- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi magnolia99
-
Hazır hissedilen ve karşındakine güvendiğin yaş.millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Yaş olarakk kesinliklee bayan için 25 tir biyolojik yaş budurr ama kişilik psikolojik yaşına göre sorarsan 18 dr olurr 35 de olur değişirr kişiye göreemillet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Yaş olarakk kesinliklee bayan için 25 tir biyolojik yaş budurr ama kişilik psikolojik yaşına göre sorarsan 18 dr olurr 35 de olur değişirr kişiye göree
Evde kalma tabiri hala var mi???millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Böyle bir yaş aralığı saptanamaz. Çünkü nasip faktörü bağlayıcı burada. Nasıl ki herkes aynı yıl doğmayıp aynı yaşta ölmüyorsa, aynen öyle de herkes için kesin bir evlilik yaşı belirlenemez. Hal böyleyken kimseye de evde kaldın denemez. Nasipten öte yol gitmez zira.. Hakkınızda hayırlısı olsunmillet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Ha bir de o varTürk erkekleri kafayı yemiş gerçekten
Bugün youtubeda geziyordum evlenip gelin gelmiş Rus bir kadın video çekmiş kanal yapmış
Altında Türk kadınlarına tonla hakaret
Ben de yorum olarak kendiniz Brad Pittsiniz zaten kısa boylu, kıllı, göbekli, cinsiyetçi, ırkçı ayılar yazdım
976338964 tane hakaret yedim
kime göre neye göree .bu aralıklarda evlenmeyenler ne olacak uzaya mı postalayacağız dünya da bir evlenmeyi bile beceremediniz diyerek
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Universitedeyken 24 yasında evlenirim diyodum o yasi geçirip 26 oldum hala hayatımda biri olmayınca ve etrafimdaki arkadaslarimin nisan düğün gelin mevludu aktivitelerine bilfiil katildigim icin "herkesler evleniyor neva ufaktan evde mi kaldin" diye kendi kendime soruyorum bazenbi de sey cok komik, gorenler soruyor "neva yok mu biseyler" diye ben de yok diyorum. Gelen soru:"hic mi yok kiz, gorustugun de mi yok" yok anam yok hiiic yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?