- 9 Eylül 2014
- 994
- 1.606
- 63
- 38
Arkadaslar bugun adet gunum yaptim boyle.cikti kurudukca daha belirginlesiyo ama.asiri adet.sancim var belim ağrıyor
Net gozukuyor cnm ikinci cizgi. Normal idrarlada yapmismiydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bugun adet gunum yaptim boyle.cikti kurudukca daha belirginlesiyo ama.asiri adet.sancim var belim ağrıyor
Net gozukuyor cnm ikinci cizgi. Normal idrarlada yapmismiydin?
Keske ilk idrari deneseydin cnm :)) eger test gecerliyse gözün aydinnn
hyr cnm aksine ilk zamanlar basinctan dusuk riski olur son aylar olmaz. ben 38 haftalikken 6 saat ucak yolculugu yaptim. dr izin verdi.Kuzum uçakla ne ilgisi varki? O son aylar için geçerli sen telaşe etme hiç bi zararı olmaz
Kanla mı yaptın canm bunu? Süper tabiki..Arkadaslar burdan gormustim yikayinca cikarmi cikmazmi diye.yikadim boyle oldu ne dersiniz
Kanla mı yaptın canm bunu? Süper tabiki..
Birkaç gündür takip edemiyorum forumu kaç günün var bata. Bence var ya utkumuz nickli arkadasınki gibi işte seninkide. Hadi hayırlısı bence var :))))Canim ilk kirmizi olanlar kanla.ikincisode kani yikadim.boyle kaldi
Hayirlisi olsun ins canim normal idrarlami yapmıştın
Kuzum uçakla ne ilgisi varki? O son aylar için geçerli sen telaşe etme hiç bi zararı olmaz
Bende ilk resimde gördüm çizgiyi yarın sabah yap bakalim inşallah hayırlı haberler verirsin canım
Uçak seyahati zaten bir problem yaratmaz şu evrede.
Ayrıca bende çizgi gördüm açıkçası
Birkaç gündür takip edemiyorum forumu kaç günün var bata. Bence var ya utkumuz nickli arkadasınki gibi işte seninkide. Hadi hayırlısı bence var :))))
inşAllah hamilesin cnm. Rabbim hayırlıa kavuştursun inşAllah.Canim bugun gunum tsk ediyorum yinde insan emin olamiyo cok sancim var oldum olucam diyorim korku aliyo
Canim hayirli olacak birsey yok galiba insallah vardir bu sabah yapamadim test acele çıktık
inşAllah hamilesin cnm. Rabbim hayırlıa kavuştursun inşAllah.
amin cnm inşallah.Allah razi olsun canim sagolasin yinede kesinlesince yazarim rabbim isteyen bekleyen herkese hayirlisini nasip etsin insallahhhhh