Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

En ideal 26 27 yaş
19 20 ne öle ya tam hayatini yaşican ♡
Sen takilma.insanlara insanlar konusur, bekarsın evlenmiyon mu derler, evlenirsin eee cocuk ne zamann derler.
Derler de derler sen kendini ne zaman hazir hissedersen o zaman evlen :))))

Kesinlikle 25 yaşın biyolojik olarak evlilik yaşı olduğunu kim söylüyor ? Kaynak alalım lütfen.
Çünküü 25 ten sonra yavaş yavaş çökmeye yumurtalarımızı yavaş yavaş kaybetmeye başlıyoruzda ondan 35 e kadar yavaş ilerliyor süreç ama 25 26 gibi başlıyor az buçuk erken anne olmak isteyenler için 25 26 daha ideal ben kendi fikrimi söyledim katılıp katılmamak size kalmış

Siz kesin bir bilgi olarak söylediniz ben de o nedenle kaynak istedim . Kendi fikrinize saygı duyarım ama bilimsel gerçek gibi bir konuda kesin diyorsanız kaynak sormak lazım.

Yakında 30 yaşındayim sizin akrabalarınizin tabiriyle evde kalan (!) gruptayim.Ama kendimi biraz anlatacak olursam 22 yaşında üniversiteden mezun oldum, çok şükür atamam yapıldı , 23'te işe başladım, 7 yıldır öğretmenim. Ülkemde birçok şehir, yurt dışında birçok ülke gördüm, kocadan daha değerli olan kişi sizsiniz.Kimse evde kalmaz hele bu devirde hiç kalmaz, Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.Mutsuz bir evlilikten de o elalem sizi kurtaramaz. Kocaniz psikopat, sapık çıkınca kocanız tüm o manyakliklari akrabalar üzerinde uygulayacaksa evet, akrabaları dinleyip önünüze gelenle evlenin.Yok beni dinlerseniz çok gençsin çalış paranı ye ve doğru adamı bekle.

Hocam, benim durumu da bir yorumlar mısın? 34 yaşındayım, ne alemde yumurtalarım? 1 sene sonra jet hızıyla mı beni terk edecekler? Az buçuk erken anne olmak hayal mi?

Hocam, benim durumu da bir yorumlar mısın? 34 yaşındayım, ne alemde yumurtalarım? 1 sene sonra jet hızıyla mı beni terk edecekler? Az buçuk erken anne olmak hayal mi?

Ahahahaha hemen evlenmelısın ve otur cocuk dogur cabukkkkkkk
Bence muhattap bıle olma zihniyet farkı var:))
Bir sorsana erkekler kac yasına kadar baba oluyo? Onuda yorumlasın bıze

Kızlar benım anladıgım su kız kısmı
21 -26 yas arası evlendı evlendı evlenmedı artık cocuk falan olmuyo hemen cabuk önüne gelenle evlenın oturun cocuk doğurun

Gercekler acımı geldi yoksa? Siz hiç doktor dinlemediniz galiba 35 ten sonra gebelikler riskli hem anne için hem bebek için tüp bebek sayısı 25-35 de azda 35-40 arasıı çok bu verilere ne diyeceksiniz bunuda bilmiyorsanuz yaşamayın bir zahmet ya da gercekleri görün durum bu ben 24 yaşındayım çocuk düşünmediğim için evlilik düşünmüyorum ama hayal alemindede yaşamıyorum bi yaştan sonraa kalmıyo sağlık güzellik vs farkındalığın farkındayım çok şükür

Oyle dıyorsunda gecen bir tanıdık abla 42 yasında İlk cocuga hamıle kalıp evlendı? Masallah cok saglıklı ve guzel çocuğu var?

Oyle dıyorsunda gecen bir tanıdık abla 42 yasında İlk cocuga hamıle kalıp evlendı? Masallah cok saglıklı ve guzel çocuğu var?
Ben farkındaysanız kişi üzerinden bir şey demedim genel yazdım yazdığımı. 20 li yaşlardaki tüp bebek oranıyla 40 lardaki aynımıı herkes aynı değildir ama budemek değil kii bazı şeyleri şansaa bıırakmakk nasılsa olur demek büyük bi rulet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…