Evde gebelik testinde çığır

Bende AMH testi yaptırdım 1.13 çıktı doktor rezervin azalmaya başlamış dedi diğer hormonları yaptıracağım şimdi

Goguste yeşil damarlar çıktı. Eger gebelik yoksa neden olur bu tehlikeli birsey degil de mi kizlar ? Gebelige dair umidim kalmayinca aklima takildi orumcek agi gibi dikkatli bakinca görünüyor ama banyo yaparken apacik ortada oluyor

Canım olması normal ya bendede var onlar herkeste var yani hamilelikte daha çok damarlar belli olurmuş banyoda belli olmasıda ya sıcaktandır ya soğuktan

Kizlar 12 gibi erken gebelik testi yaptim adetime 4 gun var. Negatif diye biraktim kenara simdi fotografta gozukmeyen ince ve silik bir ince cizgi çıkmış

Atayim ama hic gözükmüyor ki resimde canım ama atayim bir dk tekrqr teat yapayim baklim ama bu erken gebelik testiydi normal test negatf cikti

cnm bildiğim kadar ile o testin kendi gölgesi ve zaten 5 dk içinde çıkmadı ise ciddiye alma pek

Ben negatif olduğunu düşünüyorum ama beni endişeye düşüren de ya varsa uçağa böyle bineceksem birsey olursa gunahina girmekten korkuyorum. Sadece ciplak gözle görülüyor testin kabini cikardim baktim cok cok ince hatali test de olabilir

Uçak seyahati zaten bir problem yaratmaz şu evrede.
Ayrıca bende çizgi gördüm açıkçası

Kuzum uçakla ne ilgisi varki? O son aylar için geçerli sen telaşe etme hiç bi zararı olmaz

Arkadaslar bugun adet gunum yaptim boyle.cikti kurudukca daha belirginlesiyo ama.asiri adet.sancim var belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…