- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Simdi daha hassas ya ordan yola cıktım ama kandada lh var o yuzdn oda silik çıkarrCanm o benmde aklima.geldi sordum ama kizlar olmuyor ole dediler. Ovulasyonda o işe yaramiyormus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi daha hassas ya ordan yola cıktım ama kandada lh var o yuzdn oda silik çıkarrCanm o benmde aklima.geldi sordum ama kizlar olmuyor ole dediler. Ovulasyonda o işe yaramiyormus.
Yok kuzum ağrımiyor arada sadecePeki canm sen yap kanı ne zaman yapcksn cnm ? Sennde kasklarn agryr mu cnm?
Pazartesi yaparım büyük ihtimalYok kuzum ağrımiyor arada sadece
Esra ack pembe rengnde akntm geldi olcm galiba ins wen olmazsn cnmYok kuzum ağrımiyor arada sadece
Nisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?
Sacmaladim mi....
PeriLous @utkumuz @Bekleyenkiz @Whiteandblue
Çok mu azmi geldi kuzuEsra ack pembe rengnde akntm geldi olcm galiba ins wen olmazsn cnm
Cok az cnm peceteye geldi smdi pede baktm hicbrsy gelmems anlamadm yani,Çok mu azmi geldi kuzu
Devamı gelmez insallh kuzum moralini bozma hmnCok az cnm peceteye geldi smdi pede baktm hicbrsy gelmems anlamadm yani,
Canm smdi gttm lavobaya hicbsy grlmedi cnm bu yerlesme kanamasimi yoksa sence ?Devamı gelmez insallh kuzum moralini bozma hmn
Olabilir kuzum aynn bekle bakalimCanm smdi gttm lavobaya hicbsy grlmedi cnm bu yerlesme kanamasimi yoksa sence ?
Cnm yumrtalklarmdan baskı gelyr ya eger kanm grlmezse yarnda gelmzse pazartesi kosarak kan vrmeye gdcm cnm normlde benim gelr snra durmaz yani cnm bakalm dua ette olmym cnm yaOlabilir kuzum aynn bekle bakalim
İnsallh olmazsın canim senin adetin 28 gunmuCnm yumrtalklarmdan baskı gelyr ya eger kanm grlmezse yarnda gelmzse pazartesi kosarak kan vrmeye gdcm cnm normlde benim gelr snra durmaz yani cnm bakalm dua ette olmym cnm ya
29 gun cnm bnm ins olmmİnsallh olmazsın canim senin adetin 28 gunmu
Bnm de 28 gün insallh canm29 gun cnm bnm ins olmm
Aramzda bir gun var bakalm cnm olmam deme ümidimi kaybettm smdi ya benBnm de 28 gün insallh canm
Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardıNisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)
Kızlar sımdı ovulasyon testı lh yı olçuyor ya malum ovulasyon testıde cok hassas su ve kanla yapsak ıdrar koymadan yınede sılık cıkarırmı kı sonucta udrarda azcık lh var oluyo kandada varmı kı lh ya
Bunun pozitif olmasi için hamile olanlarinki son gün kopkoyu cikiyor ya oyle cikmasi lazim bence. Anca ozaman pozitiflik olabilir diye düşünüyorum. Silik cikarsa tabi olmaz idrarla da silik çıkıyor.Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardı