• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.
İnsanların ne dediğine ne düşündüğüne bu kadar takılmayın, evde kalmak diye birşey yoktur, bir kadının illa evlenmesi diye birşey de şart değil bence, henüz çok gençsiniz, iş hayatı, kariyer, kendi kendinize hayatınızı idame ettirmeyi öğrenmelisiniz önce, sonra evlenmek istiyorsanız doğru insan da çıkmışsa karşınıza evlenirsiniz.
Siz yaşlarda kızım var, evliliği henüz düşünmüyor babasıyla bana kalsa hiç evlenmesin hayatını yaşasın ama nasipte varsa da evlenirse yaşı olgunlaşsın doğru insanı bulsun da öyle evlensin isteriz.

Ben 1.65 boy 54 kiloyum ama göbek var biraz.Onu eritmem lazım bir de çok kilolu olmasam da sıkılaşmam lazım.
Spor salonuna önce aletle hızlı tempo yürüyüş, bisiklet,dumble.. ile başlayayım sonra bir iki ay sonra koşuya geçeyim diyorum.
Azmettim biraz sıkılaşmam lazım ayrıca şu şekeri kesmek bir anda mı oldu?
Ben de tatlılara düşkünüm her gün biraz çikolata yerim..
Nasıl şekeri bıraktınız?

Su sıkılasma olayını bende istıyorum yaaaa
Ama cok üsenıyorum yüzmek cok ıyınıs anladıgım kadarıyla yaaaa
Bende spor salonuna yazılmak istiyorum ama cok şükür kı belım ıncecık;))) ama sıkılasmam lazım

• Beğen
Reactions: 000
Valla benım aılemdede hep öyle bayanlar büyük
Halam enıstemden 12 yas büyük ve 15 yuldır evlıler ama sevıyor nasıl varya 2 tanede cocukları var
Artık o devır kapandı ınsanlar ıstedıgı yasta evlenır gec olsun ama güc olmasın cnm

Aynen sizin gibi düşünüyorum, anlaşabileceğin biri olsun o önemli..
Kafa dengi biri olsun..
Eniştenizi takdir ettim, bağnaz erkeklerden değilmiş..huzurları daim olsun..

Evlenmek hayatın akışı içerisinde, yapılması gereken bir zaruret, ihtiyaç ya da illa olması gereken bir şey değil ki.
Uygun bir insan çıkarsa evlenirsiniz.
Ayrıca da erken yaşta evlenenlerin kendilerine yazık ettiğini düşünüyorum.

meghan a mı sevindiniz neden pekiii yakınınız mı olur kendileri

Evet yakınım kendisi..
Gönül yakınlığı kuruyorum kendisiyle..
Pekiii açıklayıcı oldu mu?

Evlenmek hayatın akışı içerisinde, yapılması gereken bir zaruret, ihtiyaç ya da illa olması gereken bir şey değil ki.
Uygun bir insan çıkarsa evlenirsiniz.
Ayrıca da erken yaşta evlenenlerin kendilerine yazık ettiğini düşünüyorum.
sonunda senden de akıllıca bir cevap kuzum.bu yolda devam et kendine değer ver öncelıkle kendini sev

Ben 1.65 boy 54 kiloyum ama göbek var biraz.Onu eritmem lazım bir de çok kilolu olmasam da sıkılaşmam lazım.
Spor salonuna önce aletle hızlı tempo yürüyüş, bisiklet,dumble.. ile başlayayım sonra bir iki ay sonra koşuya geçeyim diyorum.
Azmettim biraz sıkılaşmam lazım ayrıca şu şekeri kesmek bir anda mı oldu?
Ben de tatlılara düşkünüm her gün biraz çikolata yerim..
Nasıl şekeri bıraktınız?
Aslında hiiç kilolu değilsiniz. Ama sıkılaşmadığınız için gözünüze kilolu geliyorsunuz,biraz karın için egzersiz,birazda düzenli koşu yaparsanız bacaklarınız kasa dönüşüp karnınız düzleşir. Çok güzel olursunuz. Bende kararlı olamıyorum spor salonu olayında ama yürüyüşümü koşumu eksik etmiyorum. Mesela kısa mesafelerde arabaya binmek yerine yürüyerek gidebilirsiniz,yolu uzata uzata takıp kulaklığı yürüyebilirsiniz,hiç sıkılmazsınız.
Şekere gelince;
Biz teyzemle birlikte bıraktık.
Önceden çaya 3 şeker atıyordum,kademeli olarak azalttım. Biraz 2 şekerli içtim,ondan sonra tek şekere düşürdüm. En sonunda şekersiz içmeye başladım. İlk zamanlar çok zorlandım.
Sonra teyzemle aynı anda "şekersiz 21 gün diyeti"ni uygulamaya başladık. (Bu diyetin kitabı da var,fakat ben okumadım :)
Yine tahmin edersiniz ki zorlandım ama yavaş yavaş alıştım.
21 günün sonunda canım tatlı yemek istemiyordu bile. (Ki 4 kişilik ailenin yiyeceği pastayı ben bir günde mideye indiriyordum.)
Hala da yemiyorum,bir tek regl aralarında bozuyorum,çünkü canım çok çekiyor dayamıyorum. :)

Akrabalar evde kalmış muamelesi yapar seni baskı işe evlendirir. Sonra mutsuz olsan sıkıntı yaşasan sana ilk sırtını dönüp aman ne halt edersen et ama boşanma diyenlerdir. Evlen derler çocuk yap derler, yetmez ikinciyi yap derler. Ölene kadar da derler de derler. Yaşın genç. Bence bir kadın işini eline alıp parasını yeterince harcadıktan sonra evlenmeyi düşünmeli
Kesinlikle evlen de evlen diye baskı kuranların aynı kadına bir sorun olduğunda
Gözün kapalı mı evlendin
İyi tanısaydın bir adamı idare edemedin
Boşanan daha iyisini mi bulacaksın sanki deyip kadının evlilik hayatını zindana çeviriyorlar

