- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kediler köpekler tuvaletlerini yaptiktan sonra nasil temizleniyorlar acaba ???? yalayarak, sonrasinda agzindan nasi bisey yenirfeci midem bulandi öggggg
kediler köpekler tuvaletlerini yaptiktan sonra nasil temizleniyorlar acaba ???? yalayarak, sonrasinda agzindan nasi bisey yenirfeci midem bulandi öggggg
yok canım ne zararı o kadarda değil..
sevmemekte değil aslında..kedilerden korkuyorum açıkcası tırmanmaları falan beni rahatsız ediyor evet dediğin gibi başka bir odaya koymak en akıllıca çözümü..ama köpekler yok denedim gördüm olmuyor..
gerçekten çok pislik oluyor evin içinde..kedi denemedim ama..deneyemem de zaten
canım çok güzel yazmışsın. ben de kedileri çok severim, hele severken mutluluktan gurrrlamıyorlar mı motor gibi bu sıcak günlerde bir köşeye bir kap su koymalıyız kediler, köpekler, kuşlar içinnnn
kedilerin tükürüğünün antiseptik olduğunu bilmiyorsunuz demek ki. ööö demeye devam edin siz çocuk gibi hey allahım....
"Kedilerin tüy temizliklerini yapabilmeleri için öncelikle suya ihtiyaçları vardır. Zira temizliğin ana öğesi tükürüktür. Kedi tükürüğü kedi için antiseptik özellik taşır. Yaraların yalanması bir anlamda pansuman bir anlamda tedavidir." alıntı
niye eczanede antiseptik mi kalmadiki , ayrica buda benim düsüncem neden hemen bu hayvan severler saldiriya gecer anlamiyorum, düzeyli tartisamiyorsunuzkedilerin tükürüğünün antiseptik olduğunu bilmiyorsunuz demek ki. ööö demeye devam edin siz çocuk gibi hey allahım....
"Kedilerin tüy temizliklerini yapabilmeleri için öncelikle suya ihtiyaçları vardır. Zira temizliğin ana öğesi tükürüktür. Kedi tükürüğü kedi için antiseptik özellik taşır. Yaraların yalanması bir anlamda pansuman bir anlamda tedavidir." alıntı
tercih meselesi tatlım yapıcak bir şey yok..
çinliler bile yemiyordur sanırsam
kedilerin tükürüğünün antiseptik olduğunu bilmiyorsunuz demek ki. ööö demeye devam edin siz çocuk gibi hey allahım....
canım bi arkadaş köpeğinin ağzından çıkanı yiyormuş birlikte?
köpeğin tükürüyüde mi antiseptik?
ki kedinin tükürüyü öyle olsa bile yiyormusunuz gerçekten
canım bi arkadaş köpeğinin ağzından çıkanı yiyormuş birlikte?
köpeğin tükürüyüde mi antiseptik?
ki kedinin tükürüyü öyle olsa bile yiyormusunuz gerçekten
insanlar çok bencil bu sadece hayvanseverlikte değil
biri birşeyi seviyorsa diğeri sevmiyorsa sevmeyene hemen saldırıya geçerler zaten
ben hayvanseverlere saygı duyarım herzaman
ama o hayvansever evine gelen misafirede saygı duymalı alerjisimi var astımımı var önemsemeli
ki kimse hayvan sevmiyor diye birine beddua etmemeli
o arkadaşımın ailesinden birini sokakta kuduz bir köpek ısırsa Allah korusun kuduzdan ölse ya da başka birşey olsa ne diyecek duruma acaba