• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canim ben sanki ufaktqn ince bir cizgi gordum ama senin elinde belliminbirsey banami oyle geldi
ya bende görüyormuyum görmüyomuyum kararsiz kaldim attim cöpe 10 dk dolunca dün yapmiştim bunu akşam 7de normal idrarla yaptim onda bisey cıkmadi :(

ya bende görüyormuyum görmüyomuyum kararsiz kaldim attim cöpe 10 dk dolunca dün yapmiştim bunu akşam 7de normal idrarla yaptim onda bisey cıkmadi :KK43:
Kac gunun var canim kanli miydi bu dun yaptigin hic kan yokmus gibi uc damla kanla idrarini karistir oyle yap sabaha

Kac gunun var canim kanli miydi bu dun yaptigin hic kan yokmus gibi uc damla kanla idrarini karistir oyle yap sabaha
bu kanliydi evet o igneyi zar zor batırdım öyle üc damlalık kanda gelmedi
bat cuma günü

Yok canim benim yogun iltihap vardi ilac kullandim birde prolaktinim yuksekti iki ay ilac kullandim ucuncu ayimda hamile kaldim ama o ay hamile kalmadan once iltihap temizlendi onunda etkisi cok dedi doktor

Anladım cnm teşekkür ederim

:p yapamazsan zorlama canim yada birden batir boyle siktikca cikiyodu benden gerci suan parmagim delik desik esim guluyi insan kendine nasil yapar bunu diye:KK57:

hahah cok hayal kırıklıgı oldu ya cıkcagini bilsem gözümü karartip delicemde bendeki sansla:D

Back