İngiltere prensinden, islam peygamberine kadar, topluma onculuk eden erkekler kendilerinden yasca buyuk ve bosanmis kadinlarla evlenmeyi tercih etmisken, bizim tek vizyonu nargile kafede ayrilmis dugmelerinden gobek kili gostererek poz vermek olan muhtesem turk erkeklerimiz 30 yas ustunu tercih etmiyor oyle mi?
Zaten bu tipleri siz tercih etmeyin kizlar, tercih etmeyin ki dogal seleksiyonla azalarak bitsinler
Ahahaaha çok doğru
Geçen ne doğru düzgün işi olan ne doğru düzgün eğitimi olan ortalama tipin bile altında adam 25 yaşından sonraki kadınlarla evlenmenin sakıncalarını anlatıyordu
Ben dedim sor 25 taş üstüne onlar seninle evlenmek istiyor mu dedim
Kendi hallerine bakmadan kadın şöyle olsun böyle olsun diye fikir veriyorlar

Aslında hiiç kilolu değilsiniz. Ama sıkılaşmadığınız için gözünüze kilolu geliyorsunuz,biraz karın için egzersiz,birazda düzenli koşu yaparsanız bacaklarınız kasa dönüşüp karnınız düzleşir. Çok güzel olursunuz. Bende kararlı olamıyorum spor salonu olayında ama yürüyüşümü koşumu eksik etmiyorum. Mesela kısa mesafelerde arabaya binmek yerine yürüyerek gidebilirsiniz,yolu uzata uzata takıp kulaklığı yürüyebilirsiniz,hiç sıkılmazsınız.
Şekere gelince;
Önceden çaya 3 şeker atıyordum,kademeli olarak azalttım. Biraz 2 şekerli içtim,ondan sonra tek şekere düşürdüm. En sonunda şekersiz içmeye başladım. İlk zamanlar çok zorlandım.
Sonra teyzemle aynı anda "şekersiz 21 gün diyeti"ni uygulamaya başladık. (Bu diyetin kitabı da var,fakat ben okumadım :)
21 günün sonunda canım tatlı yemek istemiyordu bile. (Ki 4 kişilik ailenin yiyeceği pastayı ben bir günde mideye indiriyordum.)
Hala da yemiyorum,bir tek regl aralarında bozuyorum,çünkü canım çok çekiyor dayamıyorum. :)

Kızlar yanlış anlamayın ama sayfalardır yazdıklarınız konuyla alakasız. Konu sahibi ben olsam rahatsız olurdum. Ceza da alabilirsiniz bu sebeple. Özelden konuşsanız ya bunları.

Su sıkılasma olayını bende istıyorum yaaaa
Ama cok üsenıyorum yüzmek cok ıyınıs anladıgım kadarıyla yaaaa
Bende spor salonuna yazılmak istiyorum ama cok şükür kı belım ıncecık:KK66:)) ama sıkılasmam lazım

Sıkılaşmak iyidir..
Bende göbek var biraz tatlıyı bırakamıyorum..
Duygusal yeme problemim yok ama ne bileyim kışın bir tatlı düşkünlüğü başlıyor..:cool:

Kızlar yanlış anlamayın ama sayfalardır yazdıklarınız konuyla alakasız. Konu sahibi ben olsam rahatsız olurdum. Ceza da alabilirsiniz bu sebeple. Özelden konuşsanız ya bunları.
Haklısın,teşekkür ederiz uyardığın için. :)

Evde kalmak diye bisey yoktur bana gore yasin da bi onemi yok evlenmek icin evlenilmez ne zaman senin icin dogru insan oldugunu dusunursen seversen guvenirsen o zaman evlenirsin ya da evlenmezsin bu senin sorunun etrafin sen evlenip mutsuz oldugunda da yaninda olacak mi bosverin keyfinize bakin
Edit 23 yasimda evlendim pisman olmadim yas kisiye gore degisir

• Beğen
Reactions: 000
Şekere gelince;

Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım çok saolun Şu 21 Günü bende deneyeyim..
Spora başlayayım insanın stresini de alıyormuş gerçi meslekten dolayı öfke kontrolüm baya iyidir ama gene de stresin fazlası zarar..
Tavsiyeleriniz için sağ olun..:KK9::KK200:

Ahahaaha çok doğru
Geçen ne doğru düzgün işi olan ne doğru düzgün eğitimi olan ortalama tipin bile altında adam 25 yaşından sonraki kadınlarla evlenmenin sakıncalarını anlatıyordu
Ben dedim sor 25 taş üstüne onlar seninle evlenmek istiyor mu dedim
Kendi hallerine bakmadan kadın şöyle olsun böyle olsun diye fikir veriyorlar

Türk erkekleri kafayı yemiş gerçekten
Bugün youtubeda geziyordum evlenip gelin gelmiş Rus bir kadın video çekmiş kanal yapmış
Altında Türk kadınlarına tonla hakaret
Ben de yorum olarak kendiniz Brad Pittsiniz zaten kısa boylu, kıllı, göbekli, cinsiyetçi, ırkçı ayılar yazdım
976338964 tane hakaret yedim:bicak::halay:

Konu dağıldı evet kusura bakmayın..
Tavsiyeniz için sağ olun..

Back