• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canim nasılsın moralin nasil

iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok saol beklemedeyim artık aklıma takılan sadece şu beta hcg çok yüksek değil ya kimyasal olsaydı şuana kadar bu değer düşmezmiydi düne kadar

Kızlar hamile olup adetin den 10 gün önceden bel ağrısı yaşayan varmı 1 haftadır adet olacak gibi belim ağrıyor 2 gündür sarı akıntı var 28 şubatta adet oldum 2 gün önce kan testi yaptım sonuç 2 çıktı ama benim hala belim sancilaniyor kasikta ara ara batıyor

Kızlar hamile olup adetin den 10 gün önceden bel ağrısı yaşayan varmı 1 haftadır adet olacak gibi belim ağrıyor 2 gündür sarı akıntı var 28 şubatta adet oldum 2 gün önce kan testi yaptım sonuç 2 çıktı ama benim hala belim sancilaniyor kasikta ara ara batıyor

Canım bekle 2 gün sonra tekrarla testini benimde dün 5.43 çıktı ve belim 5 gün önce ağrımaya başladı bu sabah bel ağrısı ile uyandım hatta

Sagolasin canim darisi basina olsun ins daha bir haftan var canim en azindan 10-12.gunu bekle daha 5-7 gun gecmis acele etme uc gun daha bekle dene bekleyebilirim dersen 12.gun olsun oyle yap derim

Sag ol canim yanitin icin. 3 yildir bekliyorum, 3 gun daha bekleyebilirim sanirim :)

iyi olmaya çalışıyorum kuzum çok saol beklemedeyim artık aklıma takılan sadece şu beta hcg çok yüksek değil ya kimyasal olsaydı şuana kadar bu değer düşmezmiydi düne kadar

Canim adetinden hemen.once dort cikani taniyorim demekki cok.yenidir senin daha lekelenmelerin.yeni.oldu demekki yerlesiyo.daha cok yeni uzme kendini hayırlısı ise rabbim.devamini getirsin yoksa olmasin zaten canim benim rahat olmaya calis olurmu

Sag ol canim yanitin icin. 3 yildir bekliyorum, 3 gun daha bekleyebilirim sanirim :)

Sonuc alirsan yaz olurmu ben dort gun sonra yapmistim alti gun sonra yaptım sekiz on derken bana gore.hepsinden cizgi.cikmisti.ama o kadar erkenden dogruluk.payi varmiydi bilemiyorum canim.kandan.cizgi mi.gorunuyodu var olanmiydi ama en dogru sonuc adet gunum cikti ins hakkinda.hayirlisi olsun

Canim.bel agrisi olur bende.cekiyorum.suan iki gun oncesine kadar iki buklum geziyodum inanki ilk zaman olurmuş

Canim adetinden hemen.once dort cikani taniyorim demekki cok.yenidir senin daha lekelenmelerin.yeni.oldu demekki yerlesiyo.daha cok yeni uzme kendini hayırlısı ise rabbim.devamini getirsin yoksa olmasin zaten canim benim rahat olmaya calis olurmu

Tamam canım üzmücem kendimi olursada yapacak birşey takdir ilahi Allahtan verende o alanda o sonuçta inşallah hayırlı bir gebeliktir değilsede inşallah ilerleyen dönemlerde bu üzüntülerimizin yerini mutluluk sarar

trkn0709 trkn0709 canim bak afetin gelmedi ve degerin 5in uzerinde çıktı bu cok guzel bisey keske benimde oyle olsaydı bence henuz erkendir kendini uzersen kotu dusunurssn kotu olur biraz rahat olmaya calis eve gidince de hemen test yap koyu gorunce rahatlarsın

trkn0709 trkn0709 canim bak afetin gelmedi ve degerin 5in uzerinde çıktı bu cok guzel bisey keske benimde oyle olsaydı bence henuz erkendir kendini uzersen kotu dusunurssn kotu olur biraz rahat olmaya calis eve gidince de hemen test yap koyu gorunce rahatlarsın
Aynn cnm bizim o bile ckmadı bence yukselck iyi dusun

Canım yarın sabah ilk idrar ile yap dedi doktor net çıkmazsada kesin kan ver dedi çünkü 5.43 idrarda çok zor çıkarmış kan bile düşük dedi. Olumlu bakıyorum cnm inşallah benimle kalır

Aynn cnm bizim o bile ckmadı bence yukselck iyi dusun

İyi ki varsınız kuzum bir ara o kadar kötü oldum ki yumurtlama oldumu deriz acaba döllendimi deriz sonra adet geçer değer hamile olduğunu gösterir ama düşük çıkar insan üzülüyor ama yapacak birşey yok herşey allahtan suan daha iyiyim

İyi ki varsınız kuzum bir ara o kadar kötü oldum ki yumurtlama oldumu deriz acaba döllendimi deriz sonra adet geçer değer hamile olduğunu gösterir ama düşük çıkar insan üzülüyor ama yapacak birşey yok herşey allahtan suan daha iyiyim
Sen moralini iyi tut bence yukselck dua et bgn ins yukselirkan degernde soncn yukselir cnm:) tabki olcaz kiz anca biz anlrz birbirmizi sen hamile sira bende :)) gec dollenmeden bence bole dedgm gbi ondn uzulme :)

Sen moralini iyi tut bence yukselck dua et bgn ins yukselirkan degernde soncn yukselir cnm:) tabki olcaz kiz anca biz anlrz birbirmizi sen hamile sira bende :)) gec dollenmeden bence bole dedgm gbi ondn uzulme :)

Amin cnm inşallah hepinize nasip olur bakalım artık zaman ve beklemekten başka çare yok :)

Akşama hem kanlı hem sade idrarli test yapmayi düşünüyorum kızlar. Bat 31mart çok erken olur dimi?

Tamam canım üzmücem kendimi olursada yapacak birşey takdir ilahi Allahtan verende o alanda o sonuçta inşallah hayırlı bir gebeliktir değilsede inşallah ilerleyen dönemlerde bu üzüntülerimizin yerini mutluluk sarar

Oyle tabiki canim hersey rabbimden Üzgün oluriz elbette isteriz ama yinede rabbime.siginip duamizi birakmayalim sende dua et hayırlısı olsun insallah

Canim neden oyle.karamsar dusunuyosun Allahın gucune gider verende vermeyende o demekki hayirli zamani var lutfen uzulme ve pes etme sen tedbirini al taktiri rabbime birak elinden geleni yap pes etmeden yola devam elbet birgun olucak hayırlısıni iste canim
Canım zaten önce hayırlısı diyorum da belkide olmayacak da diyorum çok isteyincede acaba çok mu ısrar ediyorum diyorum işte

Canım zaten önce hayırlısı diyorum da belkide olmayacak da diyorum çok isteyincede acaba çok mu ısrar ediyorum diyorum işte

Istemen tabiki normal.ama olmayacak deme bak biraz once konuya denk geldim 20yil sonra teste cikmis hamilemiyim.diyen rahat ol.kendini uzme olacak Allahin izniyle canim benim

Back