- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuanda deil başıma geldi :))Ne diyosun kız adet misin gerçekten :)
Hayırlısını iste eğer ki hamile deilsen bırak kırmızı gelsin yeni ay yeni umut :)Sanırım bnde bısey yok kasık agrılarm başladı
Benimki de böyle :)Kızlar toplaşın bi bakın şuna en son yaptığım test bu hale gelmiş ! Bu bugünkü idrar testim kızlar bişey görüyor musunuz sizde benim gibi
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirizBenimki de böyle :)
İnşallah bata 4 gün var benim senin ?Hadi inşallah güzel haberlerle geliriz
Benim 7. Gün oldu geçikme Can'ımİnşallah bata 4 gün var benim senin ?
Heee benim daha var valla hayırlısı hakkımızda e sen kan ver Bari gecikme de var mademBenim 7. Gün oldu geçikme Can'ım
Sen önce sabah idrarıyla yap bişey çıkmazsa kanla olanı denersin :) 2 gün de gecikmişsin çünkü :)Kızlar bende 8 martta hasta olacaktım olmadım hala şimdi test yaptım negatif sabah yapmak daha sağlıklı mı birde önce idrar son kan mı damlatiyorsunuz
İnşallah geçen ay erken gebelik testi ile beş gün kala adetime var çıktı dört gün geciktirme iki gün gecikince yaptım negatiftir burda kızlar kimyasal gebelik dediler yine öyle diye umitlenmek istemiyorum iki aydir böyle normalde hep duzenlidirSen önce sabah idrarıyla yap bişey çıkmazsa kanla olanı denersin :) 2 gün de gecikmişsin çünkü :)
Goruyom balim hayrli olsun bu arada bna umut oldunKızlar toplaşın bi bakın şuna en son yaptığım test bu hale gelmiş ! Bu bugünkü idrar testim kızlar bişey görüyor musunuz sizde benim gibi
Canm.var gibi ama. Idrarda 3 ~4 saat sonra bile ciksa var diyoruz ama.kanda da ayni sey geçerli olurmu inan.hic bilmiyorum.Eki Görüntüle 1965707 kizlar testim bu varmi sizce idararlarda cikmadi ama
cnm yaa dedigim gibi aradan 1 saat gecmemistir yani 6 bucukta yemek yedik ondan once yapmistim 7 de tuvalete grdim oylesine bir bakim dedim boyle gorduk esimde gordu yani manyamadigimi kanitladim:)Canm.var gibi ama. Idrarda 3 ~4 saat sonra bile ciksa var diyoruz ama.kanda da ayni sey geçerli olurmu inan.hic bilmiyorum.
Umudunu yitirme daha 8gun varmis cok erken. Birkacgun sonra.bidaha dene yada kan.ver.
Hadi insaallah vardir diyelim ozaman. Benimde bugun.bitti artik 5 gunum kaldi ama biyerimi kanatmaya cesaret edemedim.deneyemiyorum :)cnm yaa dedigim gibi aradan 1 saat gecmemistir yani 6 bucukta yemek yedik ondan once yapmistim 7 de tuvalete grdim oylesine bir bakim dedim boyle gorduk esimde gordu yani manyamadigimi kanitladim:)
esine soyle batiriversin parmagina igneyi ben oyle yaptim enjektor istedim esimden batir dedim korkuyordu parmagi getiriverdim ignenin ucuna gerci onunda odu koptu amaHadi insaallah vardir diyelim ozaman. Benimde bugun.bitti artik 5 gunum kaldi ama biyerimi kanatmaya cesaret edemedim.deneyemiyorum :)
İnsaallah hamilesindir canim. Denemeye devam et.