Evde gebelik testinde çığır

İnşallah öyledir cnm en azından birimiz mutlu olalımda öyle sevinelim

Canimmm hepimiz ayni gun yumurtlama olmus dogru tahmin etmisiz ama tutmadi demekki ya canim benim üzülme herseyde vardir bi hayır

Uzulme canim hayirlisiyla onumuzdeki aya olur insallah
Aynen tam 14 gün geçti üstünden adet oldum ben.Her ay aynı şey yoruldum artık önümüzdeki ay da memlekete gitcez yumurtlama zamanına denk gelirse zaten mecbur ara vermiş olcam bakalım hayırlısı. Şu kafaya takmama işini bi becerebilsek keşke...

Keske canim keske allahim bize sabir versin

Onu hiç anlamıyorum cnm ister istemez yumurtladığımızı hissediyoruz ağrı olsun akıntı olsun ee ilişkide olunca insan hep acabamı diyor

Insallah canim surekli tetikteyim oldu mu geldi mi diye amann ne garip his yunurtlamayi denk getirmişiz en azinsan bunu biliyoruz

Aynen cnm bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay hayıt suyu ve civanperçemi denicem çok duydum yumurtayı daha kaliteli yapıyormuş kimyasal gebelik yaşadıktan sonra çoğu kişiye iyi gelmiş

Kuzumm benim üzülme desemde elden gelmiyor biliyorum belki benimde eli kulağında allahın takdiri ne yapsakta engel olamayız
Peki oncedende hep adetten once boyle kanamalarin lekelenmelerin oluyor muydu? Cok bi bilgim yok ama bende hic olmaz ve suan oyle seyler yasiyor olsam yerlesme kanamasi diye dusunurdum bence sende oyle dusun

Peki oncedende hep adetten once boyle kanamalarin lekelenmelerin oluyor muydu? Cok bi bilgim yok ama bende hic olmaz ve suan oyle seyler yasiyor olsam yerlesme kanamasi diye dusunurdum bence sende oyle dusun

Cnm benim ilk evlendiğim zaman oldu adetten 1 saat önce lekem oldu ve ardından hemen adet oldum birdaha yaşamadım böyle birşey bu sefer sabah ve aksam lekem oldu birdaha ses soluk yok

An

Anliyorim canim bende aynisini denk.getirdim.ama.tutmayinca tutmuyo iste zamani olmayinca ne yaparsan yap cok cok iyi.anlıyorum üzülme ins hala.umut var insallah gelmez devami

Kafaya takmak takmamak.buyuk mesele oglumdada her ay artik sinirlerim.yipranmisti hamile kaldigim.ay dort gun once.kanda cikmayinca yok dedim biraktim yakasini tasindik yerleştik cikti gitti aklimdan etkisi cok ama.basaramiyoruz canim

Benim kesildi lekelenme cnm suan için yok çok şükür bakalım sabaha kadar ne olur bilemem yoğun mu akıntı
Canm seni uzmek istemem ama bu ay benimde 4. Gun oldum az lekr geldi olmadm sevndm snr 4. Gun oldm ya ins olmazsn cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…