- 17 Kasım 2016
- 528
- 224
- 53
- 37
Yok bende gelen giden ama,testlerde de bi gelişme yok canımChmstry canm bk yukardakı test sennkı gıbı sen naptn reglı geldımı ne oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bende gelen giden ama,testlerde de bi gelişme yok canımChmstry canm bk yukardakı test sennkı gıbı sen naptn reglı geldımı ne oldu
Canm ci,zgi var hadi hayrli olsn cnm senn icindeEki Görüntüle 1965781 kızlar ya saat 5 te yaptım testi bu ne demk oluyo smdi olduu bu cizgi
Kız bi benim ki ckmadi benimde 3 gun oldu ne idrar testinde ckto nede bu teste anlamdm ben yaEsra Can'ım hamilesin hayırlı olsun yarın kana gitmelisin maşallah
![]()
Suya tut o fazla kalıntılar gider eğer ikinci çizgi varsa kaybolmaz yolda gider..Eki Görüntüle 1965781 kızlar ya saat 5 te yaptım testi bu ne demk oluyo smdi olduu bu cizgi
Suya tutunca kirmiziliklar mi gdicm kuzuSuya tut o fazla kalıntılar gider eğer ikinci çizgi varsa kaybolmaz yolda gider..
Ama çizgi gbi değil kuzu ya 5 saat sonra çıktı bide bu cizgiEsra Can'ım hamilesin hayırlı olsun yarın kana gitmelisin maşallah
![]()
Kuzum ya bilmiyomCanm ci,zgi var hadi hayrli olsn cnm senn icinde
Canm ben bu testi pek blmurm ama soncta ckms cnm ben olmadm pazartesi kan vercm en iyi kesin sonc o cnm sen ne zaman kan vercksnKuzum ya bilmiyom![]()
Bn bi kaç gün wermemCanm ben bu testi pek blmurm ama soncta ckms cnm ben olmadm pazartesi kan vercm en iyi kesin sonc o cnm sen ne zaman kan vercksn
Canım bi pecrteyle fln o koyulaşan yeri silsene.ya da su tut yika.cizgi varsa kaybolmaz zaten.
Yıkadım böle oldu kuzu bişey anlamadimCanım bi pecrteyle fln o koyulaşan yeri silsene.ya da su tut yika.cizgi varsa kaybolmaz zaten.
Kit tamamen kurumadiysa idrar damlattigin yere su damltsana.ilerlicek mı bakalım ordanYıkadım böle oldu kuzu bişey anlamadim
Kurumuş kuzu testi param parça ettim :))Kit tamamen kurumadiysa idrar damlattigin yere su damltsana.ilerlicek mı bakalım ordan
Hamilesin kuzum bnde çizgi yok kan mis demekki oKızlar bende su tuttum sanki çizgi netleşti bi bakar mısınız
Gördüm ben de çizgiyi ama en sagdakinden bahsetmiyorsun değil mi? İnce olandan bahsediyorsunKızlar bende su tuttum sanki çizgi netleşti bi bakar mısınız