Evde gebelik testinde çığır

Bende hala sanci vurdukca.adet.oldum.saniyorim canim az kaldi ins sabaha daha net gorucez.testini baska belirtin varmi canim

Adet sancınmı oluyor cnm. Bel ağrım var normalde benim ayak ağrım olurdu bu sefer belim ağrıyor cnm

Adet sancınmı oluyor cnm. Bel ağrım var normalde benim ayak ağrım olurdu bu sefer belim ağrıyor cnm
Adet sancisi gaz sancisi siskinlik var canim birde belimm incitmisim.gibi tutulmus gibi agriyo doktor kanama.olmadigi surece.korkma.dedo ama ins olmaz birsey ay insallah sabaha uyanir uyanmaz bakicam aklim sende kuzum

Adet sancisi gaz sancisi siskinlik var canim birde belimm incitmisim.gibi tutulmus gibi agriyo doktor kanama.olmadigi surece.korkma.dedo ama ins olmaz birsey ay insallah sabaha uyanir uyanmaz bakicam aklim sende kuzum

İnşallah birşey olmaz cnm bende bakalım yarın kan vericem adet olmazsam sonucu hemen yazıcam cnm dua et nolur kırmızıya dönmesin

selam kizlaar sizden heves ettim ve bende yaptim ama sanirim kanım az geldi sacma bişey oldu
negatif

Eklentiler

• 20170320_185655.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…