- 16 Ekim 2016
- 453
- 183
- 18
Benimde peceteye geldi canim cok acik renk ins devami gelmezİnşallah devamı gelmez kuzum benimde kesildi eve geldiğimde geldi bir kaç damla şimdi yok bende çözemedim yarın belli olucak artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde peceteye geldi canim cok acik renk ins devami gelmezİnşallah devamı gelmez kuzum benimde kesildi eve geldiğimde geldi bir kaç damla şimdi yok bende çözemedim yarın belli olucak artık
Sinir oldum su an eger adetse bu gelen tam 6sinda yumurtlama olmuş oncesi sonrası tam ilsiki olmustu bilemedim canim yaBenimde peceteye geldi canim cok acik renk ins devami gelmez
Benimde peceteye geldi canim cok acik renk ins devami gelmez
Sinir oldum su an eger adetse bu gelen tam 6sinda yumurtlama olmuş oncesi sonrası tam ilsiki olmustu bilemedim canim ya
Yok canim sancim filan hafig kasilma var bide afedersiniz klozette filan bisey yok da peceteye geldi pembe akinti gibiCanim miktari ne kadar adet sancin varmi bel agrin
Ins canim ya valla icerde basladi simdi onu bile severek izledigim dizi ama modum cok düştü dedigin gibiÇok iyi anlıyorum seni cnm bugün benim bile modum çok düşüktü ha geldi diyorum baktım birşey yok inşallah seninde olmaz birimiz bari mutlu olalım
Ins canim ya valla icerde basladi simdi onu bile severek izledigim dizi ama modum cok düştü dedigin gibi
Yok demedim arkadasimiz var simdi evde soylesem simdi yine takma kafana oluruna birak diycek silik cizgi cikti falam diye de söylememiştim emin olmayimca canimEşine söyledin mi cnm peki
umarım inşallah artık negatif görmek istemiyorumCanm bende görüyorum bişeyler ya. Sen çıplak gözle daha net görüyorsundur. Bata daha varmış. İnşaallah vardır ama bana var gibi geldi.
Yok demedim arkadasimiz var simdi evde soylesem simdi yine takma kafana oluruna birak diycek silik cizgi cikti falam diye de söylememiştim emin olmayimca canim
Insallah canim insallah adet olmayiz da mutlu haberi alirizBen bugün söyledim kuzum ağlayınca oda çok üzüldü söylediğimede pişman oldum Allahın takdiri askm üzülme yine olur dedi ama insan kötü oluyor bugün kaç kere sordu kanamam varmı diye devam ederse bebek varsa adet oldum dicem gerçi süpriz hazırlıcam rabbim inşallah izin verir buna
Yok canim sancim filan hafig kasilma var bide afedersiniz klozette filan bisey yok da peceteye geldi pembe akinti gibi
Canimmm hepimiz ayni gun yumurtlama olmus dogru tahmin etmisiz ama tutmadi demekki ya canim benim üzülme herseyde vardir bi hayır@dygmt trkn0709 Ben adet oldum kızlar. Bu ay da olmadı maalesef... O kadar belirti yaşamıştımkii kendimi de inandırmıştım hamile olduğuma. Azcık ağlayıp kendime gelmem lazım
İnşalllah adet değildir canım.Ben gittim bari siz hamile olun yaa :/Kizlar benim sanirim adetim gelicek ya pembe pembe akıntı basladi an itibariyle trkn0709 @mayissinegi pinpirik90 byzglm
Cok dogru diyosun canim ama inanki yumurtlama falan tam denk gelmis ve o gunlerde ilsiki oldu hep bakalim belki bi ihtimal bekliyorum yins canim ya Allah büyük belkide adet degil hafif bi lekelenmedir dihe umut ediyorum bu ay cok umutlu bakmistim ama bekleyelim de görelim yarina belli olur hersey bide testte silik de olsa cikti ya bilemedim ya su an nötr durumdayimCanim ne desem uzulmene takmana engel.olmayacak cok iyi anliyorim ama su bir gercekko nasip olmuşsa o seninle simdi yeterki Rabbim hayirlisini versin uzulme bak ben dort aydir gun asiri yaptım yattim derken olmadi bu ay bir kere oldu ondada ne yattim ne bekledim hani ozel caba gostermedim tutmaz dedigim ay tuttu nasip guzelim olana belki boyle söylemek kolay diyiceksin ama inan olmadanda ne kadsr acele etsemde hayirlisini isteyerek devam.ettim gecen ay cok sik iliski oldu ama dis agrisindan oldum rontgene gidemedim ama uc saatte bir agri kesici antibiyotil herseyden kullandim cok umjtluydum korkarak bekledim olmadi bu ay rahata kavustim rabbim nasip etti hayirlisi buymus dedim ya ozaman olsaydi ilac icmisken disimi yaotirmamisken demek istedigim bazen Hayır mi sermi bilemeyiz saglikli ise hayirlisi ise rabbim nasip etsin degilse olmasin olmaasinki seninde canin yanmasin o aciyi yasama sabret kuzum bir gun olacak hayati kendine zindan etme olana kadar saplanti haline geliyo olduktan sonraki sorumlulik cok agir gunun kiymetini bil birgu rabbim kucagini bos birakmiycak yeterki inancli ol sabret duayla bekle
Insallah canim insallah adet olmayiz da mutlu haberi aliriz
Insalah canim ya bende umutsuz vaka oldum sanirim atesim falan da yüksek aslinda 36.7 ama bakalim ne gisterecek durumİnşalllah adet değildir canım.Ben gittim bari siz hamile olun yaa :/