Evde gebelik testinde çığır

Sen sorunca bidaha yaptım test kanlı,yine negatif beklediğim ilişkiden soraki13. Gün bugün,yani öncekilerden umudu kestim artık da,umutlu olduğum ilişkiden soraki23. Gün bakalım...bugün de bişi yok
Acaba bu testlere guvenmelimiyiz yanı negatıfse yokmudur kesın bılmyrz bıraz bklylm o zaman canm bnmde pozıtıf negatıf vardı ama negatıf doğrudur dyrm bn bakalm bekleyp grcez

Sen sorunca bidaha yaptım test kanlı,yine negatif beklediğim ilişkiden soraki13. Gün bugün,yani öncekilerden umudu kestim artık da,umutlu olduğum ilişkiden soraki23. Gün bakalım...bugün de bişi yok
Bak arkadaşta silik cızgı cıktı kan testı negatf bnce fazla buna takma kafayı inşallah vardr

Kizlar bence sadece idrarla yapin testlerinizi kanla yaptiklarinizda cogunuzda silik cizgi çıkmış ve yaniltmis nedense kanla yapinca silikte olsa cizgi çıkıyo
Bnce o ne bılıyrmusun testın kendı cızgısı belli olanları varya onlar sılık cızgı varmış gıbı gosteryo kan kırmızı ve cabuk donuyor ve bazı testlerdede renk verms gıbı duruyr
Bu teste sılık olana aldrmcaksn koyu bı şekilde cıkarsa ok.
Bncede idrarla devam cunku bn bile acabalara kaldm

Aynen canım öyle silik cikinca heveslenip sonra hayal kırıklığı oluyo

Uzulme canm bnm ya
İşte bizimki silik dalan cıktı ya hanı belkıde o cızgının yerydı bnmde yok bnde 2 gune adet olurum nasıp
aynen cnm belkide oyleydi yiladim falan baltim ama dedigin gibi belkide cikmadi allah tan umit kesilmez ne diyim ama artik asilama falan yaptirmayi dusunuyorum hatta artik tup bebek bile dusunuyorum yani bundan snra bu hayal kirikligindan snra foruma bile girmeyi dusunmuyrm yaa

Ne zamandır deniyorsun? Evet zor ve stresli bir süreç ama lütfen bırakma kendini. İnan vakti gelince oluveriyor. İnancın ne yönde bilmem ama vardır inan bunda da bir hayır. Biliyorum söylemesi kolay ama ancak kendi kendini ayağa kaldırır ya da dibe batirirsin. Lütfen güçlü ol ki doğacak bebeğinin de güçlü bir annesi olsun...

Kuzenim10 yıldır bebek özlemi ile yanıp tutusuyor. 2 kere tüp bebek denedi olmadı. Çaresiz ama o bile hala ümidini yitirmedi.. Ümit biterse hayat biter..

Aminnnnnnn rabbim hayırlısını nasip etsin

Benim bi tanidigimin 10 yil cocuğu olmadi. Tup bebekle en son RABBim ikiz cocuk verdi. Doktor sonra demis ki bundan sonra kesinlikle dogal yolla hamile kalamazsin. Imkansiz.korunmaniza hic gerek yok demis. 5 yil korunmamislar. Kadin anlatiyor diyor ki ya diyo bi sure kendimde tuhaflik hissettim mjde bulantisi fln. Oylesine kan testi yaptirdik ki diyo 2 aylik hamileymişim diyo. Sok oldum diyo. Dogal yolla hamile kalmis yani arkadaslar demek istedigim yeter ki RABBim isteisn yeter ki O ol desin

16 oldu cnm cok degil ama amh degerim cokk dusuk o yuzden cok acelet etmem lazim yaaa

Kızlar hanı rahım aşagıda yukarıda kontrolu durumu varya bnde oyle bı bakım dedım ama hanı ıdrara sıkışıkken olur ya onun gıbı vajınanın hemen girişinde daha rahime bıle dokunmadan yukarıdan aşagıga bı balon gıbı şişlik var buna hıç dıkkat ettınmı adet donemınde falan benm ilk deda oyle yanı rahimi kontrol etcektım ama sankı bı balon varmış gıbı bı şişlik var

Canm hamilelik varsa o yukari cikiyor diye biliyorum ama tam doğrusunu bilemedim.

oyle oliyor cnm adetten onceee

kizlar benim 2 vundur adetin son gunlerindeki gibi kahveden sariya donen akintim var yada saridan kahveye donen karnimda cok agriyor adete daha 6 gun var acaba erkenmi adet olucam

kizlar benim 2 vundur adetin son gunlerindeki gibi kahveden sariya donen akintim var yada saridan kahveye donen karnimda cok agriyor adete daha 6 gun var acaba erkenmi adet olucam
Bnmde var o akıntı sarı gıbı ama acık kahve gıbı tuhaf ama bnm yenı başladı adet oncesı norml oluyo snnkı baya erkn olmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…