• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Dua edelim birbirimize inşallah sonu iyi olur olmazsada yapıcak birşey yok herşey allahtan bizde bu duyguyu yaşıyacaz allahın izini ile ben inanıyorum

Canm seni uzmek istemem ama bu ay benimde 4. Gun oldum az lekr geldi olmadm sevndm snr 4. Gun oldm ya ins olmazsn cnm ya

Çok geçmiş olsun canım umarım olmam yarın kanda garantilicem teste çok silik çizgi gördüm ama tabi gebeyim diyemem. Kanda baktırcm yarın gebelik varsada belki ona göre önlem alınır yoksada rabbim büyük önümüzdeki aya inşallah hepimize nasip eder sen hamilemiydin kimyasalmı oldu

Çok geçmiş olsun canım umarım olmam yarın kanda garantilicem teste çok silik çizgi gördüm ama tabi gebeyim diyemem. Kanda baktırcm yarın gebelik varsada belki ona göre önlem alınır yoksada rabbim büyük önümüzdeki aya inşallah hepimize nasip eder sen hamilemiydin kimyasalmı oldu
Canm senn testte cktysa silik vardr demektr skma canini ben 3. Gun test yaptm ckmadi anlcn senn var cnm bir umut ya ins kimyasal degildir kan ver yarn ins iyi sonc alrsn cnm:)

Canm senn testte cktysa silik vardr demektr skma canini ben 3. Gun test yaptm ckmadi anlcn senn var cnm bir umut ya ins kimyasal degildir kan ver yarn ins iyi sonc alrsn cnm:)

Anladım canım umarım önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın. Umarım cnm güzel sonuç alırım ve bekleyen herkes alır

Anladım canım umarım önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın. Umarım cnm güzel sonuç alırım ve bekleyen herkes alır
İns canm bi nisan ayna kaldk artk:) alrsn ins cnm rtiketlersn beni ins soncn yukseklerdedir

Tabi cnm yarın sabah 9.20 de randevum inşallah olumlu sonuçları yazmak nasip olur :dua: sonuca etiketlerim senide
Tamm cnm zaten ultrasonda baktgnda kalnlasma varsa hamilelik vardr bakalm ins alrsn sen ne zamandrdan beri deniyorsun cnm? Benim bu ay sonu 8 ay olcak iste

Tamm cnm zaten ultrasonda baktgnda kalnlasma varsa hamilelik vardr bakalm ins alrsn sen ne zamandrdan beri deniyorsun cnm? Benim bu ay sonu 8 ay olcak iste

Benim bu ay ilk deneme olucak cnm eylülde bir kimyasal oldu ama planlı gebelik değildi yeni evliydik düşünmüyorduk ama adetten 3 gün önce öğrendim adet günü kanamam oldu test yapmasam anlamıcaktım bile

Benim bu ay ilk deneme olucak cnm eylülde bir kimyasal oldu ama planlı gebelik değildi yeni evliydik düşünmüyorduk ama adetten 3 gün önce öğrendim adet günü kanamam oldu test yapmasam anlamıcaktım bile
Gecmis olsun canm birdaha yasamzsn ins bu sefer bebegn sana sıkı sıkı tutnur cnm

Kizlar gunaydin sabaha husranla uyandim artik ne ovulasyon testi kullanmak var benim için ne gebelik testi tam olarak takvime gore yumurtlamışım 8 martta . kirmizilari gördüm bugün :KK43: trkn0709 trkn0709 pinpirik90 pinpirik90 mayissinegi mayissinegi byzglm byzglm Gunnes1927 Gunnes1927

Canim benim üzülme lütfen olsun olacak sabret lutfen bak ben oglumda yumurtlamam bittiginde adetten once kalmisim o kadar gec dollenmeydiki iki hafta gibi surede gorebildi gunum gecince rahatca keseyi yumurtlama belli olmaz sen iki gunde bir degerlendirmeye devam et ama strese girmemeye calis olurmu o_O:KK43:

Back