Evde kalma korkusu

Ben 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi sanki. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. Birsey paylasamiyoruz. seviyorum ama ayrılamıyorumda. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.:KK43:
Bunu düşünmek yerine çalışıyorsan işine odaklan zevk aldığın şeyleri yap sosyalleşmeye bak sonrasında emin ol kendine göre birini bulacaksın.

Evlenmeden kur madem evliligi yapamayacan. Bende 10 yillik evlilikten sonra yapamadigimi anladim cocuklarimda var hem:)) iyiki varlar kocaya ihtiyacim kalmadi aslinda😂
Yaa neden peki anlaşamıyor musunuz yoksa anlaşıyorsunuz da sıkıldınız mı ayy çok korkuyorum böyle yorumlardan:KK17:

Evde kalmak çok çirkin bir söylem değil mi ya? Bunu kendinize nasıl yakistiriyorsunuz?
Ilk önce sen kendini beğen, sev gerisi kendiliğinden olur zaten.

• Beğen
Reactions: 000
Evlilik bu hayatın elzemleri arasında değil. Önce bunu bi düşün. Evet evlenmek ama doğru insanla evlenmek dünyanın en saadet verici şeyi. Ama acele etme. İnşallah karşına çok iyi biri çıkar. Düşün evlenip şiddet gören, değer görmeyen kadınlarla dolu ortalık...

25 yaşındaa ne evde kalması ya.. Toplum olarak nereye gidiyoruz anlamıyorum. 18 yasında kızlar yakında yazacak evde mi kaldım diye. Canım hayatta başka amaçların olsun. Git yurt içi yurt dışı gör. 31 yasında boşanmış bir ablan olarak bunu söyluyorum sana bunu

X