Ben 31 yasimda gonlume gore biriyle evlendim.Ben 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi amacı cinsllik yaşamak sonra ayrilmak gibi sanki. Sürekli sevismek arzulamak istiyor falan evine çağırıyor. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. seviyorum ama ayrılamıyorumda. Boşunamı hayal kuruyorum acaba . Kandiriliyormuyum. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
Pardon 25 yaşındayımdan sonrasını okumamışım ..Hım canımya, dünde tüysüz sevgilinden bahsetmiştin sen yalnız ... şimdi hiç sevgilim olmadı diyorsun
İş bulup farklı şehre taşınabilirsin yeni çevren olur orda belki biriyle tanışırsınHayır ama hayatım boyunca hep yalnızlık çektim ve annemle yaşıyorum hiç anlaşamıyorum evlenip kurtulmak istiyorum kendi hayatım olsun istiyorum ama severek evlenmek istiyorum
Allah nasip etsin hayat sadece evlenmekten ibaret değil sevmeden evlilik yürümez bnce evlenecem deyip hayatini sevmediğin biriyle karartmaHayır ama hayatım boyunca hep yalnızlık çektim ve annemle yaşıyorum hiç anlaşamıyorum evlenip kurtulmak istiyorum kendi hayatım olsun istiyorum ama severek evlenmek istiyorum
geç kalmadın ama neden evlenmeği dert ediyorsun..ayol evlenenlerin %90 ı mutsuz ..gençliğini yaşaBen 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi sanki. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. Birsey paylasamiyoruz. seviyorum ama ayrılamıyorumda. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
Bende konu sahibinin düşünceleriyle aynı düşünceler içerisindeyim de eski ilişkilerimde kullanıldığım kısımları daha şimdi şimdi anlıyorum ...off bu nasıl ortam evlenemeyenler özel bölümü açılsın bari
bu arada canım bu naiflikle evlenme zaten senin için iyi olmaz karşındakine kendini kullandırabilirsin. Biraz eğlen,gerçek hisler tat, yaşanmışlık edin sonra zaten anlayacaksın düşünce tarzındaki yanlışlıkları.
Cunku icerdekiler disari cikmak istiyor, disardakiler iceri girmek istiyorÇoğu kadının derdi neden evlenmek :) ve evlenenler neden mutsuz