• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canim seninki Y yagmur_20 gibi olmamisti sanki daha net belliydi dimi? Onunki senin kadar net degil.hatta yok gibi. Bence umut kesmemek lazim. Senin kac gun vardi çıktığında? takip ediyodum ama Unuttum
Benim 6 gün vardı canım kanlı testte çıktığında bu sekildeydi. Screenshot_20170312-140448.png

Ha bi de ben adet bitimi hamile kaldım 10.gun erken döllenme gibi.bu çok önemli bir ayrinti bence.yumudtlama zamanı 13.15.gunler olanlar adetten 2-3 gün önce ancak öğrenebilir bence

yok cnm erken olmasini birak silik cizgi vardida kan testinde cikmadi yaniii bende olsaydi bieyler kan testinde cikardi
Valla olsaydi cikardi diye dusunme bence. 7 ~8 gun kala kanda cikmamasi kesinlkle olmadgni gostermez. Cok erken bir sure. Bak umutkumuz erken yum.olmasna ragmen 6gun.kala.çıkmış.

Valla olsaydi cikardi diye dusunme bence. 7 ~8 gun kala kanda cikmamasi kesinlkle olmadgni gostermez. Cok erken bir sure. Bak umutkumuz erken yum.olmasna ragmen 6gun.kala.çıkmış.
insaallah cnm dediginiz fibi vardirda ben yanilmis olayim yaaa

Bencede çok erken yaptırmışsin sen can testleri.ben kanlı testte gördüğümjm ertesi gün kan tahlili için doktora gittim doktor ultrasonda baktı kesinlikle hamile değilsin rahim duvarin bile incecik dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince tmm yaptır kendin gör sonucu dedi burdaki arkadaşlardan hatırlayanlar vardır.ve de sonuç 34 çıktı

Bencede çok erken yaptırmışsin sen can testleri.ben kanlı testte gördüğümjm ertesi gün kan tahlili için doktora gittim doktor ultrasonda baktı kesinlikle hamile değilsin rahim duvarin bile incecik dedi.ben kan tshlilinde ısrar edince tmm yaptır kendin gör sonucu dedi burdaki arkadaşlardan hatırlayanlar vardır.ve de sonuç 34 çıktı
haturliyorum cnm doktorurunun oyle dedivini insaallah vardirda siz hakli cikmis olursunuz

ama benim suanda adetin sonunda yada basinda gelen kahvedengi sari akintilar var yaa inlar geliyor dunde gelmisti 1 kere bugunde sabah heldi o yuzden ben diyorum adet olucam diye o yuzden umudum yok

ama benim suanda adetin sonunda yada basinda gelen kahvedengi sari akintilar var yaa inlar geliyor dunde gelmisti 1 kere bugunde sabah heldi o yuzden ben diyorum adet olucam diye o yuzden umudum yok
Yerleşme kanaması olabilir canim.nirmalde adet olacağın zaman gelir mı böyle akıntılar?

Back