Evde gebelik testinde çığır

Saat 15:30 da verdim canım ama devlette verdim tabi bugün orada kbb gidince orada kan verdirdim özel değil
Devlet gec ckartyr canm bende vermstm iki saatte ckmsti hadi hayrlisi senn erken ckar ins cnm

Kuzu benim adet duzensz olmusta olabilir heran hersey olablr bu ay 3.5 gun geckti cnm ya :)

O zaman valla 20 günde çok varmış ben yarına kadar nasıl sabretcem bilemiyorum. Ama en azından kafamda acabamı olmaz ya ya gebeyim ya değilim belli olacak artık olmazsa önümüzdeki ay hepimiz birden kalalım aminnnnn

Kuzu amin ins. canm sen kac gundr olmuyordun adet bana dedin mi hatrlamyrm iyi degilim kz bgn ins gebesindr karnndadr bebgn ya kiz bgn otobste bir bebek gordum 5 aylk o kadr tsrliki icim gtti canm ya keske benimde olsa diye icimden nelr dedim bir bilsen ablada dedi sabret hayrlisni iste dedi bende dedm ole yapyrm artkcanm snclarn yarn mi ckcak?

Normalde söyle kuzum 6-7 mart çift çizgiyi gördüm dün yada bugün hasta olmam lazımdı olmadım dün lekelenmem oldu geçti ara sıra iğne batması oluyor ve göğüslerime ara sıra sızı geliyor ve bugün midem bulandı ama hepsi psikolojik mi bilemem. Normalde bu ay erken yumurtladım yumurtlama tam gününde olsaydı yarın bat günümdü karışık oldu biraz bugün zor çıkar kuzum ama yarım saatte bir girip bakıcam hemsire yarın çıkar demişti. Bizde o duyguyu tadıcaz kuzum inanıyorum ben şürekli ya şafi de kuzum rahatlıyor insan

En son 23 şubatta adet oldum normalde bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım bir umut beklemektense kendimi alıştırayım dedim değişmez bu değil mi

Eklentiler

• IMG_4903.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
En son 23 şubatta adet oldum normalde bugün adet olmam lazımdı dayanamadım test yaptım bir umut beklemektense kendimi alıştırayım dedim değişmez bu değil mi

Adet geçmeden hiç belli olmaz cnm beklemede kal adetin gecikirse tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…