• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

şu evlenme konusu her hafta açılıyor her hafta aynı şeyleri yazıyoruz nafileeee.aaaaaaa bir bakıyoruz gene hortlamış konu.kadınlarrr kendinize değer verin artık etiketi olan raf ömrü olan mal değilsiniz .insansınız öncelikle aynı erkekler gibi ve akıllısınız herşeyi başarırsınız bir de diğer insanların fikirlerine göre yaşamaktan vazgeçseniz harika olacakk

millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Yaş olarakk kesinliklee bayan için 25 tir biyolojik yaş budurr ama kişilik psikolojik yaşına göre sorarsan 18 dr olurr 35 de olur değişirr kişiye göree

Yaş olarakk kesinliklee bayan için 25 tir biyolojik yaş budurr ama kişilik psikolojik yaşına göre sorarsan 18 dr olurr 35 de olur değişirr kişiye göree

Kesinlikle 25 yaşın biyolojik olarak evlilik yaşı olduğunu kim söylüyor ? Kaynak alalım lütfen. :KK51:

millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Böyle bir yaş aralığı saptanamaz. Çünkü nasip faktörü bağlayıcı burada. Nasıl ki herkes aynı yıl doğmayıp aynı yaşta ölmüyorsa, aynen öyle de herkes için kesin bir evlilik yaşı belirlenemez. Hal böyleyken kimseye de evde kaldın denemez. Nasipten öte yol gitmez zira.. Hakkınızda hayırlısı olsun

28 de evlendim ben den önce nişanlanan arkadaşlarımın havasına artistliğine maruz kaldım geç mi değil ama eşimle daha önce evlenmek isterdim tabi bu olgunluk da olurmuyduk bilmem eşim 33 yaşındaydı işi düzeni vardı Rabbim hemen de çocuk nasip etti suan 33 yaşındayım iki oğlum var çok şükür hersey nasip bana hava atan nişanlı arkadaşlarım la aynı sene evlendik onlar bir sene nişanlı bekledi ben altı ayda tanışma nişan dügün hepsinden öncede çocuğum oldu naberrrrrr:)

Evlenen mi evde kalır evlenmeyen mi ?
Evde kalmak nedemek cok sacma bir sey bu herkesin hayat gayesi evlenmek , aile kurmak nebilim anne olmak , olmak zorunda değil.

Türk erkekleri kafayı yemiş gerçekten
Bugün youtubeda geziyordum evlenip gelin gelmiş Rus bir kadın video çekmiş kanal yapmış
Altında Türk kadınlarına tonla hakaret
Ben de yorum olarak kendiniz Brad Pittsiniz zaten kısa boylu, kıllı, göbekli, cinsiyetçi, ırkçı ayılar yazdım
976338964 tane hakaret yedim:bicak::halay:
Ha bir de o var
Fark etmeden kendi analarına hakaret ediyorlar çünkü kendi anneleri de bir zaman bir Türk kızıydı
Bu gruba kardeşleri anneleri hatta kendi kızları gelecek

Şunu fark ettim ki düzgün ailelerde yetişmiş kendini geliştiren iyi ifade eden ortalama bir tipte olan erkekler bile böyle hakaretlere girmiyor
Türk kızı kezban muhabbeti yapanlar tüm bunlara sahip olmayanlar oluyor

Şu yaş diyemem ben 27 de evledim. Gezdim dolaştım çalıştim. Zamani gelince kısmet diyelim oldu. Öyle ne zaman olur diyede sıkıntı yapmadım.
Alilemde öyle meraklı değildi beni evlendirmeye çevremde. Sizin yarattiğınız algıda önemli.

Hay doksanlar nereden aklıma geldiyse böyle bir dizi repliği vardı
Şaşıfelek çıkmazı sanırım
Kıza evde kaldın iması yapan evli kadınlara evde kalan sizsiniz ben sokakta fellik fellik gezen benim diye cevap vermişti sanırım
O dizilere bak şimdiki 20 yaşına gelince zengin patronunu ayartmaya çalışan kızların dizilerine bak
Düşünce yapısını böyle böyle empoze ediyorlar insanlara

kime göre neye göree .bu aralıklarda evlenmeyenler ne olacak uzaya mı postalayacağız dünya da bir evlenmeyi bile beceremediniz diyerek

Bana göre... Yaş ilerledikçe istekler çoğalıyor hayatla ilgili sürekli yeni birşey öğreniyoruz. İlişkilerde ne kadar tecrübe o kadar güvensizlik getiriyor.

Guvenecek adam aradikca zamanımız gidiyor. Evleniyoruz çocuk istiyoruz mesela sorunla karsilasabiliyoruZ. Ha nasipte ne varsa herkes onu yaşar o ayrı. Bu yaşta illa evlensin evlenmesin diye birşey de demedim bana göre ne erken ne de geç olan yaşı söyledim.

Universitedeyken 24 yasında evlenirim diyodum o yasi geçirip 26 oldum hala hayatımda biri olmayınca ve etrafimdaki arkadaslarimin nisan düğün gelin mevludu aktivitelerine bilfiil katildigim icin "herkesler evleniyor neva ufaktan evde mi kaldin" diye kendi kendime soruyorum bazen:halay:bi de sey cok komik, gorenler soruyor "neva yok mu biseyler" diye ben de yok diyorum. Gelen soru:"hic mi yok kiz, gorustugun de mi yok":KK53: yok anam yok hiiic yok:KK47::KK47:

Universitedeyken 24 yasında evlenirim diyodum o yasi geçirip 26 oldum hala hayatımda biri olmayınca ve etrafimdaki arkadaslarimin nisan düğün gelin mevludu aktivitelerine bilfiil katildigim icin "herkesler evleniyor neva ufaktan evde mi kaldin" diye kendi kendime soruyorum bazen:halay:bi de sey cok komik, gorenler soruyor "neva yok mu biseyler" diye ben de yok diyorum. Gelen soru:"hic mi yok kiz, gorustugun de mi yok":KK53: yok anam yok hiiic yok:KK47::KK47:

Accıktamı yok :KK76:

Görümceme bir sorayım. Onun yüksek teorileri var bu konuda.
:) 31 yaşında ve evde kaldım diye bunalıma girdi.
Benim fikrime gelince;
herkesin hazır olduğu ideal evlilik yaşı farklıdır.
Kişinin kendisinde bitiyor iş yani.
:)

22 yaşında çok büyük aşkla evlendim. Erkenmis hata etmişim. 35 bence ıdeal 45e kadar yolu var 45den sonra da evlenip napacagim. Şuanki düşünce yapım böyle.

Evde kalmak diye bişey yoktur evde kalan koltuktur buz dolabıdır insan evde kalmaz tabi nadiren evde kalan insanlarda oluyor onlarda buzdolabı ütü gibi beyni olmayan belli şeyleri yapmaya programlanmış 'evde kaldın'tabirini kullanan varlıklar mesela onlar zaten evden çıkmasınlar

25 ten oncesi erken 35 ten sonrasi gec denebilir belki. Yani aslinda her yasta evlenilebilir, ama ulkemizdeki okul is vs durumlarinin oturdugu yasi dusunursek bu saydigim yas araligi idealdir sanirim.

Ben 27 de evlenip 30 da dogum yaptim, 35 e kadar da ikinciyi yaparsam tam guzel olur:)

Back