Canim adete kac gun kala yaptin kan testini de 34 çıktı ya cok merak ediyorumEvet canım yani jns.hamileyimdir kanda 34 çıktı hem kanlı hem idrar testlerinde artık çıkıyor çok şükür maasalalh.sali doktora gidrcem kesin sonuç için .İnsalalh canım sen de görürsün idrarda çift çizgiyi.bak benim kanlı testin ertesi günü idrar testinde boyleydiEki Görüntüle 1965978
Adete 6 gün kala yaptirmistim canım kan tahlilini.Canim adete kac gun kala yaptin kan testini de 34 çıktı ya cok merak ediyorum
Bende 8 gun kala yaptirdim 1.1 cikti ama bakalim bekliyorum canim erken yaptım galiba ama hastaydim ilac kullanmak icin yapmıştımAdete 6 gün kala yaptirmistim canım kan tahlilini.
Sana hayirli olsun benim için de dua edermisin:)Bende 8 gun kala yaptirdim 1.1 cikti ama bakalim bekliyorum canim erken yaptım galiba ama hastaydim ilac kullanmak icin yapmıştım
Tabiki canım inş kısa sürede hamile kalırsın.bi de yumurta catladiktan sonraki 12.gun kanda belli oluyor net olarak aklinda bulunsun.Benim tam 12.gun idiSana hayirli olsun benim için de dua edermisin:)
Benim 7sinde yumurtlamaydi sanirim canim 5 ve 6 sinda iliski oldu yani üzerinden 9 gun falan gecmis oldu yumurtlamadan sanirim erken olduğu icin testte cikmadi senin tam yum. Günü mu ilsuki olmuştu canim yoksa oncesinde miTabiki canım inş kısa sürede hamile kalırsın.bi de yumurta catladiktan sonraki 12.gun kanda belli oluyor net olarak aklinda bulunsun.Benim tam 12.gun idi
Yumurtlama oncrsiydi diye tahmin ediyorum ovulasyon testi yapmadım hic canımBenim 7sinde yumurtlamaydi sanirim canim 5 ve 6 sinda iliski oldu yani üzerinden 9 gun falan gecmis oldu yumurtlamadan sanirim erken olduğu icin testte cikmadi senin tam yum. Günü mu ilsuki olmuştu canim yoksa oncesinde mi
Ayyy hadi insallah benim de tutmustur canim yaaa . normalde negatif oldugu ay 0.1 olurdu bu ay 1.1 ona bile umutluyumYumurtlama oncrsiydi diye tahmin ediyorum ovulasyon testi yapmadım hic canım
Silik ciktiysa kesin vardir canim olmasa ikinci cizginin golgesi bile olmaz :) hayirli olsunnnMerhaba bugün 2.ci yaptıgım test silik çıktı hamilelik varmı acaba yardımcı olurmusunuz .ss
Gecikme oldu mu canim yarin kan testini yapınca beni de etiketle benim adete daha var da ben erken davrandim 9 gun varken yaptım 1.1 çıktıGerçektenmi inşallah canım yarın kan testi sonucumuda alıcım bugün vermiştim bilgi veririm
Insallahh canim bu ay hepimiz mutlu oluruz insallah :)Bugündü fakat geçen hafta kahve tonu akıntım geldi yerleşme den de gelebilıyormus halsizlik kasık agrılarıda vardı emın olmak istedim inş vardır
Insallahhh canim Allah hayirli evlatlar versin hepimizeAyyyyy inşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin hepimize tamam canım etiketlerim
Tabi canım umutlu ol bir arkadaşımın da 2 çıkmıştı 8.gun döllenmeden sonraki.simdi nur topu gibi bir oglu varAyyy hadi insallah benim de tutmustur canim yaaa . normalde negatif oldugu ay 0.1 olurdu bu ay 1.1 ona bile umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?