- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Kesinlikle öyle kuzum duadan başka birşey elimizden gelmezAyy hadi insallah ben daha napayim full performans sergiledim bu ay gerisi Allahin takdiri:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle kuzum duadan başka birşey elimizden gelmezAyy hadi insallah ben daha napayim full performans sergiledim bu ay gerisi Allahin takdiri:)
Canimm benim için de dua edermisin adetime 3 gun var senin kac gun vardı82 cikti ?
Cok sagol canim benim burda aile gibi oluyoruz hepimiz ailelerimiz bilmeden bizler goruyoruz herseyi canim senin 82 degerin adete kac gun kala cikti acaba?Etmezmiyim canim benim rabbim hayirli sonuc nasip etsin hakkinda hayirlisi ise hayirli evlat nasip etsin inşallah
Acaba pinpirik90 ne yapti
Ya senin yine iyi canim direk cikti silikye olsa bende teee 10 dk gecmisti ben bekliycem artik adet gününüYarın test yapıcak diye biliriyorum o iyi dayandı biz hemen test yaptık
Ya senin yine iyi canim direk cikti silikye olsa bende teee 10 dk gecmisti ben bekliycem artik adet gününü
Aynen mantikli canim yarin işbaşı bi hafta aradan sonra hafta ici hastaneler sıkıntı bide bizim burda hic bi tane ozel yokki beklemefem test yaptırayım mecbur acilden giris yaptırıp is cikisi yaparim artik diyorum eger adetim gelmesseBekle kuzum bende salıya kadar yapmıcam salı günü kbb randevum var antibiyotik içmiştim ya kontrolüm var o güne olmazsam doktora rica etcem kan testi için sıra beklemeden yapılsın diye sonuçları hemen alabilmek için :)
Aynen mantikli canim yarin işbaşı bi hafta aradan sonra hafta ici hastaneler sıkıntı bide bizim burda hic bi tane ozel yokki beklemefem test yaptırayım mecbur acilden giris yaptırıp is cikisi yaparim artik diyorum eger adetim gelmesse
Iyi geceler canim yarin sabah test yaparım ilk idrarla sende yaparsan etiketle beni iyi geceler sende benim duamdasin allah gonlumuze göre versin :)Olabilir kuzum ben çıkıyorum malum yarın iş var kendine dikkat et yarın görüşürüz dualarımdasın iyi geceler
Cok sagol canim benim burda aile gibi oluyoruz hepimiz ailelerimiz bilmeden bizler goruyoruz herseyi canim senin 82 degerin adete kac gun kala cikti acaba?
Bi bakin ya benim gözüm gormuyo galiba artik kocaman belirgin çizgiler gormek istiyorum yarabbim yaaaaa bu böyle olmayacak ben daha yapmicam test gelmesse adetim gitcem doktora
Canim ben 9 haftalik bi düşük yasadim tam adet gunumde öğrenmiştim 205 ti o zaman ama kisiden kisiye degisir normal su an degerin onemli olan 2 gunde bir 2 kati artis olmasi insallah sağlıkla bebegini kucagina alirsin canim benim dikkat et ağır kaldirma yemene icmene dikkat et folikasite basla ilk aylar onemliOyleyiz tabi canim paylastikca sordukca bir butun oluyoruz dualrimda tanidigim.tanimadigim.herkes var isteyen herkese nasip olsun insallah benim dun adet gunumdu canim bugün 82cikti carsamba randevum vardi ama.yarina.cektik cok.sancim.var belim cok.agriyo insallah sikinti yoktur degerim azmi sence
Canim 10 dk sonra çıkmış ama ben tam adet tarihimi bekliycem pek emin olamadım yaCanim bende gordum var çizgi burdan bile rahatlikla.görünüyo hayirlisi olsun insallah
Benim forumumda bir qrkadas ovi testle takip yapiyor. Kiz bevek icin takip yapiyoruz ve 26 gunluk dongude 19. Gun yumurtladi. İllaki 13. Veya 14. Gun olacak dite bir kural yok cnm.
Canim ben 9 haftalik bi düşük yasadim tam adet gunumde öğrenmiştim 205 ti o zaman ama kisiden kisiye degisir normal su an degerin onemli olan 2 gunde bir 2 kati artis olmasi insallah sağlıkla bebegini kucagina alirsin canim benim dikkat et ağır kaldirma yemene icmene dikkat et folikasite basla ilk aylar onemli
Canim 10 dk sonra çıkmış ama ben tam adet tarihimi bekliycem pek emin olamadım ya
Kani cokmu koydun canim yika bakalim varsa cizgi kalir arkada zatenYa kizlar bende yaptim ama kirmizi kaldi arkasi hicbirsey anlasilmiyor
Insallah canim ya bende olmasa hic cikmaz diyorum ama bakalim :)Canim 4-5 saat sonra cikip hamile olanları okudum burda umutlandirmak istemiyorum asla ama olmayacak birseyde değil sabırla bekleyelim bakalim insallah guzel hayırlı olur canim benim