- 16 Ekim 2016
- 453
- 183
- 18
Canim adet olmana 20 gun varsa sen daha yumurtlama bile olmamıştır bence kasik agrisi o yuzden olabilirKız benim bgn sag kasgmda bir ara grdi anlamadm ben hamilemym yoksa ama daha adet olmama 20 gun var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim adet olmana 20 gun varsa sen daha yumurtlama bile olmamıştır bence kasik agrisi o yuzden olabilirKız benim bgn sag kasgmda bir ara grdi anlamadm ben hamilemym yoksa ama daha adet olmama 20 gun var
Kuzum sen hamilesin bence cift cizgide gormssn agrnda var midende bulanyrsa hanielsn bence hayrli olsn cnm :)) hadi halay cekelm hamile olmana lelelele heytNormalde söyle kuzum 6-7 mart çift çizgiyi gördüm dün yada bugün hasta olmam lazımdı olmadım dün lekelenmem oldu geçti ara sıra iğne batması oluyor ve göğüslerime ara sıra sızı geliyor ve bugün midem bulandı ama hepsi psikolojik mi bilemem. Normalde bu ay erken yumurtladım yumurtlama tam gününde olsaydı yarın bat günümdü karışık oldu biraz bugün zor çıkar kuzum ama yarım saatte bir girip bakıcam hemsire yarın çıkar demişti. Bizde o duyguyu tadıcaz kuzum inanıyorum ben şürekli ya şafi de kuzum rahatlıyor insan
Canm normlde olmazdi anlamadm ben bgn nye bole oldu:)) zatrn degerlendryrm yumurtlama gunume az kaldi zaten bakalm ins tutar senn nldu cnm kan verdn mi?Canim adet olmana 20 gun varsa sen daha yumurtlama bile olmamıştır bence kasik agrisi o yuzden olabilir
Hayirlisi canim adet olmadan umut bitmez :)
23 Mart'tan sonra mı yapayım benim genelde erken olur ve hiç gecikmez umutlandım bir an birde afedersiniz kilodum ıslak ıslak adet öncesi mı böyle oluyor
Canm normlde olmazdi anlamadm ben bgn nye bole oldu:)) zatrn degerlendryrm yumurtlama gunume az kaldi zaten bakalm ins tutar senn nldu cnm kan verdn mi?
Bu ay lanetli ay..
Benim bebegimi kaybettigim ay. Hatta bugun bebegimi kaybettigim gün...
3 senedir her mart ayinda umut dolu olurum bu ay olucak ilk bebegimin şansina diye. Olmaz.
Bu ay merdiven insem yorulmaya başladim cok ilginç bir durum kalbim o kadar hizli atiyodu ki ve çok sicak basiyordu. Kasik agrilarim vardi ama yine umitlenmedim.
Bu arada dikkatimi çeken şey vajinamin rengi koyuydu ama kirmizi olmuş bu cok sasirtici.
En son dun , dun artik koptugum yerdi.
Ilk gebeligimi ogrendigim gun rahmimde çekilme gibi agrilar olmuştu 15 dakika kadar surmustu.
Ben dun gece o agrilari yasadim dua ettim allaha allahim nolur umitlendirme beni diye.
Bugun sancim var hala adet olmadim. En gec 24 une kadar olmam gerek.
Ya bilmiyorum allahim herkese hayirlisini versin
Ama umut etmek cok daha kotu.
Kusura bakmayn dolmuşum galiba..
Sizinde bebişiniz hayirli olsun.
Evet o ümit etmek hem güzel hem acı verici bende kaç gündür içim kıpır kıpırdı acaba mı diye ama bir yandanda aklım hep onda hayal kırıklığım büyük olmasın diye yaptım testi kurtuldum o duygudan rabbim bizleri yanlız bırakmasınBu ay lanetli ay..
Benim bebegimi kaybettigim ay. Hatta bugun bebegimi kaybettigim gün...
3 senedir her mart ayinda umut dolu olurum bu ay olucak ilk bebegimin şansina diye. Olmaz.
