Evde gebelik testinde çığır

Canm 3. Gun gecikti gec dollenme diyor herks idrarda ckmamasna bende ypcm karar verdm ins ckar olursa kan testi vericm cnm iyiki bole topik acmssn ya :)
Bu şekilde de bir dene istersen. Evet tabi ki geç döllenme olabilir. Regli 10 gün geçe öğrenen var sonuçta :)

Bu şekilde de bir dene istersen. Evet tabi ki geç döllenme olabilir. Regli 10 gün geçe öğrenen var sonuçta :)
Aynncnm ins ckar bundada ckmazsa ümidim kalmadıartk ya 1 damla kan mı damlatcz?

Burda amaç ne anlamadım.hamilelik varsa zaten testte çıkıyor.kan neden anlamadım kızlar.

Canım sen bilgileri yaz ben ekleyeceğim.

Baya baya görünüyor 2.çizgi..

Canm masallah cizgin belli bugun 3. Gun olmadm idrar tedti negatf bende bunumu yapsam kesin sonc mu cnm y?
Kızlar ya aynı markanınkı yıne cıkardı silikte olsa ama farklı markanınkı negatıf en usttekı certain
Altındakıde 2 gun once pozıtıf veren testten yanı frelyy mi ne ondan alttakıde usttekının kurumuş halı..

Canm yanls mi yaptm az mi yaptn anlamadm ckmadı ya negatf moral sfr

En usttekinde yok ama digeri görünüyor canm. Ay ben sinir oldum valla niye bole bi var gibi bi yok gibi. Tekrar kan verme şansın yokmu?
Canm bn en iyisi yarın sabah bı daha kan verm cunku sınırlerım bozuldu hamıleym havasına gremyrm degılım havasına gırıp evı dip köşe tmzlymyrm halıları kaldrcam ya varsa dyrm falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…