Bu şekilde de bir dene istersen. Evet tabi ki geç döllenme olabilir. Regli 10 gün geçe öğrenen var sonuçta :)Canm 3. Gun gecikti gec dollenme diyor herks idrarda ckmamasna bende ypcm karar verdm ins ckar olursa kan testi vericm cnm iyiki bole topik acmssn ya :)
1 damla olunca testi çok kırmızıya boyamadığından silik çizgi daha kolay görünür.Cnm bir damlami kan damlatcgz?
Aynncnm ins ckar bundada ckmazsa ümidim kalmadıartk yaBu şekilde de bir dene istersen. Evet tabi ki geç döllenme olabilir. Regli 10 gün geçe öğrenen var sonuçta :)
Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti? En erken 8-9 gün sonra yapmak daha sağlıklı sonuç verir.yaa benimde 8 gun var boyle yapsam cikarmi
Tmm cnm 1 damla kan damlatrm sagl bende alıym size haberdar edcm atcm foto :)1 damla olunca testi çok kırmızıya boyamadığından silik çizgi daha kolay görünür.
Kan ile idrarı önce bir kapta karıştır olur mu? Yoksa kan hemen kuruyuveriyor. Merakla bekliyoruz sonucu :)Tmm cnm 1 damla kan damlatrm sagl bende alıym size haberdar edcm atcm foto :)
6 gun gectj cnmYumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti? En erken 8-9 gün sonra yapmak daha sağlıklı sonuç verir.
Normal idrarla çıktığından daha erken vakitte çıkıyor, mesela 3-4 gün kadar sanırım.Burda amaç ne anlamadım.hamilelik varsa zaten testte çıkıyor.kan neden anlamadım kızlar.
Yapma o zaman henüz, 3 gün daha bekle bence..6 gun gectj cnm
bekliyim briYapma o zaman henüz, 3 gün daha bekle bence..
Bekle bekle, erken çünkü. Negatif çıksa daha çok üzülürsün.bekliyim bri
zaten her rulu negatif cikcakta 3 gun once sonra gene ayni sonuc olucakBekle bekle, erken çünkü. Negatif çıksa daha çok üzülürsün.
Canım sen bilgileri yaz ben ekleyeceğim.
Baya baya görünüyor 2.çizgi..
Kızlar ya aynı markanınkı yıne cıkardı silikte olsa ama farklı markanınkı negatıfCanm masallah cizgin belli bugun 3. Gun olmadm idrar tedti negatf bende bunumu yapsam kesin sonc mu cnm y?
En usttekinde yok ama digeri görünüyor canm. Ay ben sinir oldum valla niye bole bi var gibi bi yok gibi. Tekrar kan verme şansın yokmu?Kızlar ya aynı markanınkı yıne cıkardı silikte olsa ama farklı markanınkı negatıfEki Görüntüle 1965591 Eki Görüntüle 1965592 Eki Görüntüle 1965593 en usttekı certain
Altındakıde 2 gun once pozıtıf veren testten yanı frelyy mi ne ondan alttakıde usttekının kurumuş halı..
Canm bn en iyisi yarın sabah bı daha kan verm cunku sınırlerım bozuldu hamıleym havasına gremyrm degılım havasına gırıp evı dip köşe tmzlymyrm halıları kaldrcam ya varsa dyrm falanEn usttekinde yok ama digeri görünüyor canm. Ay ben sinir oldum valla niye bole bi var gibi bi yok gibi. Tekrar kan verme şansın yokmu?
Bnmkide negatif ya anlmdm cnm yanls mı yaptm yaKızlar ya aynı markanınkı yıne cıkardı silikte olsa ama farklı markanınkı negatıfEki Görüntüle 1965591 Eki Görüntüle 1965592 Eki Görüntüle 1965593 en usttekı certain
Altındakıde 2 gun once pozıtıf veren testten yanı frelyy mi ne ondan alttakıde usttekının kurumuş halı..
Fotoğraf atabilir misin?Canm yanls mi yaptm az mi yaptn anlamadm ckmadı ya negatf moral sfr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?