• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kızlar bende 8 martta hasta olacaktım olmadım hala şimdi test yaptım negatif sabah yapmak daha sağlıklı mı birde önce idrar son kan mı damlatiyorsunuz

Kızlar bende 8 martta hasta olacaktım olmadım hala şimdi test yaptım negatif sabah yapmak daha sağlıklı mı birde önce idrar son kan mı damlatiyorsunuz
Sen önce sabah idrarıyla yap bişey çıkmazsa kanla olanı denersin :) 2 gün de gecikmişsin çünkü :)

kizlar ben once kanli testten yapmistim birsey cikmayinca attim 2 tane idrarfa yapmistim onlardada bsey cikmamisti sonra tuvalete grnce bidaha bakim dedim 1 saat var yada yok arada silik bir cizgi olusmus kandakinde simdi varmi bebegim sevinmeliyim bilemedim esimde gordu ben manyadimda bir bak suna dedim evet bende gordum dedi tepki vermedi bende manyadim heralde adam dalga geciyor dedim var var dedi yaaa

Sen önce sabah idrarıyla yap bişey çıkmazsa kanla olanı denersin :) 2 gün de gecikmişsin çünkü :)
İnşallah geçen ay erken gebelik testi ile beş gün kala adetime var çıktı dört gün geciktirme iki gün gecikince yaptım negatiftir burda kızlar kimyasal gebelik dediler yine öyle diye umitlenmek istemiyorum iki aydir böyle normalde hep duzenlidir

kizlar bana yardim edin yaa yokmu yorumumu goren bata 8 gun var boyle birsey oldu varmidir sizce suan elim ayagim titriyor yaa

20170310_194051~2~2.jpg kizlar testim bu varmi sizce idararlarda cikmadi ama

Canm.var gibi ama. Idrarda 3 ~4 saat sonra bile ciksa var diyoruz ama.kanda da ayni sey geçerli olurmu inan.hic bilmiyorum.
Umudunu yitirme daha 8gun varmis cok erken. Birkacgun sonra.bidaha dene yada kan.ver.
cnm yaa dedigim gibi aradan 1 saat gecmemistir yani 6 bucukta yemek yedik ondan once yapmistim 7 de tuvalete grdim oylesine bir bakim dedim boyle gorduk esimde gordu yani manyamadigimi kanitladim:)

cnm yaa dedigim gibi aradan 1 saat gecmemistir yani 6 bucukta yemek yedik ondan once yapmistim 7 de tuvalete grdim oylesine bir bakim dedim boyle gorduk esimde gordu yani manyamadigimi kanitladim:)
Hadi insaallah vardir diyelim ozaman. Benimde bugun.bitti artik 5 gunum kaldi ama biyerimi kanatmaya cesaret edemedim.deneyemiyorum :)
İnsaallah hamilesindir canim. Denemeye devam et.

Hadi insaallah vardir diyelim ozaman. Benimde bugun.bitti artik 5 gunum kaldi ama biyerimi kanatmaya cesaret edemedim.deneyemiyorum :)
İnsaallah hamilesindir canim. Denemeye devam et.
esine soyle batiriversin parmagina igneyi ben oyle yaptim enjektor istedim esimden batir dedim korkuyordu parmagi getiriverdim ignenin ucuna gerci onunda odu koptu ama

Back