Öyle galiba dün bi şiddetli kasık bacak ağrısı çektim düşük yaptığımda ki gibi ondan pek umudum kalmadı yine olduysa bile kimyasala dönmüştür diyorumAynı durumdayız beklemek en doğrusu
Bn fazla kan katamadım ya bilmiyorum kar gbi bembeyazKuzu sen nerdesn sende mi yaptn negatif ya benimkide ole ya
Valla ne deyim bilemedim benimde bi negatif bi pozitif falan olunca ben bi daha kendimi delmedim çünkü sanırım kan miktarına göremi pozitif oluyor algılayamadım idrar testine devam inşallah vardır bat ne zamandı senin
Benimde ckmadı negatif az koydum kan galiba ondnBn fazla kan katamadım ya bilmiyorum kar gbi bembeyaz
12 si bat canm çok kafam karışık bana bı akıl ver pazar bat ya bn pazartesıyımı bklsm sence pek guvenemedm baksanaValla ne deyim bilemedim benimde bi negatif bi pozitif falan olunca ben bi daha kendimi delmedim çünkü sanırım kan miktarına göremi pozitif oluyor algılayamadım idrar testine devam inşallah vardır bat ne zamandı senin
Hić boşuna kan verme bekle hele yumurtlamayı kesin bilmiyorsan hiç verme zaten 2 gün kalmış12 si bat canm çok kafam karışık bana bı akıl ver pazar bat ya bn pazartesıyımı bklsm sence pek guvenemedm baksana
Bende ondan korkuyorum başım dönüp duruyor karın ağrım bir haftadır varÖyle galiba dün bi şiddetli kasık bacak ağrısı çektim düşük yaptığımda ki gibi ondan pek umudum kalmadı yine olduysa bile kimyasala dönmüştür diyorum
Canım ya bnm 2 gün geçti adetim az önce bu kanda yaptım ama kan gelmedi fazla 1 damla bile yoktu 3 damla idrarla karstrp im negatiff sence umudu keseyim mi kiKızlar bide merakımdan karbonatla denedim bira gibi köprüdü :)) ama tabi karbonata bel bağlarsak ohoooo :))
Geç döllenmeyse çıkmaz bir günde Bile fark ediyor İnanCanım ya bnm 2 gün geçti adetim az önce bu kanda yaptım ama kan gelmedi fazla 1 damla bile yoktu 3 damla idrarla karstrp im negatiff sence umudu keseyim mi ki
Ay bilmiyorum hevesim kırıldı inan 2 gündr o kadr mutluydum kiGeç döllenmeyse çıkmaz bir günde Bile fark ediyor İnan
Bunu adet gördüğü halde hamile olan bi kadına soruyorsun :)) tabiki kesme :)Canım ya bnm 2 gün geçti adetim az önce bu kanda yaptım ama kan gelmedi fazla 1 damla bile yoktu 3 damla idrarla karstrp im negatiff sence umudu keseyim mi ki
Benim bi kızım var 2.Ciyi istedik oldu kimyasal oldu şimdi bende aynı kafadayım inşallah gönlümüze göre olur her şey :)Bende ondan korkuyorum başım dönüp duruyor karın ağrım bir haftadır varkaldıramam ikinci bir kimyasalı Allah ta biliyor ya eğer kimyasal olursa çoçuk düşünmem uzunca bir süre yıpranıyor çünkü insan
Ne diyosun kız adet misin gerçekten :)Bunu adet gördüğü halde hamile olan bi kadına soruyorsun :)) tabiki kesme :)
Üstüne görme diyorlar canm adet oluyorsun ama hamilesinNe diyosun kız adet misin gerçekten :)
Testın markası ne canm bn grdm bişeylerKızlar toplaşın bi bakın şuna en son yaptığım test bu hale gelmiş ! Bu bugünkü idrar testim kızlar bişey görüyor musunuz sizde benim gibi
Sanırım bnde bısey yok kasık agrılarm başladıBunu adet gördüğü halde hamile olan bi kadına soruyorsun :)) tabiki kesme :)
Sende mi düşük yaptın canım ya sonrası sıkıntı oluyor benim ilk adetim 10 gün lekelenme şeklinde oldu ilaçla durdu primolut verdi kullandım geri oldum. Bi ay içinde iki kere hastalandım yani şimdi de salı günü Pazartesi olmam lazım ama bi haftadır adet sancısı çekiyorum
Canm hayrlisi olsn gordum bende :) darisi bizlerin basna ya :)Kızlar toplaşın bi bakın şuna en son yaptığım test bu hale gelmiş ! Bu bugünkü idrar testim kızlar bişey görüyor musunuz sizde benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?