- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Önceki sayfalarda varAtsana cnm fotosunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki sayfalarda varAtsana cnm fotosunu
204 teSayfa kacta cnm
Var cnmm normal idrarla yapinca cikiomu204 te
Bende durum aynı kanla yapılan doğru değil sanırım. Youtubeda kadının biri kocasının kanı ile test yapmış ve pozitif ☺ Başka bahara kaldı ümitler sanırım ☺PeriLous benim idrar testi bugunde negatif sanirim bosa umitlendim sen de durum ne
Valla yaptım kanda yok idrarda her zamanki hayali Gölgelerim :)))Smyy21 sen test yaptın mı canım?
Bende umidimi kestim bu aydan artik senin pozitif olma ihtimalini dusunme sende olursa da supriz olur :) umitlenince kotu oluyor. Bir diger yandan ise daha 4 gun var bataBende durum aynı kanla yapılan doğru değil sanırım. Youtubeda kadının biri kocasının kanı ile test yapmış ve pozitif ☺ Başka bahara kaldı ümitler sanırım ☺
Benim ilk defa kanda çıktı ama idrarda çıkmıyor. Sanırım kan aldatıcı..Valla yaptım kanda yok idrarda her zamanki hayali Gölgelerim :)))
Negatıf sayıyorum zaten ☺Bende umidimi kestim bu aydan artik senin pozitif olma ihtimalini dusunme sende olursa da supriz olur :) umitlenince kotu oluyor. Bir diger yandan ise daha 4 gun var bata![]()
Valla adetin geçmesini bekleyebilsek hayat çok daha güzel olacak :))Benim ilk defa kanda çıktı ama idrarda çıkmıyor. Sanırım kan aldatıcı..
Kesinlikle katılıyorum ☺Valla adetin geçmesini bekleyebilsek hayat çok daha güzel olacak :))
Kafamda uydurduğum hayali çizgilerdi bence idrar dakiler 1 gün erken regl olmuştum :))Smyy21 senin geçen aylarda kanda çıktığında idrarda da çıkmış mıydı?
Çıktı ama regl oldum bu ay da kanda çıkmadı sabah ki testim de gene uyduruk çizgilerim var :)) adete de 4 gunKızlar merhaba nasılsınız?PeriLous hamilemisin canım? @gizlibilgi canım sen?
Smyy21 canım sen hamile değilmisin,geçen ay testte çıkmıştı sanki? Benim bulantı fln çok fena.takip edemez oldum burayı.
Öyle sandım ama değilmiş canım. Kanla yaptığım testte çıktı ama sadece idrarla çıkmadı. Sana da Allah kolaylik versin, geçecek inşallah bulamtilarin.Kızlar merhaba nasılsınız?PeriLous hamilemisin canım? @gizlibilgi canım sen?
Smyy21 canım sen hamile değilmisin,geçen ay testte çıkmıştı sanki? Benim bulantı fln çok fena.takip edemez oldum burayı.