Cnm nldu sonc naptnz kzlarOf umarım yapmıştır cnm
Cnm nldu sonc naptnz kzlar
Kacta verdin kanı cnm? Hadi hayrli haberlerni bekloyoruz:)Sonuçlar çıkmadı daha kuzum beklemedeyim
Sayfaydan cik yeniden gir canim bi daha bak bakalim yada hastaneyi arasana bi
Kacta verdin kanı cnm? Hadi hayrli haberlerni bekloyoruz:)
Saat 15:30 da verdim canım ama devlette verdim tabi bugün orada kbb gidince orada kan verdirdim özel değil
Devlet gec ckartyr canm bende vermstm iki saatte ckmsti hadi hayrlisi senn erken ckar ins cnmSaat 15:30 da verdim canım ama devlette verdim tabi bugün orada kbb gidince orada kan verdirdim özel değil
Kuzum bende.acilde verdim pazar.gunu bir saate cikti hemen
Devlet gec ckartyr canm bende vermstm iki saatte ckmsti hadi hayrlisi senn erken ckar ins cnm
Kız benim bgn sag kasgmda bir ara grdi anlamadm ben hamilemym yoksa ama daha adet olmama 20 gun varben çatlayım o zaman burada
Kız benim bgn sag kasgmda bir ara grdi anlamadm ben hamilemym yoksa ama daha adet olmama 20 gun var
Kuzu ben birde adetin son gunu iliskiye grdm bir haftalk bebek belli edermi kiz kendsnibunu konuşmak için daha çok erken kuzum ama inşallah öyle olur sonun
Kuzu ben birde adetin son gunu iliskiye grdm bir haftalk bebek belli edermi kiz kendsni
Kuzu benim adet duzensz olmusta olabilir heran hersey olablrYumurtlama adetten 1 gün olduysa neden olmasın cnm yumurtlama oldumu
Kuzu benim adet duzensz olmusta olabilir heran hersey olablrbu ay 3.5 gun geckti cnm ya :)
Kuzu amin ins.O zamanvalla 20 günde çok varmış ben yarına kadar nasıl sabretcem bilemiyorum. Ama en azından kafamda acabamı olmaz ya ya gebeyim ya değilim belli olacak artık olmazsa önümüzdeki ay hepimiz birden kalalım aminnnnn
Kuzu amin ins.canm sen kac gundr olmuyordun adet bana dedin mi hatrlamyrm iyi degilim kz bgn ins gebesindr karnndadr bebgn ya kiz bgn otobste bir bebek gordum 5 aylk o kadr tsrliki icim gtti canm ya keske benimde olsa diye icimden nelr dedim bir bilsen ablada dedi sabret hayrlisni iste dedi bende dedm ole yapyrm artk canm snclarn yarn mi ckcak?
En son 23 şubatta adet oldum normalde bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım bir umut beklemektense kendimi alıştırayım dedim değişmez bu değil mi
23 Mart'tan sonra mı yapayım benim genelde erken olur ve hiç gecikmez umutlandım bir an birde afedersiniz kilodum ıslak ıslak adet öncesi mı böyle oluyorAdet geçmeden hiç belli olmaz cnm beklemede kal adetin gecikirse tekrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?