- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İnşallah bitanem inşallahGonlunu yerım senn yarın bellı olur artık az bı kımıldama olsa tmm zatn yarın olsun inşallah guzel sonuç olsun bnde arkadaslarm deöişti derim askımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bitanem inşallahGonlunu yerım senn yarın bellı olur artık az bı kımıldama olsa tmm zatn yarın olsun inşallah guzel sonuç olsun bnde arkadaslarm deöişti derim askımmm
Hmm bakalım daha var adet zamanı yap bide vardır inşallah. Bende yarın yapmayı düsünüyoum akıntım var baya normalde hiç olmazdı adet öncesiCanim ben dun aksam eve geldim acayip uyudum yaklasik 14 saat :) bugün sabah yaptim ama yok bisi bende adete 3 gun var bekliycem bakalim canim senin ne durumda
Normalde adetin böyle mi başlıyodu canım?Galiba benim gördüğüm testin kendi çizgisi açık pempe lekelenme başladı adetmi olcam neden olur kızlar yerleşme kanaması değildir demi
Canimm benim için de dua edermisin adetime 3 gun var senin kac gun vardı82 cikti ?Arkadaslar ben kan tahlili yaptırdım 82cikti cok şükür
Canim akintinin sekli onemli yogun koyu kivamdaysa adet baslangivi olabilir ama adetine 3 gun var daha vok açık pembeyse yerlesme de olabilir senin yedek testin varsa bi tekrarlasanaGaliba benim gördüğüm testin kendi çizgisi açık pempe lekelenme başladı adetmi olcam neden olur kızlar yerleşme kanaması değildir demi
Benim forumumda bir qrkadas ovi testle takip yapiyor. Kiz bevek icin takip yapiyoruz ve 26 gunluk dongude 19. Gun yumurtladi. İllaki 13. Veya 14. Gun olacak dite bir kural yok cnm.Canim diyorlar ya gec dollenme diye ben onu yumurtlama da gec olmus olarak algiliyordum. Yani dollenme uzun da sürebilir mi. 13. Gun ve hala normal testte yok ama hala bebek olma ihtimali var mi
Benimde akıntı fazla canim bende de olmazdi valla beklemekten baska care yok iste onceki gebeligimde adetten 1 gun oncs cok cok silik bi çizgiyle öğrenmiştim yine gec ogrenicem galibaHmm bakalım daha var adet zamanı yap bide vardır inşallah. Bende yarın yapmayı düsünüyoum akıntım var baya normalde hiç olmazdı adet öncesi
Beni de etiketle canim yapincaBenimde akıntı fazla canim bende de olmazdi valla beklemekten baska care yok iste onceki gebeligimde adetten 1 gun oncs cok cok silik bi çizgiyle öğrenmiştim yine gec ogrenicem galiba
Canim akintinin sekli onemli yogun koyu kivamdaysa adet baslangivi olabilir ama adetine 3 gun var daha vok açık pembeyse yerlesme de olabilir senin yedek testin varsa bi tekrarlasana
Normalde adetin böyle mi başlıyodu canım?
Benimde akıntı fazla canim bende de olmazdi valla beklemekten baska care yok iste onceki gebeligimde adetten 1 gun oncs cok cok silik bi çizgiyle öğrenmiştim yine gec ogrenicem galiba
Ay onu öğrenelimde o günleri görelim de biran önce adet geçince öğrensekte olur.Zaten 1 hafta önceden öğrenenlerde nasıl oluyo anlamıyorum :/ Tmm etiketlerim senideBeni de etiketle canim yapinca
İnşallah canım inşallah yerleşmedir o gelen pembelerdeYok kuzum hep karın ağrısı ile giderdim kırmızıları görürdüm inşallah bebek vardır
İnşallah canım inşallah yerleşmedir o gelen pembelerde
Kiz nasi test bu hic anlamadim nasi negatif yapmaya calistin neresine bakicam parildayan bisey var ama anlamadimKuzum bir bakarmısınız negatif yapmaya çalıştım ay benmi bozuk görüyorum anlamadm
Bende bi test yaptim ama kör gibi oldum artik ya goremiyorumKiz nasi test bu hic anlamadim nasi negatif yapmaya calistin neresine bakicam parildayan bisey var ama anlamadim
Kiz nasi test bu hic anlamadim nasi negatif yapmaya calistin neresine bakicam parildayan bisey var ama anlamadim
Ben cok net gordum ama ikinci cizgini:)Bi bakin ya benim gözüm gormuyo galiba artik kocaman belirgin çizgiler gormek istiyorum yarabbim yaaaaa bu böyle olmayacak ben daha yapmicam test gelmesse adetim gitcem doktora