• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

bn inanmyrum zaten cnm erken adet olucam sanirim
Kızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnm

Kızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnm
ben aklima geldikce okurum cnm dinlenirim mesela rabbi hebli minessalihin cekiyorum bide ben hemen hemen hergun

İlk gebeliğimde okumuştum. Bir de Meryem süresi okuyanın kızı olur derler.. Benim de kızım oldu.

ben aklima geldikce okurum cnm dinlenirim mesela rabbi hebli minessalihin cekiyorum bide ben hemen hemen hergun
Canm onu da ben okuyrm hatta 48 kisi var hepimiz okuyoruz birbirmiz icin canm ama bu duayı okuyup hamile kalan cok insan varms bak bu sayfann kurucusuda kalms ole :)

Ee kızlar kimse de yok mu henüz bisey :KK76:
Kani pozitif cikanlarin.hatali sonuc verdigi oldumu simdi sonuc olarak? Yani test edildi onaylandi mi? :KK45:
Benm kaldi 4 gün ama hala cesaret edip yapamadım umudum cok aZ bu ayda...

Ee kızlar kimse de yok mu henüz bisey :KK76:
Kani pozitif cikanlarin.hatali sonuc verdigi oldumu simdi sonuc olarak? Yani test edildi onaylandi mi? :KK45:
Benm kaldi 4 gün ama hala cesaret edip yapamadım umudum cok aZ bu ayda...
ben cnm benim testte pozitif cikmisti kn verdim negatif cikti

ben cnm benim testte pozitif cikmisti kn verdim negatif cikti
Canm ama senin daha 6gun vardi sanırım. Umudunu yitirme bence heran herşey degisebilir :)
Bide sanki senin varla yok arasi gbi belli degildi. Bence daha erkendi az daha bekle derim. Son günü negatif çıkan ama sonra yukselen kac kisi gördük burda.
Hersey Allahtan..

Canm ama senin daha 6gun vardi sanırım. Umudunu yitirme bence heran herşey degisebilir :)
Bide sanki senin varla yok arasi gbi belli degildi. Bence daha erkendi az daha bekle derim. Son günü negatif çıkan ama sonra yukselen kac kisi gördük burda.
Hersey Allahtan..
ayyy cnm agzindan bal damliyor insaallah dedigin fibi olur

Back