• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

Yumurtalar 35ten sonra kalitesini yitirmeye baslar pek cok doktor,bu konuda hem fikir. Bu ama kisinin hamile kalamayacağı anlamını taşımaz. 25 yasta boyle birsey yok ilk kez sizden duyuyorum. 13 yaşında adet olsa menopoz yasini 50 saysak, 12 senede boyle bi defarmosyon olamaz en basit böyle dusunmek lazim

yumurta sayısının ve gebe kalma olasılığının 24 yaştan itibaren azaldığı doğru ama bu gebe kalınamaz demek değil.

24 yaşında biri 1 ayda hamile kalıyorsa 30 yaşında biri 3 ayda hamile kalır fark bu.

gebelik olasılığının düşmesi böyle bir şey bence de stres edilecek bir durum değil. stres daha zararlı gebeliğe.

sosyo ekonomik ve kulturel yapiya gore degisir. tasrada 30 olabilir, kimi 25 icin tehlike cani caliyor olarak gorebilir. kimi 60 inda evlenebilir.
kimisi icin 40 tir yani oyle kesin bir yas yok.

Yumurtalar 35ten sonra kalitesini yitirmeye baslar pek cok doktor,bu konuda hem fikir. Bu ama kisinin hamile kalamayacağı anlamını taşımaz. 25 yasta boyle birsey yok ilk kez sizden duyuyorum. 13 yaşında adet olsa menopoz yasini 50 saysak, 12 senede boyle bi defarmosyon olamaz en basit böyle dusunmek lazim
Ben zatenn herkesi kapsayacak bir şey demedim kimi 25 yaşında bir türlü çocuğu olamaz kimi de 45 inde nur topu r çocuk doğurur. Zaten 35 e kadar yumurtaların tükeneceğinii demedim sadecee 25 ten 35 e kadar süreç yavaş ilerliyor 25 ten sonra saçlar beyazlamaya kırışmaya başlıyoruz bir şeyler değişmeye başlıyor artık zaten domtorlar 25-35" arası ideal diyolar ben sadece çocuk için en ideal yaş 25 ten başlar dedim bu erken anne olmak isteyenler için geçerli

yumurta sayısının ve gebe kalma olasılığının 24 yaştan itibaren azaldığı doğru ama bu gebe kalınamaz demek değil.

24 yaşında biri 1 ayda hamile kalıyorsa 30 yaşında biri 3 ayda hamile kalır fark bu.

gebelik olasılığının düşmesi böyle bir şey bence de stres edilecek bir durum değil. stres daha zararlı gebeliğe.

24 yaş mı?

Ben zatenn herkesi kapsayacak bir şey demedim kimi 25 yaşında bir türlü çocuğu olamaz kimi de 45 inde nur topu r çocuk doğurur. Zaten 35 e kadar yumurtaların tükeneceğinii demedim sadecee 25 ten 35 e kadar süreç yavaş ilerliyor 25 ten sonra saçlar beyazlamaya kırışmaya başlıyoruz bir şeyler değişmeye başlıyor artık zaten domtorlar 25-35" arası ideal diyolar ben sadece çocuk için en ideal yaş 25 ten başlar dedim bu erken anne olmak isteyenler için geçerli
Bende 25 yasinda evlendim pcoyum bendede olmuyor suan 27 yasindayim aslinda yil sonuna doğru evlendim 26 da evlendim . Uf ya. Birde sac beyazlamanin boyle oldugunu bilmiyordum beyazlama yaşi 40 diye biliyordum ben benim 24 yaşımda agarmaya başladı ailemde de irsi değil. Cok cektim cook

Şimdi 31 yaşında bile çocuklarla özellikle sürekli ağlayan, bağıran çocuklarla 3 saatten fazla vakit geçirince başım ağrıyor 35'ten sonra ruhsal durumum bir çocuk daha kaldırır mı bilemedim..
Çocuk bu devirde ciddi maddi ve manevi sorumluluk zaten masrafları ayrı bir de ben çalışıyorum eve gelip en az 2, 3 saat ilgilenmek lazım yani buradaki bazı hemcinslerimin yazdığı gibi doğar bir şekilde büyür olayı bence değil.
Eğer çocuğa maddi ve manevi emek vermez isen o çocuk yetiştirmek değil diye düşünüyorum.
O yüzden bu çocuk meselesini çözemedim daha o yüzden buralarda 19 yaşında evlilik hemen çocuk diye yazıyorlar ya nasıl yani diyorum ben 18, 19 yaşındayken kafam laylaylom idi..:ıslık:
Ama sonuçta olay nasip diye bağlanıyor.. Hakkımızda hayırlısı yaşınız kaç bilmiyorum ama benim gibi iseniz ben 31 yaşında olmama rağmen yani çocuk olsa da olur olmasa da olur diye bakıyorum.
Eğer 30 altındaysanız şu an istememeniz çok normal burada birkaç yıllık evli kadınlar bile daha çocuk istemiyorum diye söylüyor.
Yani biz bekarız bence rahat olalım.. :cool::KK39:

