• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.:KK53:
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?

Sacmaladim mi....o_O
PeriLous PeriLous @utkumuz @Bekleyenkiz @Whiteandblue
Nisaberatim Nisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)

Olabilir kuzum aynn bekle bakalim
Cnm yumrtalklarmdan baskı gelyr ya eger kanm grlmezse yarnda gelmzse pazartesi kosarak kan vrmeye gdcm cnm normlde benim gelr snra durmaz yani cnm bakalm dua ette olmym cnm ya:dua:

Kızlar preseed kullanan var mı aranızda? Bu ay denesem mi diye düşünüyorum..

Nisaberatim Nisaberatim canm bak bunu demek istedim bende. Ama olumlu bir cvp alamadim :)
Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardı

Kızlar sımdı ovulasyon testı lh yı olçuyor ya malum ovulasyon testıde cok hassas su ve kanla yapsak ıdrar koymadan yınede sılık cıkarırmı kı sonucta udrarda azcık lh var oluyo kandada varmı kı lh ya

Yok cnm o yanlis sonuc verir. Sonucta o testi ne zaman yapsan hep bi cizgi cikiyor. Ama sadece lh testini, adete yakin yapip cift KOYU cizgi olursa ozaman gebelik positif oluyor

Simdi bn yaptm ovulasyon testı golge cıktı ama sadece kan ve suyla bı an acabamı dedım cok az hcgyıde olcebılır dedım ama sonradan kandada lh var muhtemelen onu ölçtu ve golge cıkardı
Bunun pozitif olmasi için hamile olanlarinki son gün kopkoyu cikiyor ya oyle cikmasi lazim bence. Anca ozaman pozitiflik olabilir diye düşünüyorum. Silik cikarsa tabi olmaz idrarla da silik çıkıyor.

Ben ne kadar suya tutarsam tutayım silik çizgi geçmedi pazartesi bi test daha yaparım onda varmı yok mu anlarım

Back