğün hem nişan erkekte demek.
yani sırf bana masraflarını yapsınlar, x kişisi yaptırtmış y kişisi coşmuş diye kararlar vermeyin.
kendi zevkleriniz, kendi tercihlerinize göre, kendinizi kimseyle yarıştırmadan ve kıyaslamadan karar verin
evet yaptırmış o nişan için bıle kucuk organızyon kafelerı tercıh edılır genelde bıurda ama o lux bı dugun salonu tutturmus dugunde de en son acılan salonu tutturmusDiğerine yapıyorlarsa sıze de yapsınlar o zaman.
Eltiniz ilerde canınızı sıkar.
Bana değer verdiler vs sız de muhakkak takarsınız.
Esınızle gerılırsınız gerek yok.
Yaptırın gitsin o zaman.
yanı dedıgım gıbı bızım bolgemızde erkek yapıyor bu teklıfı de o yaptı zaten mekan tutmayalım onun yerıne altın takalım dıye konuyu o actı eltı olacak kısıye de bunlar yatıbu aradasöz de nisan da kiz tarafinin isi.
demek ki abisinin eşi hevesliymis böyle seylere, ailesinin de durumu varmis. her seyin ennn satafatlisini yapmis.
senin durumun varsa sen de yap. esine ne ki?
turkiyenin neredeyse tamaminda söz nişan kina kiz , düğün erkek tarafinindir
eklemeyi simdi gördüm. nisan erkek tarafinin - düğün erkek tarafinin. nasil bir memleketmis o öyle. kiz tarafi ne yapıyor?
Yüzde yüz takacaksınız.evet yaptırmış o nişan için bıle kucuk organızyon kafelerı tercıh edılır genelde bıurda ama o lux bı dugun salonu tutturmus dugunde de en son acılan salonu tutturmus
allah var cocuk banada dıyor ıstıyosan tutalım ama abımlerde yaptıgına pişman boşyere hem masraf hem stres yorgunluk evde yapalım bnm fıkrım dıyor kararsıızım
hayır asla yarıstırmıyorum oyle yasam kararsız deıl net olurdum o yaptırdı bnde ıstıyorum dıye
bnm demek ıstedıgım aslında yapanılcek guclerı varken istememek sacma olur mu ılerde pısman olur muyum dmeek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?