Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim acilden bile kan testi yatırabilirsin yaUmarım kuzum olmazsada önümizdeki aya inşallah
Canim acilden bile kan testi yatırabilirsin ya
aynen öyle oluyo bendede ama bu ay kararlıyım bakalım ne olacak. Zaten memlekete gidicem yumurtlama zamanının ortasına alan denk geliyor bu ayı es geçmiş gibi düşünmek istiyorum :/Aynen cani. Bnde bu ay akisini bırakmayı düşünüyorum ama her ay adet döneminde akisina birakcam deyip adet bitince gun saymaya başlıyorum:)
Evet canim oluyo inceden sizi batma oluyobyzglm cnm sol kasığımda iğne batmaları oluyor sendede oldumu
Arkadaslar kan testim 212cikmis cok şükür
Çok sevindim canım ya sağlıkla gelsin inşallah[/QUOTE
Sagolasim canim benim Allah razi olsun benim simdi doktora ne zaman gitmem gerekir haftayami gideyim kese gozukmesi icin
Canim gozunaydin:)Arkadaslar kan testim 212cikmis cok şükür
Ben burda acilden yaptiriyodum canim yaoarlar benceYaparlarmı kuzum yapmadılar bana
Ben burda acilden yaptiriyodum canim yaoarlar bence
Sen naptin canim doktor ne dedi. Sabah idrar testi yaptin mi evdeBen burda acilden yaptiriyodum canim yaoarlar bence
Ben poliklinige gitmeden direk acile gidiyorum ordan bhcg yaptiricam diyorum yaoiyardi canim bilemedimDahileye doktorundayım canım sıra bekliyorum bakalım acil kabul etmedi polikinlik açık diye acil gelmedim diye
Sagolasin canim Allah razi olsun darisi basiniza insallahCanim gozunaydin:)
Amin canim benimSagolasin canim Allah razi olsun darisi basiniza insallah
Hadi insallahhh canimm bekliyorum etiketle kesinKızlar kan verdim artık belli olur
Canimm naptin cikti mi sonucun:)Hadi insallahhh canimm bekliyorum etiketle kesin