Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
buğday yağını direk sürmeyin sakın.pamuğa suyla ıslatıp 1 damla sürün.önceden denemiştim,yağı fazla sürmüşüm; bir sürü sivilce çıkmıştı yüzümde.

benim cildim kuru yane çogu maske işe yaramadı işe yarayan varsa şimdiden tenkyu):

arkadaşlar benim cildim kuru yanlız burnum ve anlım hafif yağlı burnum da siyah nokta çok bilginiz var mı nasıl maske yapayım ne önerirsiniz bana

arkadaşlar benim cildim kuru yanlız burnum ve anlım hafif yağlı burnum da siyah nokta çok bilginiz var mı nasıl maske yapayım ne önerirsiniz bana

canım benim de cildim senin gibi ama bende pek siyah nokta yok ama bildiğim bi maske var peeling ve nemlendirici etkili iki hafta oldu başlayalı çok memnun kaldım dene istersen haftada bir yapılıyor.

mısır ununu yumuşatacak kadar yoğurt ekleyip krem kıvamına getiriyorsun ve yüzüne sürüyorsun 20 dk bekleyip fazla bastırmadan ovalayarak çıkartıyorsun a.s. benim de çenemin yanları pul pul oluyodu kuruluktan ama bu maske çok nemlendirdi cildimi bi de siyah noktalar için yoğurt limon karışımı var o da çok iyi geliyormuş a.s.

arkadaşlar bişey sorcam şimdi bu buğday yağı tam olarak ne işe yarıyo?kayısı çekirdeği yağı kırışıklık için mi?yoksa bunların ikisini karıştırıp göz altlarıma sürsem morluklar gider mi? bu arada daha 21 yaşındayım sadece morluktan şikayetçiyim.arkadaşlar yardım edin lütfen iki yağıda aldım napcam bilmiyorum

bu yöntem gerçekten faydalımı yaa , hani cilt sıkılaşması ve gözenekler için olanı.

gözaltlarım biraz çükür ve mor şimdi bunun için kayısı çekirdeği yağı mı yoksa buğday yağımı kullanmalıyım
çıkıp alıcam şimdide karar veremedim tam olarak
yüzüme sürmicem sivilcelenme yapar diye korkuyorum gözaltlarımdada yap bezesi yapmaz inşallah
nette okudu biraz kayısı çekirdeği yağını göz çevresi ve dudak için önermişler
son bir soru daha acaba bu yağları sadece altına mı sürüyoruz gözün üstüne sürüyomuyuz?

teşekkürler

hanımlar bir öneride benden bende etkili oldu yani garanti veriyorum... Boş bir kavanozun içine buğday, kayısı, limon, kantaron,jojoba yağını ve içine birer tüp bemiks,bepanthen ve evigen ekliyoruz. bitkisel herhangi bir jelle yüzümüzü yıkadıktan sonra hazırladığımız yağın bir miktarını elimize alıp normal toz şekerle hafifçe peeling yapıyoruz. Bu işlemden sonra limon suyu ve elma sirkesi karışımı olan tonikle yüzümüzü siliyoruz. Bu arada kavanoz içindeki karışımı ağzı kapalı uzun bir süre kullanabiliyoruz. Yazması bile zor yaa ama uğraşıyoruz işte. Sabrı olana rastgele...

fstklsekey neden tonikten sonra nemlendırıci kullanmayalım? bi zararımı oluyo acaba ? ben tonik yerine gülsuyu kullanıyorum bazen ondan sonrada nemlendirci kullanmak zararlımı?

fstklsekey neden tonikten sonra nemlendırıci kullanmayalım? bi zararımı oluyo acaba ? ben tonik yerine gülsuyu kullanıyorum bazen ondan sonrada nemlendirci kullanmak zararlımı?

nemlendiriciye gerek olmadığı için söyledim canm kullandığımız yaglar tenimizde emilince gerekli nemi aldığı için yoksa zararı falan yok dilersen kullanabilirsin sağlıcakla kal

merhaba bana anlatabilirsiniz ciltle ilgili şeyleri bende çok meraklıyım :))

arkadaşlar.yaşmayayı sütle yumuşatıp bunu yüzünüze sürün.yüzdeki ve eldeki lekelere iyi geliyo.15 dak sonra yıkayın.hiç bir zararı yok.bn kullanıyorum.yüzünüz pamuk gibi oluyo tavsiye ederim

kızlar meraba benimde bildiim süper bi yöntem var benim cildim kuru ve çok hassas krem sürsem sivilce yapıo sürmesem pul pul dökülüo bende cildimi nemlendirmek için salatalığı soyup kabuklarını yüzüme yapıştırıyorum 10dk.bekletiyorum sonuç mükemmel hem nemlendiriyo hemde rahatlatıyo ayrıca yüzünüzü temizlemek içinde gülsuyunu pamuğa döküp silin,sivilceler içinde yüzünüzü maden suyuyla yıkayabilirsiniz eğer cildiniz hassassa biraz asidi kaçtıktan sonra yıkayın süper oluyo valla:)

ben burdaki yazıyı okuyunca hemen buğday yağı ve hint yağı aldım kullandım göz altı morluklarım için bi işe yaramadı...sadece kirpiklerimi besledi,uzadı....başka bişey görmedim... :KK43:

bu arada daha once yazıldı mı bılmıyorum ama benımde cılt canlandırmak ıcın oldukca memnun kaldıgım bı tarıfım var..

