biraz durduktan snra cikmisti cnm cizgiCanım testte hemen pozitif cikmismiydi? Benim hemen çıkmıştı 2.cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz durduktan snra cikmisti cnm cizgiCanım testte hemen pozitif cikmismiydi? Benim hemen çıkmıştı 2.cizgi
Ay evet seninki bariz kabak gibi ortada :))) Y yagmur_20 nin daha bugun 6 günü var.. Erken olmus bence canim :)Benim 6 gün vardı canım kanlı testte çıktığında bu sekildeydi.Eki Görüntüle 1966431
Valla olsaydi cikardi diye dusunme bence. 7 ~8 gun kala kanda cikmamasi kesinlkle olmadgni gostermez. Cok erken bir sure. Bak umutkumuz erken yum.olmasna ragmen 6gun.kala.çıkmış.yok cnm erken olmasini birak silik cizgi vardida kan testinde cikmadi yaniii bende olsaydi bieyler kan testinde cikardi
Silik çizgiyi tahmini yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün gordun ve kan tahlili kaçıncı gün yaptırdınyok cnm erken olmasini birak silik cizgi vardida kan testinde cikmadi yaniii bende olsaydi bieyler kan testinde cikardi
insaallah cnm dediginiz fibi vardirda ben yanilmis olayim yaaaValla olsaydi cikardi diye dusunme bence. 7 ~8 gun kala kanda cikmamasi kesinlkle olmadgni gostermez. Cok erken bir sure. Bak umutkumuz erken yum.olmasna ragmen 6gun.kala.çıkmış.
Bencede çok erken yaptırmışsin sen can testleri.ben kanlı testte gördüğümjm ertesi gün kan tahlili için doktora gittim doktor ultrasonda baktı kesinlikle hamile değilsin rahim duvarin bile incecik dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince tmm yaptır kendin gör sonucu dedi burdaki arkadaşlardan hatırlayanlar vardır.ve de sonuç 34 çıktıValla olsaydi cikardi diye dusunme bence. 7 ~8 gun kala kanda cikmamasi kesinlkle olmadgni gostermez. Cok erken bir sure. Bak umutkumuz erken yum.olmasna ragmen 6gun.kala.çıkmış.
6. gun gordum cnmSilik çizgiyi tahmini yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün gordun ve kan tahlili kaçıncı gün yaptırdın
haturliyorum cnm doktorurunun oyle dedivini insaallah vardirda siz hakli cikmis olursunuzBencede çok erken yaptırmışsin sen can testleri.ben kanlı testte gördüğümjm ertesi gün kan tahlili için doktora gittim doktor ultrasonda baktı kesinlikle hamile değilsin rahim duvarin bile incecik dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince tmm yaptır kendin gör sonucu dedi burdaki arkadaşlardan hatırlayanlar vardır.ve de sonuç 34 çıktı
Canım sen baya erken yapmışsın testi.zaten bebeğin döllenme süreci 10 gün sürüyor ortalama.sen adete 2-3 gün kala yap bence.6. gun gordum cnm
ama benim suanda adetin sonunda yada basinda gelen kahvedengi sari akintilar var yaa inlar geliyor dunde gelmisti 1 kere bugunde sabah heldi o yuzden ben diyorum adet olucam diye o yuzden umudum yokBencede çok erken yaptırmışsin sen can testleri.ben kanlı testte gördüğümjm ertesi gün kan tahlili için doktora gittim doktor ultrasonda baktı kesinlikle hamile değilsin rahim duvarin bile incecik dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince tmm yaptır kendin gör sonucu dedi burdaki arkadaşlardan hatırlayanlar vardır.ve de sonuç 34 çıktı
Yerleşme kanaması olabilir canim.nirmalde adet olacağın zaman gelir mı böyle akıntılar?ama benim suanda adetin sonunda yada basinda gelen kahvedengi sari akintilar var yaa inlar geliyor dunde gelmisti 1 kere bugunde sabah heldi o yuzden ben diyorum adet olucam diye o yuzden umudum yok
bu kadar erken gelmez 1 gun onceden bilemedin 2 gun onceden gelirYerleşme kanaması olabilir canim.nirmalde adet olacağın zaman gelir mı böyle akıntılar?
Yarın da olursa bu şekilde lekelenmen test yap ya da kan verbu kadar erken gelmez 1 gun onceden bilemedin 2 gun onceden gelir
ayyy artik adet gunun gelmeden hicbirsey yapmam dunden sonraYarın da olursa bu şekilde lekelenmen test yap ya da kan ver
Hadi zorla hamile yapicaz seni az kaldibu kadar erken gelmez 1 gun onceden bilemedin 2 gun onceden gelir