26 yasındayım ama cocuk düşünmüyorum
Gerci henüz evlıde degılım
2 kez sözlenıp ayrıldım üstelık :)
Evlılıkte
Bende 25 yasinda evlendim pcoyum bendede olmuyor suan 27 yasindayim aslinda yil sonuna doğru evlendim 26 da evlendim . Uf ya. Birde sac beyazlamanin boyle oldugunu bilmiyordum beyazlama yaşi 40 diye biliyordum ben benim 24 yaşımda agarmaya başladı ailemde de irsi değil. Cok cektim cook

Senin yıne ıyı benım 14 yasında basladı :/

• Beğen
Reactions: 000
74FAFF86-AE3D-4EE7-96AD-4151C2F44A17.jpeg

evet 24 yaş

Doktor bana cocuk sahibi olmak icin en ideal yas 35, 40i gecirmezsen daha iyi demisti. Cocuk dusunuluyorsa 35e kadar evlenilebilir bence.

millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Kendini ne zaman hazır hissedersen o vakit bence ama sana uygunmu değilmi diye onuda tarttıktan sonra iyi bir karar alıp evlilik yoluna gitmenin yaşı bence19 dan sonraları uygundur diye düşünüyorum Rabbimden doğru hayırlı eş bulmanızı diliyorum tüm gençlere amin

26 yasındayım ama cocuk düşünmüyorum
Gerci henüz evlıde degılım
2 kez sözlenıp ayrıldım üstelık :)
Evlılıkte

Senin yıne ıyı benım 14 yasında basladı :/

Ben de 31 yaşındayım, bekarım ve ben de çocuk düşünmüyorum.
Bu konuda biraz büyük konuşacağım ama çok severek de evlensem çocuğa şu an çok sıcak bakmıyorum.:ıslık:
Bakalım kısmet hakkınızda hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın demişler..:KK66:

Ben de 31 yaşındayım, bekarım ve ben de çocuk düşünmüyorum.
Bu konuda biraz büyük konuşacağım ama çok severek de evlensem çocuğa şu an çok sıcak bakmıyorum.:ıslık:
Bakalım kısmet hakkınızda hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın demişler..:KK66:

Ayy hayatını yasa bosver
Asık olacagın bırı cıkarsa evlenırsın
Dogru kısı cıkıcak ınsallah karsımıza canım :)

Ayy hayatını yasa bosver
Asık olacagın bırı cıkarsa evlenırsın
Dogru kısı cıkıcak ınsallah karsımıza canım :)

Hakkımızda hayırlısı olsun..:dua:
Umarım güzel, vicdanlı kişilerle karşılaşırız..:KK39:
Burada okuduğum konulardan gözüm korktu daha da temkinli oldum artık ama nasip diyelim..:KK22:

Yürüyüş ve koşu yapıyorum genelde. Arada sırada salona gidiyorum,benim sorunum sadece bacaklarımla aslında. Önceden çok zayıftım ve spor yapmadığım için çok çökük,kemik torbası duruyordum. 6-7 aydır kendime ve yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum. 44.5 kiloyum ama eskisi kadar zayıf durmuyorum,bacaklarım kaslandı,özellikle kemik gibi duran alt bacağım şimdi çok güzel kavisli oldu :KK70:
Koşu çok güzel bacak kası yapıyor,şiddetle tavsiye ederim. (Özellikle hiç zamanınız yoksa,merdiven inip çıkabilirsiniz bol bol,en basit spor :)
Zayıf olduğum için vücudum sıkı zaten.
Bir de şekeri kesmeyi şiddetle tavsiye ederim. Önceden çayı kahveyi şekersiz içemeyen,hergün deli gibi çikolata yiyen ben şekeri kestiğimden beri daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. :)
Şekeri kesince kendinizdeki ışıltıyı görüceksiniz,bağışıklık sisteminizin daha da güçlendiğini hissediceksiniz. :)
ay ne güzel ya spor yapasım geldi o kadar motive edici ki yazdıklarınız... bende 30 ların başındayım yürüyüş ve dans dan başka yaptığım bişey yok ama yeterli olmuyor gibi hissediyorum... koşuyu salonda mı yapıyorsunuz merak ettim... ne kadar zayıfsınız idealimdeki kilolar 50-52 ama şuan çok uzağım malesef...

Back