mutsuz olacagınaBen 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi amacı cinsllik yaşamak sonra ayrilmak gibi sanki. Sürekli sevismek arzulamak istiyor falan evine çağırıyor. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. seviyorum ama ayrılamıyorumda. Boşunamı hayal kuruyorum acaba . Kandiriliyormuyum. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
Yaşın genç daha diye diye yaş 50 olcak ondan sonra koca bulamadan dünyadan göçAllah ım evlensen bi dert evlenmesen bi dert
Yaşın daha çok genç kalmassın merak etme :)
Hayır ama hayatım boyunca hep yalnızlık çektim ve annemle yaşıyorum hiç anlaşamıyorum evlenip kurtulmak istiyorum kendi hayatım olsun istiyorum ama severek evlenmek istiyorumHayatın evlilik üzerine kurulu galiba
Hayır ama hayatım boyunca hep yalnızlık çektim ve annemle yaşıyorum hiç anlaşamıyorum evlenip kurtulmak istiyorum kendi hayatım olsun istiyorum ama severek evlenmek istiyorum
Evliliği yürütmekte zor ben yapamam gibi geliyor ya ama böylede sıkıldım kendimi yalnız hissediyorum annemle yaşıyorum ıyi anlaşamıyorum mutsuzum evlenip kendi hayatımı kurayım diyorumEvlenmek degilde yaninda ses nefes mutlu olmak istiyorsun.. aradigin seyler evlilikte yokTabii mukemmel evliligi olanlar var .. onlar gelir birazdan
Evlenmeden kur madem evliligi yapamayacan. Bende 10 yillik evlilikten sonra yapamadigimi anladim cocuklarimda var hem:)) iyiki varlar kocaya ihtiyacim kalmadi aslindaEvliliği yürütmekte zor ben yapamam gibi geliyor ya ama böylede sıkıldım kendimi yalnız hissediyorum annemle yaşıyorum ıyi anlaşamıyorum mutsuzum evlenip kendi hayatımı kurayım diyorum