• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Galiba benim gördüğüm testin kendi çizgisi açık pempe lekelenme başladı adetmi olcam neden olur kızlar yerleşme kanaması değildir demi

Canim ben dun aksam eve geldim acayip uyudum yaklasik 14 saat :) bugün sabah yaptim ama yok bisi bende adete 3 gun var bekliycem bakalim canim senin ne durumda
Hmm bakalım daha var adet zamanı yap bide vardır inşallah. Bende yarın yapmayı düsünüyoum akıntım var baya normalde hiç olmazdı adet öncesi

Galiba benim gördüğüm testin kendi çizgisi açık pempe lekelenme başladı adetmi olcam neden olur kızlar yerleşme kanaması değildir demi
Canim akintinin sekli onemli yogun koyu kivamdaysa adet baslangivi olabilir ama adetine 3 gun var daha vok açık pembeyse yerlesme de olabilir senin yedek testin varsa bi tekrarlasana

Canim diyorlar ya gec dollenme diye ben onu yumurtlama da gec olmus olarak algiliyordum. Yani dollenme uzun da sürebilir mi. 13. Gun ve hala normal testte yok ama hala bebek olma ihtimali var mi
Benim forumumda bir qrkadas ovi testle takip yapiyor. Kiz bevek icin takip yapiyoruz ve 26 gunluk dongude 19. Gun yumurtladi. İllaki 13. Veya 14. Gun olacak dite bir kural yok cnm.

Hmm bakalım daha var adet zamanı yap bide vardır inşallah. Bende yarın yapmayı düsünüyoum akıntım var baya normalde hiç olmazdı adet öncesi
Benimde akıntı fazla canim bende de olmazdi valla beklemekten baska care yok iste onceki gebeligimde adetten 1 gun oncs cok cok silik bi çizgiyle öğrenmiştim yine gec ogrenicem galiba

Canim akintinin sekli onemli yogun koyu kivamdaysa adet baslangivi olabilir ama adetine 3 gun var daha vok açık pembeyse yerlesme de olabilir senin yedek testin varsa bi tekrarlasana

Sulu kıvamda cnm ve 3-4 damla geldi kesildi. Tuhaf yani benim gözlerim bozuldu diyorum ama değik yani testte bariz çizgi gözüküyor elime almadan. Önceki yaptıklarımda dürbünlede baksam ışıklada baksam göremezdim bunda görüyorum

Benimde akıntı fazla canim bende de olmazdi valla beklemekten baska care yok iste onceki gebeligimde adetten 1 gun oncs cok cok silik bi çizgiyle öğrenmiştim yine gec ogrenicem galiba

Beni de etiketle canim yapinca
Ay onu öğrenelimde o günleri görelim de biran önce adet geçince öğrensekte olur.Zaten 1 hafta önceden öğrenenlerde nasıl oluyo anlamıyorum :/ Tmm etiketlerim senide

Kuzum bir bakarmısınız negatif yapmaya çalıştım :D ay benmi bozuk görüyorum anlamadm

Eklentiler

• 1489952946338.jpeg
    1489952946338.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 103
Bi bakin ya benim gözüm gormuyo galiba artik kocaman belirgin çizgiler gormek istiyorum yarabbim yaaaaa bu böyle olmayacak ben daha yapmicam test gelmesse adetim gitcem doktora

Eklentiler

• 20170319_224427.jpg
    20170319_224427.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 97
Back