1 yumurta beyazıyla 1 tatlı kasıgı toz sekerı mıkserde kar gıbı oluncaya kadar cırpıyorsunuz.. sonra bu kardan yuzunuze, dekoltenıze hatta abartıp tum vucudunuza bıle surebılırsınız.. 10 dk ıcınde cıldınızın gerıldıgını hıssedeceksınız.. ıyıce kuruduktan sonra ovarak cıkartın, ve kalanını da ılık suyla yıkayın.. cıldınızın ne kadar taze , parlak ve toparlanmıs gorundugune ınanamayacaksınız..

merhaba arkadaşlar benim cildimde özellikle yanaklarımda ve çenemde var bunun için çözümü olan lütfen yazsın şimdiden teşekürler.

bende angelına jolie nın güzellik sANGELINA Jolie’yi güzel yapan en önemli ayrıntısı, prüzsüz cildi.
Yüzünü sabunla yıkayan Jolie, günlük hayatında makyaj yapmıyor.
Ancak, Jolie’nin tek takıntısı rimel. “Rimelim olmadan dışarı adımımı atmam”
diyen güzel yıldızın favorisi ise, lacivert rimel.

Muhteşem gözlerinin sırrını, papatya çayıyla yaptığı komprese bağlayan
Jolie, papatyanın göz şişliklerini aldığını söylüyor
. Saçlarını defne sabunlu şampuanla yıkayan seksi oyuncu
, elleri için aloe veralı bir jel kullanıyor. Vücut losyonu olarak gül yağı kullanan,
Jolie, bu sayede selülit sorunu yaşamadığını söylüyor.
Kıyafetlerinde ise, uçuk renkleri tercih eden Jolie,
“Kumrallara canlı renklerin kesinlikle yakışmadığını düşünüyorum” diyor.

Angelina Jolie ne yiyor?

BOL miktarda su ve süt içen Jolie, formunu biberiye çayına borçlu.
Sebze ve meyveden vazgeçmeyen seksi oyuncunun dolabında mutlaka
çilek bulunuyor. Jolie, doğallığını bozmamak için ise,
Uzakdoğu ve Afrika’ya özgü bitkilere başvuruyor.
Soyalı ürünler tüketmeye özen gösteren seksi oyuncu,
kahvaltıda meyveli yoğurt, öğlen ızgara et ya da tavuk, akşam ise
soya soslu levrek yiyiyor. Et yemek istediğinde, bunları mutlaka buharda pişiriyor
. Papatya, bergamut, vanilya, avakado ve yeşil çay içen
Jolie, asla bu ürünlerden vazgeçmiyor.

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Angelina bakın neler yapıyor …

Seksi yıldız kendisini örnek alan kadınlara şu önerilerde bulunuyor:

* Uykunuza dikkat edin.

* Düzenli olarak D ve A vitamini almaya özen gösterin.

* Her gün spor yapın.

* Kendinizi güzel ve özel hissedin.

* Dişlerinizi karbonatlı ürünlerle fırçalayın.

* Yemeklerinizde zeytinyağından vazgeçmeyin.

* Stresten mutlaka uzak durun.

* Ailenize önem verin.

* Vücudunuzun güzel yanlarının farkına varıp, o bölgelerinizi ön plana
çıkartan kıyafetler giyin.

Bir gün boyunca neler yapıyor?

ANGELINA Jolie, mutlaka erken kalkıyor. Sabah kalkar kalkmaz
ilk iş olarak, dişlerini fırçalıyor. Daha sonra soğuk bir duş alan Jolie’nin
bundan sonra, spor maratonu başlıyor. İlk önce koşan ardından yüzen
seksi oyuncu daha sonra, dövüş sporları yapmaya başlıyor.
Saat 14.00'e kadar tüm işlerini bitiren Jolie, öğleden sonra 16.00'ya kadar
oğlu ile birlikte vakit geçiriyor. Akşam yemeğini yanlız
yemekten nefret eden güzel yıldızın, mutlaka her akşam bir misafiri oluyor.
Gece ise saat 00.00'da yatıyor.

‘Rimelim olmadan asla’
ırlarını vereyim

X