- 16 Ekim 2016
- 453
- 183
- 18
Aminn canim insallah :)ozaman olur tez zamanda sen takma kafani belkide simdi bile hamilesindir :) rabbim hayirlisini nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canim insallah :)ozaman olur tez zamanda sen takma kafani belkide simdi bile hamilesindir :) rabbim hayirlisini nasip etsin
Insallah canim benim 1 sene oldu kendimi ancak 3 aydir hazir hisseettim iste 3 ayddr deniyoruz
Canım test yaptım ama her zamanki gibi tertemiz üzgünüm
Ay insallah canim ama cok gec gordum yani hic emin degilim kanda öğrenmeden8 gun once falan 1.1 di hep 0.1 cikardi negatifte ama insallah artmistir yaSen muhtemelen hamilesinn.
Çünkü yoksa 1 saat sonrada çıkmaz O cizgi 1 gün sonra da bunun en kral örneği de benm :)
Basbaya belli cizgilerin var.
Hemde 2 testte de belli olmamis olsaydi biri hatalı ya diğeri?
Canim daha var adet gunune hiv belli olmaz adetin gelmeyince umut varCanım test yaptım ama her zamanki gibi tertemiz üzgünüm
inşallah sizler hamilesinizdir..
Bu kadar belirtiye rağmen yine tek çizgi görünce bende umut falan kalmadı canım yaa. Zaten regl zamanları olduğu için fazlasıyla duygusalım tokat gibi oldu bu test banaHayırlısı olsun...Canim daha var adet gunune hiv belli olmaz adetin gelmeyince umut var
canım senin ağrıların ne durumda
Canım test yaptım ama her zamanki gibi tertemiz üzgünüm
inşallah sizler hamilesinizdir..
Canim ayni devam belim ozellikle cok agriyo üçte rendvum var bakalım ne diyicek doktor
Adetimiz gelmedigi surece üzülmeyin kızlarrCanım sakin ol desemde inan üzücü bir durum oluyor benimde sabah kahverengi akıntım geldi sancı ile birlikte dedim tamam adet oldum baktım ki leke 2 kere daha lavaboya girdim yine geldi ve suan kesildi ya yerleşme kanaması yada adet olucam bilemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah cnm kırmızılar gelmediği sürece sıkıntı yok.
Canim adet gunu ancak belli oluyor hic kafana takma erken ogrenenler erken döllenme oluyo ben gecenki gebeligimde de adet gunumde ogrenmistim sabretcezBu kadar belirtiye rağmen yine tek çizgi görünce bende umut falan kalmadı canım yaa. Zaten regl zamanları olduğu için fazlasıyla duygusalım tokat gibi oldu bu test banaHayırlısı olsun...
Canimm insallah bu ay hepimiz cok mutlu oluruz :)Tey tey bende dogurkan döneminde yaptık bugünde yumurtlama donemim inş tutar ya kızlar
Canım sakin ol desemde inan üzücü bir durum oluyor benimde sabah kahverengi akıntım geldi sancı ile birlikte dedim tamam adet oldum baktım ki leke 2 kere daha lavaboya girdim yine geldi ve suan kesildi ya yerleşme kanaması yada adet olucam bilemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah cnm kırmızılar gelmediği sürece sıkıntı yok.
Öylede işte üzülüyor insan yinede.Bekliyorum bakalım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden... Siz bugün test yaptınız mı kızlarCanim adet gunu ancak belli oluyor hic kafana takma erken ogrenenler erken döllenme oluyo ben gecenki gebeligimde de adet gunumde ogrenmistim sabretcez
Bizede mutlaka haber ver cnm olurmu inşallah birşey çıkmaz benimde lekelenme kesildi suanlık bakalım ne olacak
Ben sabah yaptim da attim canm cok vok silik ve gec çıktı bendw adeti beklieyip kan tahlili yaptircamÖylede işte üzülüyor insan yinede.Bekliyorum bakalım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden... Siz bugün test yaptınız mı kızlar
Oyle canim ama guzel stresler bunlaryumurtlama zamanı bir strest ondan sonraki bekleyiş daha çok strest sonra pozitif acaba neden lekenme var strest 40.hafta aşırı strest
Oyle canim ama guzel stresler bunlar
Canim rahim ici film cekildimmmmÖyle tabi kuzum benimde yarın belli olacak artık.