- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 32
Cunku icerdekiler disari cikmak istiyor, disardakiler iceri girmek istiyor
Kk daki kadınlarda bi kısmetsizlik var gibi ama bu dertten çok konu açılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cunku icerdekiler disari cikmak istiyor, disardakiler iceri girmek istiyor
Burasi bir derdim varKk daki kadınlarda bi kısmetsizlik var gibi ama bu dertten çok konu açılıyor
Burasi bir derdim var
Bacm 25 yas ne ki artik insanlar 30 olmadan evlenmiyo evlilik yasi 30 olduBen 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi sanki. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. Birsey paylasamiyoruz. seviyorum ama ayrılamıyorumda. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
Evlenmeden de kendi hayatını alasıyla kurarsın, bunun için bir erkek şart değil. Aslında sen sevmek sevilmek istiyorsun ama neyse içini karartmayım,annenle anlaşamıyorsan emin ol evlendikten sonra anlaşmaya başlarsın. Evlilik çölde serap bekarlar için sanırım. Allah gönlünüze göre versinEvliliği yürütmekte zor ben yapamam gibi geliyor ya ama böylede sıkıldım kendimi yalnız hissediyorum annemle yaşıyorum ıyi anlaşamıyorum mutsuzum evlenip kendi hayatımı kurayım diyorum
Ben 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi sanki. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. Birsey paylasamiyoruz. seviyorum ama ayrılamıyorumda. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
çok gençsiniz 25 yaş ne ki lütfen bu güzel yaşlarınızı bu düşüncelerle heba etmeyinBen 25 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama yıllar önce internetten tanıştığım çıktığım ayrılıp seneler sonra barışıp tekrar çıktığım sevgilim var. Uzak mesafe ilişkim. Sevgilim ciddi değil gibi sanki. Doğru düzgün buluşamıyoruz bile. Birsey paylasamiyoruz. seviyorum ama ayrılamıyorumda. evde kalıcam gibi hissediyorum çokmu geç kaldım bilmiyorum nasıl ve nerede bulacağım ? Hiç sosyalde değilim öyle . Sanki kimse beğenmicek,sevmeyecek gibi hissediyorum.
canım hayırlısını iste koca bulup mutsuz olup erkenden dünyadan göçmeyi düşünenlerde çok kk deYaşın genç daha diye diye yaş 50 olcak ondan sonra koca bulamadan dünyadan göç
Bir yerde okumuştum. Kadınlar erkekleri çocuk için kullaniyor, sonrada bosuyorlar yazıyordu. O geldi aklıma. Yorumunuza çok güldüm çok yaşayınEvlenmeden kur madem evliligi yapamayacan. Bende 10 yillik evlilikten sonra yapamadigimi anladim cocuklarimda var hem:)) iyiki varlar kocaya ihtiyacim kalmadi aslinda
Haha bende kocami kullanmis olabilirim ikimizin genlerinden guzel cocuklarimiz olduBir yerde okumuştum. Kadınlar erkekleri çocuk için kullaniyor, sonrada bosuyorlar yazıyordu. O geldi aklıma. Yorumunuza çok güldüm çok yaşayın