• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu

Suheyda96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
287
190
53
28
Merhaba arkadaşlar.
Ben 25 yaşındayım. Çok utangaç biriyim
Hemşireyim ve yurt dışında yaşıyorum.
Hiç bir şekilde erkeklerle temasım yok.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
Benim gibi olan kızlar var mı. Lütfen yazın

Allahım yine deliriyorum.

ben yurtdışında olacağım bir de mis gibi hemşire olacağım ve kafama evde kalmak gibi korkunç bir tabirle ifade edilen şeyi takacağım??

istersem dünyanın en çirkin insanı olayım, sizin imkanlarınıza sahip olsam umrumda olmazdı, gönlümce gezerdim, para kazanır ve harcardım.

lütfen vizyonunuzu değiştirin...

Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşım da yok denecek kadar az. Hiç sevgilim olmadı hiç bir erkekle ciddi bir şey olmadı. Ben bir Türkle evlenmek istiyorum tabii ki. Sorun o ki burada milyonlarca Türk yok. Yani benim bu utangaçlığım asosyalığımla birleşince bir gün bir yuva kurmam çok zor gibi gözüküyor. Üstelik güzel de değilim. Git gide çevremdeki benden daha genç kızlar evleniyor. Ve ben bunu görünce açıkçası biraz kıskanıyorum. Bende mutlu bir yuva kurmak, beni seven biri ile olmak istiyorum...
🤦 Evlilik mutlu son değil. İlla bir erkeğin varlığı ile var olacaksınız diye bir şey yok. Bilmem kimin eşi bilmem kimin annesi diye kendi kişiliğinizden vazgeçmeyin. Başkasıyla varolmayın

Merhaba arkadaşlar.
Mesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından :KK53:

Screenshot_20210623_013855.webp

Konuya girmeden içimden dedim ki ne olur ileri yaş olsun daha 25 yaşındasın ve elinde altın bileziğin var ve yurt dışında yaşıyorsun takacagim en son şey evlenip evlenmemek olurdu
Pardon evde kalıp kalmamak olurdu

Mesele evde kalmaksa sırf yurt dışına gelmek için seninle gözü kapalı evlenecek 10 Türk erkeki bulurum. Seçer beğenir alırsın aralarından :KK53:
valla mesai şartlarımı bi gözden geçirdim de, beni bile seçebilir,transgender ameliyatı bile olabilirim :KK53: :KK53: :KK53:

konu sahibi abartılı bir şaka yaptım ki durumunuzun kıymetini anlayabilin,sizin yerinizde olmak için neler vermezdim. ama maalesef,gidemiyorum...

Oncelikle bu ozguven eksikliginiz nereden kaynakliyor onu bulun. Cok baskici bir aileniz mi var? Evliligi bu yuzden bir kacis olarak mi goruyorsunuz? Evlilik mutluluk kaynagi degil. Cok da matah birsey de degil. Evlilik filmlerdeki masallardaki gibi hic degil. Oncelikle kabugunuzdan cikmaniz lazim. Sosyallesin. Spor, muzik gibi aktivitelerde yeni arkadasliklar kurabilirsiniz. Gezin tozun. Turlara katilin. Bu gencliginiz bir daha gelmeyecek. Doya doya yasayin.

Son düzenleme:
Eşten önce arkadaşınızin olmaması, kendinizle ilgili düşünceleriniz, özgüven ve iletişim sorunu yaşıyorsunuz ve bunları çözmeniz lazım.
Arkadaş çevreniz bir sosyal hayatınız olsa evliliğe bu kadar takılmazsınız belkide.
Evlenmek istemek normal bana göre ama 25 yaşında evlenememe korkusu yaşamak abartı.

Son düzenleme:
Back
X