Bu ay merdiven insem yorulmaya başladim cok ilginç bir durum kalbim o kadar hizli atiyodu ki ve çok sicak basiyordu. Kasik agrilarim vardi ama yine umitlenmedim.
Bu arada dikkatimi çeken şey vajinamin rengi koyuydu ama kirmizi olmuş bu cok sasirtici.
En son dun , dun artik koptugum yerdi.
Ilk gebeligimi ogrendigim gun rahmimde çekilme gibi agrilar olmuştu 15 dakika kadar surmustu.
Ben dun gece o agrilari yasadim dua ettim allaha allahim nolur umitlendirme beni diye.
Bugun sancim var hala adet olmadim. En gec 24 une kadar olmam gerek.
Ya bilmiyorum allahim herkese hayirlisini versin
Ama umut etmek cok daha kotu.
Kusura bakmayn dolmuşum galiba..
Sizinde bebişiniz hayirli olsun.
Haha alemsn cnm ya sen kan sonucnu cok merke dyrm:)Valla hormonlar o kadar oynuyor ki bünyemizle kanda görmeden hatta kalp atışını duymadan inanmam cnm
Haha alemsn cnm ya sen kan sonucnu cok merke dyrm:)
Hayırlı olsun canım. İnş kanda da pozitif görürsün. Belirtilerin nelerdi ve yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun? Çok soru sordum kusura bakmaNormalde söyle kuzum 6-7 mart çift çizgiyi gördüm dün yada bugün hasta olmam lazımdı olmadım dün lekelenmem oldu geçti ara sıra iğne batması oluyor ve göğüslerime ara sıra sızı geliyor ve bugün midem bulandı ama hepsi psikolojik mi bilemem. Normalde bu ay erken yumurtladım yumurtlama tam gününde olsaydı yarın bat günümdü karışık oldu biraz bugün zor çıkar kuzum ama yarım saatte bir girip bakıcam hemsire yarın çıkar demişti. Bizde o duyguyu tadıcaz kuzum inanıyorum ben şürekli ya şafi de kuzum rahatlıyor insan
Rutin adet belirtileri var göğüs hassasiyeti az ağrı başkada birşey Yok hatta pek ağrım bile Yok benim AMH de 1.13 çıktı acaba yavaş yavaş sona mı geliyorum acepOlur cnm kiminde akıntı fazlalaşır kiminde hiç olmazmış başka belirti varmı
Kiz bende hamilelikten suphelendgmde kan verdgmde bakyrdm yok ckmyrdu icim icimi yiyordu ezberledm senn gbi megersem site bozukms ondn gorunmemis nasl sinrlenmstm ya ama soncts negatfti herzmn ki gbiSenmi benmi siteye giriş yapmaktan hasta nosunu ezberledim ama yok
Hayırlı olsun canım. İnş kanda da pozitif görürsün. Belirtilerin nelerdi ve yumurtlamadan kaç gün sonra pozitifi gordun? Çok soru sordum kusura bakma
Rutin adet belirtileri var göğüs hassasiyeti az ağrı başkada birşey Yok hatta pek ağrım bile Yok benim AMH de 1.13 çıktı acaba yavaş yavaş sona mı geliyorum acep
allahım ya acaba benim sitedemi bozukKiz bende hamilelikten suphelendgmde kan verdgmde bakyrdm yok ckmyrdu icim icimi yiyordu ezberledm senn gbi megersem site bozukms ondn gorunmemis nasl sinrlenmstm ya ama soncts negatfti herzmn ki gbi
Sağol canım rabbim sizlerede bu duyguyu tattırsın ben en azından tattım rabbim sizlerede yaşatsınİnşallah bebek vardır canım güzel haberlerle gelirsin
Sağol canım rabbim sizlerede bu duyguyu tattırsın ben en azından tattım rabbim sizlerede yaşatsın
Olablir cnm devlet hsstneleri bazlari bozuk ya anlcn :) sen ysrn git bende rahatliyim srtk vallahiallahım ya acaba benim sitedemi bozuk