Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi cok bitkin hissediyorum canim ya bak peceteyi atayim da bi baksan senin de boyle miydi?İnşallah dönüşmez kuzum ağrın falan ne durumda peki
Canm seni uzmek istemem ama bu ay benimde 4. Gun oldum az lekr geldi olmadm sevndm snr 4. Gun oldm ya ins olmazsn cnm ya
Kendimi cok bitkin hissediyorum canim ya bak peceteyi atayim da bi baksan senin de boyle miydi?
Canm senn testte cktysa silik vardr demektr skma canini ben 3. Gun test yaptm ckmadi anlcn senn var cnm bir umut ya ins kimyasal degildir kan ver yarn ins iyi sonc alrsn cnm:)Çok geçmiş olsun canım umarım olmam yarın kanda garantilicem teste çok silik çizgi gördüm ama tabi gebeyim diyemem. Kanda baktırcm yarın gebelik varsada belki ona göre önlem alınır yoksada rabbim büyük önümüzdeki aya inşallah hepimize nasip eder sen hamilemiydin kimyasalmı oldu
Canm senn testte cktysa silik vardr demektr skma canini ben 3. Gun test yaptm ckmadi anlcn senn var cnm bir umut ya ins kimyasal degildir kan ver yarn ins iyi sonc alrsn cnm:)
İns canm bi nisan ayna kaldk artk:) alrsn ins cnm rtiketlersn beni ins soncn yukseklerdedirAnladım canım umarım önümüzdeki ay müjdeli haberi alırsın. Umarım cnm güzel sonuç alırım ve bekleyen herkes alır
İns canm bi nisan ayna kaldk artk:) alrsn ins cnm rtiketlersn beni ins soncn yukseklerdedir
Tamm cnm zaten ultrasonda baktgnda kalnlasma varsa hamilelik vardr bakalm ins alrsn sen ne zamandrdan beri deniyorsun cnm? Benim bu ay sonu 8 ay olcak isteTabi cnm yarın sabah 9.20 de randevum inşallah olumlu sonuçları yazmak nasip olur sonuca etiketlerim senide
Tamm cnm zaten ultrasonda baktgnda kalnlasma varsa hamilelik vardr bakalm ins alrsn sen ne zamandrdan beri deniyorsun cnm? Benim bu ay sonu 8 ay olcak iste
Banada at cnm bende bakayimKendimi cok bitkin hissediyorum canim ya bak peceteyi atayim da bi baksan senin de boyle miydi?
Gecmis olsun canm birdaha yasamzsn ins bu sefer bebegn sana sıkı sıkı tutnur cnmBenim bu ay ilk deneme olucak cnm eylülde bir kimyasal oldu ama planlı gebelik değildi yeni evliydik düşünmüyorduk ama adetten 3 gün önce öğrendim adet günü kanamam oldu test yapmasam anlamıcaktım bile
Gecmis olsun canm birdaha yasamzsn ins bu sefer bebegn sana sıkı sıkı tutnur cnm
Kani cokmu koydun canim yika bakalim varsa cizgi kalir arkada zaten
O teste ne işkenceler yaptimda yanlislikla bile ikinci cizgi cikmadi :)
Kizlar gunaydin sabaha husranla uyandim artik ne ovulasyon testi kullanmak var benim için ne gebelik testi tam olarak takvime gore yumurtlamışım 8 martta . kirmizilari gördüm bugün trkn0709 pinpirik90 mayissinegi byzglm Gunnes1927
Kizlar benim sanirim adetim gelicek ya pembe pembe akıntı basladi an itibariyle trkn0709 mayissinegi pinpirik90 byzglm
Kizlar gunaydin sabaha husranla uyandim artik ne ovulasyon testi kullanmak var benim için ne gebelik testi tam olarak takvime gore yumurtlamışım 8 martta . kirmizilari gördüm bugün trkn0709 pinpirik90 mayissinegi byzglm Gunnes1927