- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
- Konu Sahibi magnolia99
-
Accıktamı yok
29 yaşında evlendim. Bence gec değildi. Hatta erken bile sayılabilirdi.
ben 24 yaşında evlendim yaklaşık 18 yaşımdan beri eş dost akraba ha bire laf ederdi evlen evlen diye sürekli birilerine önerir eve görücü yollarlardı ama hepsini reddettim, ben hep 27 28 yaşımda evlenirim en erken diye düşünürken eşimle tanıştım onun doğru insan olduğunu anladım ve evlendim asla pişman değilim yani evlilik için acele etme kimseyi dinleme taki doğru insanı bulduğun yaşa kadarmillet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
29 evlilik icin güzel bi yaş ben de 28 29da evlenebilecegimi bilsem üzülmem de şuanda biriyle tanissam tart dok iyice tani derken anca 28de evlenirim fakat oyle birisi hayatımda yok. Birden olabilir mi boylr seyler? 10 günde insan tanir mi birisini evlilik karari alir mi
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Benim kuzenim 29 yaşındayım evde kalıyorum diye düşünerek söz,nişan,düğün hepsi 6 ay içinde 1 çocuklu daha önce evlilik yapmış bir adamla evlendi.
Şimdi çok da mutlu değil 2 çocuğu var idare ediyor.
Ki kuzenim öğretmendi yani okumuş parasını kazanan eğitimli biriydi.
Ama toplum baskısı herkesi etkiliyor.
Burada haftada bir bu konular açılır ve çoğunluk eğitimli kesimdir.
Ilk başlarda şaşırıyordum artık şaşırmıyorum toplum baskısı çalışan çalışmayan kadın ayrımı yapmıyor hatta çalışan kadınlar bu konuda daha dertli nedense..
Bireysel olarak kendini geliştirmek lazım, toplumun tüm yargıları doğru değil bunu düşünmek lazım.
Yani 10 günlük tanıdığın biriyle istersen tabi ki evlenirsin ama sonu ne olur Allah bilir.
Ben de öğretmenim atanali 4 sene oldu atandiktan sonra heralde hemen evlenirim diyodum ama kayiplarimiz oldu ailecek ve huzursuz gunler geçirdim simdi de gercekten güvenip iyi niyetimi emanet edecek birine ihtiyac duyuyorum hamdolsun meslegim ve sagligim yerinde rabbim isteyen herkese nasip etsin ama evlilik istenince olan bisey degil onu anladim
Size sonuna kadar katılıyorum biricik adminimizzİnsanların ne dediğine ne düşündüğüne bu kadar takılmayın, evde kalmak diye birşey yoktur, bir kadının illa evlenmesi diye birşey de şart değil bence, henüz çok gençsiniz, iş hayatı, kariyer, kendi kendinize hayatınızı idame ettirmeyi öğrenmelisiniz önce, sonra evlenmek istiyorsanız doğru insan da çıkmışsa karşınıza evlenirsiniz.
Siz yaşlarda kızım var, evliliği henüz düşünmüyor babasıyla bana kalsa hiç evlenmesin hayatını yaşasın ama nasipte varsa da evlenirse yaşı olgunlaşsın doğru insanı bulsun da öyle evlensin isteriz.
29 evlilik icin güzel bi yaş ben de 28 29da evlenebilecegimi bilsem üzülmem de şuanda biriyle tanissam tart dok iyice tani derken anca 28de evlenirim fakat oyle birisi hayatımda yok. Birden olabilir mi boylr seyler? 10 günde insan tanir mi birisini evlilik karari alir mi
Aaa suits izlemediniz mi hiç? Meghan için değilse bile Harvey için mutlaka görülmeliBaşlamak lazım aslında.
Vücudun ihtiyacı olan düzenli spor,düzenli su verilince gerçekten çok genç gösteriyor insanı :)
Oyuncuymuş sanırım Meghan,sanki 30'larının başında gibi duruyor. Çok samimi birine benziyor. :)
10 gün çok kısa. Ben eşimi 10 senedir tanıyordum evlenirken. Üniversiteden sınıf arkadaşımdı.29 evlilik icin güzel bi yaş ben de 28 29da evlenebilecegimi bilsem üzülmem de şuanda biriyle tanissam tart dok iyice tani derken anca 28de evlenirim fakat oyle birisi hayatımda yok. Birden olabilir mi boylr seyler? 10 günde insan tanir mi birisini evlilik karari alir mi
32 yaşına kadar evlenmeyen kız evde kalmış sayılır. Dilekçe ile belediyeye başvuru yapılması durumunda bu süre dörtte birine kadar artırılmak suretiyle azami 40 yaşına kadar uzatılabilir.
Hiç izlemedim,dizi değil miydi o? :)Aaa suits izlemediniz mi hiç? Meghan için değilse bile Harvey için mutlaka görülmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?