- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
canım bu hayıt tohumu ve civanperçemini duydunmu hiç
Canim ben hayit hapini icmistim.oglumda civanperceminide yine burda okumuştum ama bir fikrim.yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu hayıt tohumu ve civanperçemini duydunmu hiç
selam kizlaar sizden heves ettim ve bende yaptim ama sanirim kanım az geldi sacma bişey oldu
negatif
Hapı içinemi hamile kaldın cnmCanim ben hayit hapini icmistim.oglumda civanperceminide yine burda okumuştum ama bir fikrim.yok
ya bende görüyormuyum görmüyomuyum kararsiz kaldim attim cöpe 10 dk dolunca dün yapmiştim bunu akşam 7de normal idrarla yaptim onda bisey cıkmadiCanim ben sanki ufaktqn ince bir cizgi gordum ama senin elinde belliminbirsey banami oyle geldi
Hapı içinemi hamile kaldın cnm
Kac gunun var canim kanli miydi bu dun yaptigin hic kan yokmus gibi uc damla kanla idrarini karistir oyle yap sabahaya bende görüyormuyum görmüyomuyum kararsiz kaldim attim cöpe 10 dk dolunca dün yapmiştim bunu akşam 7de normal idrarla yaptim onda bisey cıkmadi
bu kanliydi evet o igneyi zar zor batırdım öyle üc damlalık kanda gelmediKac gunun var canim kanli miydi bu dun yaptigin hic kan yokmus gibi uc damla kanla idrarini karistir oyle yap sabaha
bu kanliydi evet o igneyi zar zor batırdım öyle üc damlalık kanda gelmedi
bat cuma günü
testim var iş yerinde kanla nasil olcak bakalim artik kendimi deşerim:)Anladim canim hayırlısı olsun sabah varsa birtane daha dene ilk idrarinla
testim var iş yerinde kanla nasil olcak bakalim artik kendimi deşerim:)
Canm bende görüyorum bişeyler ya. Sen çıplak gözle daha net görüyorsundur. Bata daha varmış. İnşaallah vardır ama bana var gibi geldi.selam kizlaar sizden heves ettim ve bende yaptim ama sanirim kanım az geldi sacma bişey oldu
negatif
Yok canim benim yogun iltihap vardi ilac kullandim birde prolaktinim yuksekti iki ay ilac kullandim ucuncu ayimda hamile kaldim ama o ay hamile kalmadan once iltihap temizlendi onunda etkisi cok dedi doktor
yapamazsan zorlama canim yada birden batir boyle siktikca cikiyodu benden gerci suan parmagim delik desik esim guluyi insan kendine nasil yapar bunu diye
Kizlar benim sanirim adetim gelicek ya pembe pembe akıntı basladi an itibariyle trkn0709 mayissinegi pinpirik90 byzglm
Bilmiyorum ki canim bakalim artik bisey diyemiyorumAy kuzum inşallah yerleşme kanamasıdır ağrın falan varmı
Bilmiyorum ki canim bakalim artik bisey diyemiyorum
Kasilma var gibi canim ya bilemedimAğrın varmı peki
Kizlar benim sanirim adetim gelicek ya pembe pembe akıntı basladi an itibariyle trkn0709 mayissinegi pinpirik90 byzglm
Kasilma var gibi canim ya bilemedim