• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Insallah canim benim 1 sene oldu kendimi ancak 3 aydir hazir hisseettim iste 3 ayddr deniyoruz

Sen muhtemelen hamilesinn.
Çünkü yoksa 1 saat sonrada çıkmaz O cizgi 1 gün sonra da bunun en kral örneği de benm :)
Basbaya belli cizgilerin var.
Hemde 2 testte de belli olmamis olsaydi biri hatalı ya diğeri?

Sen muhtemelen hamilesinn.
Çünkü yoksa 1 saat sonrada çıkmaz O cizgi 1 gün sonra da bunun en kral örneği de benm :)
Basbaya belli cizgilerin var.
Hemde 2 testte de belli olmamis olsaydi biri hatalı ya diğeri?
Ay insallah canim ama cok gec gordum yani hic emin degilim kanda öğrenmeden8 gun once falan 1.1 di hep 0.1 cikardi negatifte ama insallah artmistir ya

Canim daha var adet gunune hiv belli olmaz adetin gelmeyince umut var
Bu kadar belirtiye rağmen yine tek çizgi görünce bende umut falan kalmadı canım yaa. Zaten regl zamanları olduğu için fazlasıyla duygusalım tokat gibi oldu bu test bana:KK61:Hayırlısı olsun...

Canım test yaptım ama her zamanki gibi tertemiz :kızgın: üzgünüm :KK43::KK61:
inşallah sizler hamilesinizdir..

Canım sakin ol desemde inan üzücü bir durum oluyor benimde sabah kahverengi akıntım geldi sancı ile birlikte dedim tamam adet oldum baktım ki leke 2 kere daha lavaboya girdim yine geldi ve suan kesildi ya yerleşme kanaması yada adet olucam bilemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah cnm kırmızılar gelmediği sürece sıkıntı yok.

Canim ayni devam belim ozellikle cok agriyo üçte rendvum var bakalım ne diyicek doktor

Bizede mutlaka haber ver cnm olurmu inşallah birşey çıkmaz benimde lekelenme kesildi suanlık bakalım ne olacak :deli:

Canım sakin ol desemde inan üzücü bir durum oluyor benimde sabah kahverengi akıntım geldi sancı ile birlikte dedim tamam adet oldum baktım ki leke 2 kere daha lavaboya girdim yine geldi ve suan kesildi ya yerleşme kanaması yada adet olucam bilemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah cnm kırmızılar gelmediği sürece sıkıntı yok.
Adetimiz gelmedigi surece üzülmeyin kızlarr

Bu kadar belirtiye rağmen yine tek çizgi görünce bende umut falan kalmadı canım yaa. Zaten regl zamanları olduğu için fazlasıyla duygusalım tokat gibi oldu bu test bana:KK61:Hayırlısı olsun...
Canim adet gunu ancak belli oluyor hic kafana takma erken ogrenenler erken döllenme oluyo ben gecenki gebeligimde de adet gunumde ogrenmistim sabretcez

Canim adet gunu ancak belli oluyor hic kafana takma erken ogrenenler erken döllenme oluyo ben gecenki gebeligimde de adet gunumde ogrenmistim sabretcez
Öylede işte üzülüyor insan yinede.Bekliyorum bakalım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden... Siz bugün test yaptınız mı kızlar

Bizede mutlaka haber ver cnm olurmu inşallah birşey çıkmaz benimde lekelenme kesildi suanlık bakalım ne olacak :deli:

Tamam canim ederim mutlaka insallah seninkide gelmez yerlesme kanamasidir ki zaten camur gibi olunca yerlesme diyolar emin degilim ama hakkinda hayirlisi olsun canim benim

yumurtlama zamanı bir strest ondan sonraki bekleyiş daha çok strest sonra pozitif acaba neden lekenme var strest 40.hafta aşırı strest :D :D

Öylede işte üzülüyor insan yinede.Bekliyorum bakalım hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden... Siz bugün test yaptınız mı kızlar
Ben sabah yaptim da attim canm cok vok silik ve gec çıktı bendw adeti beklieyip kan tahlili yaptircam

Eklentiler

• 20170320_081748.jpg
    20170320_081748.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 84
Back