• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kedi ve çocuk???

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
88
36
Mrb 2.5 yaşında bir oğlum var. Çooook aşırı bir hayvan sevgisi var hayvan resimlerini bile öperek kaldırıyor. Dışarda da kedi köpek ne bulsa hemen dokunur sever özetle hayvan gördüğünde çıldırıyor. Babası da ısrarla eve kedi alalım diyor. Ben tipik anneler gibi titizim aklım evde bir hayvanı almıyor ne kadar temiz deseler de kokusu tüyü olur diyorum. Ama bir tarafdan da tabuları yıkmak mı lazm belki çocuk için çok iyi olur diyorum. Bu arada sadece scottish fold türünü sevdim ben. Kendi ya da yakını çocuklu evde kedi beslemiş olan var mı? Lütfen fikirlerinizi bekliyorum..

Mrb 2.5 yaşında bir oğlum var. Çooook aşırı bir hayvan sevgisi var hayvan resimlerini bile öperek kaldırıyor. Dışarda da kedi köpek ne bulsa hemen dokunur sever özetle hayvan gördüğünde çıldırıyor. Babası da ısrarla eve kedi alalım diyor. Ben tipik anneler gibi titizim aklım evde bir hayvanı almıyor ne kadar temiz deseler de kokusu tüyü olur diyorum. Ama bir tarafdan da tabuları yıkmak mı lazm belki çocuk için çok iyi olur diyorum. Bu arada sadece scottish fold türünü sevdim ben. Kendi ya da yakını çocuklu evde kedi beslemiş olan var mı? Lütfen fikirlerinizi bekliyorum..
9 aylık bebeğim var 3 senedir evde kedim var tekir cinsi gayet iyi anlaşıyorlar

Kızım 16 aylık kedim 5 yaşında kumun temiz tutar bakımını düzgün yaparsanız koku olmaz kıl tüy oluyor tabi sonuçta bizden de dökülüyor...sokak kedisi benimkide...

2 senedir kedim var suanda oğlum 1 buçuk aylık ve kesinlikle tavsiye ederim.Kedi kokmaz tuvaletini kapalı tuvalet alırsınız zaten kediler o kadar düzenli ve temiz hayvanlar ki direk tuvaletletini kendi kumlarına yapıyorlar ayrıca kedi tüyünden korkmanıza gerek yok yanlış bilinen bir konu da tüylerin kist yaptığı kist yapan tüylerdeki parazitler. Eğer iç dış parazit aşılarını yaptırırsanız kedi tüyü insan saçı kadar zararlı olmaz emin olun. Çocukların gelişimi için bence evcil bir hayvanla büyümeleri önemli hele ki çocuğunuz bu kadar istekliyken onu kırmayın bence :KK54:

Benim iki kedim bir de köpeğim var, hamileliğimde de şimdi de sorun çıkmadı. Allaha şükür çocuğum hiç hasta olmaz, grip vs olmaz. Çok sevecen ve insancıl bir çocuk oldu. İlk zamanlarda hayvanlar merak ediyor, kokusuna alışınca da benimsiyor. Rahat olun, temiz görünen evlerde bile daha çok mikrop var, hayvan olan ev daha sık temizleniyor

Ablamlarında kedisi var. Ve bir de bebeği..Minik yeğenim daha 3 aylık.. Kedi o kadar koruyor kolluyor ki şaşırırsınız. Başında nöbet tutuyor. :) Böyle görünce kedileri çok çok daha fazla sevmeye başladım. :)

Back