canim uzulme duzenli adet oluyosan düzenli yimurtluyosun demektir bu ay olmassa diger aylar hep bizimKızlar ve hüzünlü son dün beklenen kırmızı kartgeldi nasipte yokmuş bu ay demek ki
İnşallah canımTamam canim yarin sabah yapinca ayarım resim insallah koyu koyu cizgiler goruruz
Canim dun yaptirmostom 82di yani aslinda bugun 15.gunum iki haftalik birseyCanim gozun ydin en son kac cikmisti degerin 10bin falan oldugu da rahatlikla gozukur acele etme cizgin gayet koyu cikmis:)
Kızlar ve hüzünlü son dün beklenen kırmızı kartgeldi nasipte yokmuş bu ay demek ki
Daja yeni canim6 veya7 haftada rahatlıkla gozukur kesen insallahCanim dun yaptirmostom 82di yani aslinda bugun 15.gunum iki haftalik birsey
Daja yeni canim6 veya7 haftada rahatlıkla gozukur kesen insallah
Zaman geçmiyorrrr
Ah canim ahh gecmiyo bekliyoruz yaa sabah olmuyo dimi
Kesinlikle canım habire lavaboya gidiyorum adet oldum mu diye
Bende hala sanci vurdukca.adet.oldum.saniyorim canim az kaldi ins sabaha daha net gorucez.testini baska belirtin varmi canim
Adet sancisi gaz sancisi siskinlik var canim birde belimm incitmisim.gibi tutulmus gibi agriyo doktor kanama.olmadigi surece.korkma.dedo ama ins olmaz birsey ay insallah sabaha uyanir uyanmaz bakicam aklim sende kuzumAdet sancınmı oluyor cnm. Bel ağrım var normalde benim ayak ağrım olurdu bu sefer belim ağrıyor cnm
Adet sancisi gaz sancisi siskinlik var canim birde belimm incitmisim.gibi tutulmus gibi agriyo doktor kanama.olmadigi surece.korkma.dedo ama ins olmaz birsey ay insallah sabaha uyanir uyanmaz bakicam aklim sende kuzum
Insallah canim insallah dualarim.seninle hayırlı haberlerle gel insallahİnşallah birşey olmaz cnmbende bakalım yarın kan vericem adet olmazsam sonucu hemen yazıcam cnm dua et nolur kırmızıya dönmesin
Insallah canim insallah dualarim.seninle hayırlı haberlerle gel insallah
Hadi bakalim canim :) guzel haberlerini bekliyorumM
Bebişim takvime gor yarin adet gunum bakalim beklemedeyizzz
Canim senin leke devam ediyormuİnşallah birşey olmaz cnmbende bakalım yarın kan vericem adet olmazsam sonucu hemen yazıcam cnm dua et nolur kırmızıya dönmesin
Canim senin leke devam ediyormutrkn0709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?