- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
- Konu Sahibi magnolia99
-
Çünküü 25 ten sonra yavaş yavaş çökmeye yumurtalarımızı yavaş yavaş kaybetmeye başlıyoruzda ondan 35 e kadar yavaş ilerliyor süreç ama 25 26 gibi başlıyor az buçuk erken anne olmak isteyenler için 25 26 daha ideal ben kendi fikrimi söyledim katılıp katılmamak size kalmışKesinlikle 25 yaşın biyolojik olarak evlilik yaşı olduğunu kim söylüyor ? Kaynak alalım lütfen.
Evet dizi, hatun orada da çok hoş...sürekli kalem etek gömlek. Öyle bir vücud için ne sporu yapıyor acabaa.Hiç izlemedim,dizi değil miydi o? :)
Ben Fringe'de ajan rolünde oynadığını biliyorum sadece. :)
Çünküü 25 ten sonra yavaş yavaş çökmeye yumurtalarımızı yavaş yavaş kaybetmeye başlıyoruzda ondan 35 e kadar yavaş ilerliyor süreç ama 25 26 gibi başlıyor az buçuk erken anne olmak isteyenler için 25 26 daha ideal ben kendi fikrimi söyledim katılıp katılmamak size kalmış
Siz kesin bir bilgi olarak söylediniz ben de o nedenle kaynak istedim . Kendi fikrinize saygı duyarım ama bilimsel gerçek gibi bir konuda kesin diyorsanız kaynak sormak lazım.
Ülkede çoğu insan gerçekten boşa nefes alıyor .....
Çünküü 25 ten sonra yavaş yavaş çökmeye yumurtalarımızı yavaş yavaş kaybetmeye başlıyoruzda ondan 35 e kadar yavaş ilerliyor süreç ama 25 26 gibi başlıyor az buçuk erken anne olmak isteyenler için 25 26 daha ideal ben kendi fikrimi söyledim katılıp katılmamak size kalmış
Hocam, benim durumu da bir yorumlar mısın? 34 yaşındayım, ne alemde yumurtalarım? 1 sene sonra jet hızıyla mı beni terk edecekler? Az buçuk erken anne olmak hayal mi?
Yumurta falan birakmaz simdi sana,sormasaydin keske:)Hocam, benim durumu da bir yorumlar mısın? 34 yaşındayım, ne alemde yumurtalarım? 1 sene sonra jet hızıyla mı beni terk edecekler? Az buçuk erken anne olmak hayal mi?
HahahahaYumurta falan birakmaz simdi sana,sormasaydin keske:)
Gercekler acımı geldi yoksa? Siz hiç doktor dinlemediniz galiba 35 ten sonra gebelikler riskli hem anne için hem bebek için tüp bebek sayısı 25-35 de azda 35-40 arasıı çok bu verilere ne diyeceksiniz bunuda bilmiyorsanuz yaşamayın bir zahmet ya da gercekleri görün durum bu ben 24 yaşındayım çocuk düşünmediğim için evlilik düşünmüyorum ama hayal alemindede yaşamıyorum bi yaştan sonraa kalmıyo sağlık güzellik vs farkındalığın farkındayım çok şükürHocam, benim durumu da bir yorumlar mısın? 34 yaşındayım, ne alemde yumurtalarım? 1 sene sonra jet hızıyla mı beni terk edecekler? Az buçuk erken anne olmak hayal mi?
Gercekler acımı geldi yoksa? Siz hiç doktor dinlemediniz galiba 35 ten sonra gebelikler riskli hem anne için hem bebek için tüp bebek sayısı 25-35 de azda 35-40 arasıı çok bu verilere ne diyeceksiniz bunuda bilmiyorsanuz yaşamayın bir zahmet ya da gercekleri görün durum bu ben 24 yaşındayım çocuk düşünmediğim için evlilik düşünmüyorum ama hayal alemindede yaşamıyorum bi yaştan sonraa kalmıyo sağlık güzellik vs farkındalığın farkındayım çok şükür
Ben farkındaysanız kişi üzerinden bir şey demedim genel yazdım yazdığımı. 20 li yaşlardaki tüp bebek oranıyla 40 lardaki aynımıı herkes aynı değildir ama budemek değil kii bazı şeyleri şansaa bıırakmakk nasılsa olur demek büyük bi rulet olurOyle dıyorsunda gecen bir tanıdık abla 42 yasında İlk cocuga hamıle kalıp evlendı? Masallah cok saglıklı ve guzel çocuğu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?