Evde gebelik testinde çığır

Eklentiler

• 1489954341325.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 73
Bi bakin ya benim gözüm gormuyo galiba artik kocaman belirgin çizgiler gormek istiyorum yarabbim yaaaaa bu böyle olmayacak ben daha yapmicam test gelmesse adetim gitcem doktora

Kuzum ben orada görebiliyorum şuan çizgi

Ben cok net gordum ama ikinci cizgini:)
Ama 10 dk sonra cikti canim bu baska test yaptim bide ona bakicam valla delirdim yaaa ben takvime gore ovulasyondan 2 gun once yaptim en son ilişkiyi simdi de tuttu mu tutmadi mi diye çıldırmak uzereyim adete 3 gunum var

Ama 10 dk sonra cikti canim bu baska test yaptim bide ona bakicam valla delirdim yaaa ben takvime gore ovulasyondan 2 gun once yaptim en son ilişkiyi simdi de tuttu mu tutmadi mi diye çıldırmak uzereyim adete 3 gunum var
Benimde adete 3 gunum var ben 3 gun once yaptim sabah ovu testiyle cift cizgi cikti cok net aksam uzeri gebelik yaptim 2. Cizginin golgesi bile yok. Bu ayida guzel degerlendirdik ama test yapmama karari aldim burda konularda gezinerek vakit geciriyorum test yapmaktansa bence beklemeliyiz..

Ayy canim görünüyo burda bence acik renk ama görünüyo yani insallah vardir benim 10 dk sonra cope atcagim zaman gördüm sanki gecersiz mi acaba test

Kuzum yarın ilk idrarla yada salı günü tekrarla belki 5dk sonunda çıktı ama sen çöpe attığın için görmedin ya adet zamanı gelene kadar ölücez biz

Bencede canim ya yoksa kafayi yediriyo insana valla ben en son ovu testinde pozitif olunca yaptim daha da tık yok bilmem artik oldu mu olmadi mi 3 gun sonra ogrencez adetim gelmesse

Hayir hayiirr etme cok net gordum ama tabiki hastaligini beklemen veya kan testi yaptirman gerek kesin gozuyle bakabilmemiz icin

Kesinlikle cnm zaten şuan varsada ben kalp atışlrını duymadan var demem eylül ayında yine böyle erkenden öğrendim kimyasal oldı adet günü kanamam oldu. O yüzden şuan bile sevinemiyorum. Ne zamandır bebek istiyorsun

Kuzum yarın ilk idrarla yada salı günü tekrarla belki 5dk sonunda çıktı ama sen çöpe attığın için görmedin ya adet zamanı gelene kadar ölücez biz
Aynen son3 testim kaldi onu da 3 gune yayicam iste :) artik kismet canim ben hemen cikmayan teste pek guvemiuorum acikcasi

Aynen son3 testim kaldi onu da 3 gune yayicam iste :) artik kismet canim ben hemen cikmayan teste pek guvemiuorum acikcasi

Beklemekte her zaman fayda var cnm zaten bu ay olmazsa test falan almıcan bu sefer dayanamıyoruz habire yapıyoruz. En güzeli adet geçince yapmak

Ya iste ben her ay oyle diyom yine kendimi internet alisverisinde test alirken buluyorum:)
Ben en son 6 sinda ilsiki olmustu canim testte pozitifti ama hani gercekte 8 iydi ya yumurtlama acaba diyorum 6 sindan 8 ine kadar spermler dayanirmi su an aklma takilan tek soru bu yani 8 inde yumurtlama günümse 6 sinda ilişkiyle hamile kalabilir miyim acaba

72 saat canlı kalıyor spermler cnm eğer canlı kalan olduysa tabiki kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…