• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Rabbim birdaha yasatmasin canim benim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah guzel hayirli sonuclarin duyarız tavsiyelerin icin Allah razi olsun dikkat etmeye çalışıyorum oglum var dort yasinda en zoru o olucak oyle alisikki kucagima ben unutmusim folik asiti falan bugun doktor verir sanirim yazarim canim sendende hayirli haberler aliriz insallah kuzum
Aminn insallah canim :)

dygmtl dygmtl cnm noldu test yaptınmı sabah benim kasıklarım ağrıdı 10 dk boyunca lavaboya gittim 1tl büyüklüğünde kahverengi renge geldi :(

Kizlar bu da sabahki testim yime varla yok arasi gozle bile zor gorunuyo resmen :(

Eklentiler

• 20170320_081748.jpg
    20170320_081748.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 87
Canim içini ferah tut ben adet gecikince yatircam test bekliycem kan icin

Öyle kuzum en azında hamile kalabildiğimi görücem bakalım daha yeni denemeye başladım rahim anca hazırlıyor kendini

Öyle kuzum en azında hamile kalabildiğimi görücem bakalım daha yeni denemeye başladım rahim anca hazırlıyor kendini
canim yazilarini okudum senin bat gecmismiydi silik ciktiginda? silik cizgi hic koyulasmadimi gecen zamanla?
bendede öyle olmustu ilk gebeligimde. Bundan 1,5 ay önce. Ordada hep silik cikiyordu meger degerim hic artmiyomus hep 30 civarindaymisti. Düsükle sonuclandi malesef ama hemen birdahakine adet olmadan tekrar kaldim simdi cok sükür 8. haftamdayim. Darisi sizlere insallah hic takma en azindan dedigin gibi dogal yönden hamile kalabiliyorsun.

canim yazilarini okudum senin bat gecmismiydi silik ciktiginda? silik cizgi hic koyulasmadimi gecen zamanla?
bendede öyle olmustu ilk gebeligimde. Bundan 1,5 ay önce. Ordada hep silik cikiyordu meger degerim hic artmiyomus hep 30 civarindaymisti. Düsükle sonuclandi malesef ama hemen birdahakine adet olmadan tekrar kaldim simdi cok sükür 8. haftamdayim. Darisi sizlere insallah hic takma en azindan dedigin gibi dogal yönden hamile kalabiliyorsun.

Cnm yarın yada çarsamba adet günüm tahmini olarak dün yaptığım testten bir tık koyuydu. Dün pembe leke bugünde kahve leke gelince dedm kimyasal oluyor herhalde. Doktor peki bir yorum yaptımı acaba neden böyle oluyormuş. Bu arada rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm çok sevindim.

Back