Cok dogru diyosun canim ama inanki yumurtlama falan tam denk gelmis ve o gunlerde ilsiki oldu hep bakalim belki bi ihtimal bekliyorum yins canim ya Allah büyük belkide adet degil hafif bi lekelenmedir dihe umut ediyorum bu ay cok umutlu bakmistim ama bekleyelim de görelim yarina belli olur hersey bide testte silik de olsa cikti ya bilemedim ya su an nötr durumdayim
Canimmm hepimiz ayni gun yumurtlama olmus dogru tahmin etmisiz ama tutmadi demekki ya canim benim üzülme herseyde vardir bi hayır
Aynen tam 14 gün geçti üstünden adet oldum ben.Her ay aynı şey yoruldum artık önümüzdeki ay da memlekete gitcez yumurtlama zamanına denk gelirse zaten mecbur ara vermiş olcam bakalım hayırlısı. Şu kafaya takmama işini bi becerebilsek keşke...Uzulme canim hayirlisiyla onumuzdeki aya olur insallah
Keske canim keske allahim bize sabir versinAynen tam 14 gün geçti üstünden adet oldum ben.Her ay aynı şey yoruldum artık önümüzdeki ay da memlekete gitcez yumurtlama zamanına denk gelirse zaten mecbur ara vermiş olcam bakalım hayırlısı. Şu kafaya takmama işini bi becerebilsek keşke...
Aynen tam 14 gün geçti üstünden adet oldum ben.Her ay aynı şey yoruldum artık önümüzdeki ay da memlekete gitcez yumurtlama zamanına denk gelirse zaten mecbur ara vermiş olcam bakalım hayırlısı. Şu kafaya takmama işini bi becerebilsek keşke...
Insallah canim surekli tetikteyim oldu mu geldi mi diye amann ne garip his yunurtlamayi denk getirmişiz en azinsan bunu biliyoruzİnşallah öyledir cnm en azından birimiz mutlu olalımda öyle sevinelim
Puufffd bakalim ne olucakOnu hiç anlamıyorum cnm ister istemez yumurtladığımızı hissediyoruz ağrı olsun akıntı olsun ee ilişkide olunca insan hep acabamı diyor
Insallah canim surekli tetikteyim oldu mu geldi mi diye amann ne garip his yunurtlamayi denk getirmişiz en azinsan bunu biliyoruz
Peki oncedende hep adetten once boyle kanamalarin lekelenmelerin oluyor muydu? Cok bi bilgim yok ama bende hic olmaz ve suan oyle seyler yasiyor olsam yerlesme kanamasi diye dusunurdum bence sende oyle dusunKuzumm benim üzülme desemde elden gelmiyor biliyorum belki benimde eli kulağında allahın takdiri ne yapsakta engel olamayız
Peki oncedende hep adetten once boyle kanamalarin lekelenmelerin oluyor muydu? Cok bi bilgim yok ama bende hic olmaz ve suan oyle seyler yasiyor olsam yerlesme kanamasi diye dusunurdum bence sende oyle dusun
Cok dogru diyosun canim ama inanki yumurtlama falan tam denk gelmis ve o gunlerde ilsiki oldu hep bakalim belki bi ihtimal bekliyorum yins canim ya Allah büyük belkide adet degil hafif bi lekelenmedir dihe umut ediyorum bu ay cok umutlu bakmistim ama bekleyelim de görelim yarina belli olur hersey bide testte silik de olsa cikti ya bilemedim ya su an nötr dur
umdayim
Aynen tam 14 gün geçti üstünden adet oldum ben.Her ay aynı şey yoruldum artık önümüzdeki ay da memlekete gitcez yumurtlama zamanına denk gelirse zaten mecbur ara vermiş olcam bakalım hayırlısı. Şu kafaya takmama işini bi becerebilsek keşke...
Canim ayni devam ediyo senin nasi son durumdygmtl kuzum gelişme varmı
Insallah canimAn
Anliyorim canim bende aynisini denk.getirdim.ama.tutmayinca tutmuyo iste zamani olmayinca ne yaparsan yap cok cok iyi.anlıyorum üzülme ins hala.umut var insallah gelmez devami
Canim ayni devam ediyo senin nasi son durum
Yok canim hafif ama bilemiyorum ya cok sacma bi durumla karsi karsiyayim sabaha belli olucakBenim kesildi lekelenme cnm suan için yok çok şükür bakalım sabaha kadar ne olur bilemem yoğun mu akıntı
Yok canim hafif ama bilemiyorum ya cok sacma bi durumla karsi karsiyayim sabaha belli olucak
Eger lekeler kirmiziya dönüşmezse yaparim canim 2 gun sonraAcaba sonucumuz ne olacak ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun cnm
Eger lekeler kirmiziya dönüşmezse yaparim canim 2 gun sonra
Canm seni uzmek istemem ama bu ay benimde 4. Gun oldum az lekr geldi olmadm sevndm snr 4. Gun oldm ya ins olmazsn cnm yaBenim kesildi lekelenme cnm suan için yok çok şükür bakalım sabaha kadar ne olur bilemem yoğun mu akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?