• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Bende durum aynı kanla yapılan doğru değil sanırım. Youtubeda kadının biri kocasının kanı ile test yapmış ve pozitif ☺ Başka bahara kaldı ümitler sanırım ☺
Bende umidimi kestim bu aydan artik senin pozitif olma ihtimalini dusunme sende olursa da supriz olur :) umitlenince kotu oluyor. Bir diger yandan ise daha 4 gun var bata:KK53:

Kızlar merhaba nasılsınız? PeriLous PeriLous hamilemisin canım? @gizlibilgi canım sen? Smyy21 Smyy21 canım sen hamile değilmisin,geçen ay testte çıkmıştı sanki? Benim bulantı fln çok fena.takip edemez oldum burayı.

Kızlar merhaba nasılsınız? PeriLous PeriLous hamilemisin canım? @gizlibilgi canım sen? Smyy21 Smyy21 canım sen hamile değilmisin,geçen ay testte çıkmıştı sanki? Benim bulantı fln çok fena.takip edemez oldum burayı.
Çıktı ama regl oldum bu ay da kanda çıkmadı sabah ki testim de gene uyduruk çizgilerim var :)) adete de 4 gun

İşte sabahki test :)

Eklentiler

• 20170408_122951-1.webp
    20170408_122951-1.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 87
Öyle sandım ama değilmiş canım. Kanla yaptığım testte çıktı ama sadece idrarla çıkmadı. Sana da Allah kolaylik versin, geçecek inşallah bulamtilarin.

Back
X