Evde gebelik testinde çığır

Ise gittin mi canim istersen is donusu bi kan testi yaptır en azindan doktora soylersin onceki dusugunu ilac filan kullanman gerekur belki

Kuzum iş çıkışı evime uzak hastane yarın gidicem ya hastaneye randevum için olmazsa kadın doğumada geçerim bir kontrol amaçlı kimysal iyi birşeymiş rahim kendini temizliyormuş diye duydum doktorlar ondan diyormuş zaten adet geçmeden test yapmayın diye

canim kimyasal nezaman oludugu anlasilir biliyormusun? Adetin gecikince misal 10 gün ve ondan sonra kanama baslarsa, ondan öncede tabi positif test ettiysen kimyasal olur. Ama sende adetten önce yani battan önce silik cikiyorsa test bu normal. Bende iki gün kala cok belli belrisiz di cizgi ertesi gün yaptim biraz koyulasti tekrar yaptim bir gün sonra yine koyulasti yani gittikce koyulasiyor cizgi en sonunda o kontrol cizgisiyle ayni oluyor ondan ileriside yok zaten. bununla anlayabilirsin hcg degerinin artip artmadigini tabi hep ayni testi kullanmalisinki aradaki farki görebilesin. Bence oldu insallah yerlesme kanamasi olabilir. Gec döllenme olduysa. Ayrica adette oluyor olabilirsin ama sanmam cünkü test hicbir zaman ikinci cizgiyi göstermez brisey olmazsa idrarinda.

Doğru canim hakkimizda hayirlisi olsun insalaah:)

2 gun var canim ama gec cikiyo 10 15 dk sonra bakinca görüyorum ya olmasa cikmaz dimi cok sinir bozuci bi durum ya
valla ben almanyada yasiyorum, burda hep derler briaz positif dyie brisey yok. Cizgi hafide olsa görünüyorsa positifdir! Sendede positif var gebelik ama en önemlisi degerinin artip artmadigi onuda misal yarinda test yapinca anlarsin her iki güne bir hcg degerin kanda ikiye katlamali idrar daki hcg degeri ise kandaki degeri iki gün geriden takip ediyor. Yani daha gec görünüyor idrarda. Imkanin varsa git kan aldir. Iki gün aralikli artiyomu artmiyomu bak. Yoksa idrar testi yap tekrar yarin veya ertesi gün ki cizgi koyulasiyormu onu görmek icin.

Canim bundan 8 gun once ilac kullanmam gerektigi için bhcg yatırmıştım 1.1 çıkmıştı benim negatif olunca hep 0.1 olurdu bi umut oldu icime ama ondan sonra bi daha yatırmadım 2 gun sonra adet olmassam giderim diyorum

Insallah canim ama gec cikiyo iste ya o aklimi karistiriyo 10 15 dk sonra ancak yani adetime 2 gun kaldi senin varmiydu boyle sonradan cikip hamile olanlar duydugun
Burdan cok okudum canim ışığa tutup kendisinin bile zor gordugunu söyleyen arkadaslari okudum onemli olan koyulasmasi gec dollenmedir yeni oluyodur belki insallah koyulasir birde yarin sabah dene bak dun yaptığına gore bu uzaktan bile belli belki yarin saha belli olucaktir insallah canim benim

Insallah canim takvime gore bugun yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon testlerine gore 13. Gün muhtemelen varsa bile yenidir diye dusunuyorum haksiz miuim?

Insallah canim takvime gore bugun yumurtlamanin 12. Günü ovulasyon testlerine gore 13. Gün muhtemelen varsa bile yenidir diye dusunuyorum haksiz miuim?

Aynen canim daha yeni oluyodur hani dun yaptigindan daha net goruldugu icin ben umutluyum.acikcasi hayirlisi olsun ama bence var gibi testin varmi daha sabaaha birtane daha yap

Aynen canim daha yeni oluyodur hani dun yaptigindan daha net goruldugu icin ben umutluyum.acikcasi hayirlisi olsun ama bence var gibi testin varmi daha sabaaha birtane daha yap
Canim yaa insallah hamilesin dua kapın açıktır benjm icin de dua et de 40 hafta kadar adet olmiyim :)

Canim yaa insallah hamilesin dua kapın açıktır benjm icin de dua et de 40 hafta kadar adet olmiyim :)

Rabbim hayirli olani nasip etsin insallah saglikli olani eli ayagi tam.hayirli saglikli evlat nasip etsin dokuz ay boyunca saglikla keyifle gecirmeni sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah egerki hayirlisi ise nasip etsin yoksa etmesin kuzum.benim

Aminnn canim insallah 2 gun içinde guzel haberler veririm sizlere :)

canim kanda hcg 1,1 ciktiysa idrardada silik ciktiysa bence artmis hcg degerin ki idrarda cünkü en az 10 hcgden sonra cok silik gösteriyor testler. Yani katlanmis gibi. Hadi hayirlisi bence idrar testi yap cizgi koyulastimi koyulasmadimi on abak. Olmazsa kan aldir. Adet gününü bekle eger sabirliysan yoksa yap testi

umarım cnm yerleşme kanamasıdır. Çok zor oluyor tabi daha bir bebek oluşmuyor ileri haftalarda bebeğini kaybedenler için daha zor ama insan o çift çizgiyi silikte olsa görüyor sonra kanama başlıyor ya insan tuhaf oluyor sabah nasıl ağlamaklı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…