Evde gebelik testinde çığır

Smyy21 bırı negatıf certain
ıkı tane aynı marka pozıtıf
Valla ne deyim bilemedim benimde bi negatif bi pozitif falan olunca ben bi daha kendimi delmedim çünkü sanırım kan miktarına göremi pozitif oluyor algılayamadım idrar testine devam inşallah vardır bat ne zamandı senin

Kızlar bide merakımdan karbonatla denedim bira gibi köprüdü :)) ama tabi karbonata bel bağlarsak ohoooo :))

12 si bat canm çok kafam karışık bana bı akıl ver pazar bat ya bn pazartesıyımı bklsm sence pek guvenemedm baksana

Öyle galiba dün bi şiddetli kasık bacak ağrısı çektim düşük yaptığımda ki gibi ondan pek umudum kalmadı yine olduysa bile kimyasala dönmüştür diyorum
Bende ondan korkuyorum başım dönüp duruyor karın ağrım bir haftadır var kaldıramam ikinci bir kimyasalı Allah ta biliyor ya eğer kimyasal olursa çoçuk düşünmem uzunca bir süre yıpranıyor çünkü insan

Kızlar bide merakımdan karbonatla denedim bira gibi köprüdü :)) ama tabi karbonata bel bağlarsak ohoooo :))
Canım ya bnm 2 gün geçti adetim az önce bu kanda yaptım ama kan gelmedi fazla 1 damla bile yoktu 3 damla idrarla karstrp im negatiff sence umudu keseyim mi ki

Canım ya bnm 2 gün geçti adetim az önce bu kanda yaptım ama kan gelmedi fazla 1 damla bile yoktu 3 damla idrarla karstrp im negatiff sence umudu keseyim mi ki
Geç döllenmeyse çıkmaz bir günde Bile fark ediyor İnan

Bunu adet gördüğü halde hamile olan bi kadına soruyorsun :)) tabiki kesme :)

Benim bi kızım var 2.Ciyi istedik oldu kimyasal oldu şimdi bende aynı kafadayım inşallah gönlümüze göre olur her şey :)

Kızlar toplaşın bi bakın şuna en son yaptığım test bu hale gelmiş ! Bu bugünkü idrar testim kızlar bişey görüyor musunuz sizde benim gibi

Eklentiler

• IMG_1251.JPG
    33,8 KB · Görüntüleme: 153

Benim kanamam az az 40 gun surdu nerdeyse dogal dusuk oldugu icin canim. Ama sonraki adet tam gununde oldu o gun bugundur de duzenli şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…