Hayırlı olaun canımmm,çok sevindimmEvet canım demiştim ama inan doktor öyle konuşunca hiç umudum kalmadı,kan verip eve nasıl geldim bilmiyorum.
Yok cnm test bu sonucta neden gunahi olsun kiCanm bende bilmiyorumda günah degil mi diye sizlere sordum zaten :) telefon klavyesi yanls yazms pardon :)
Hiç bilmiyorum canım inan dini boyutunu,aklıma da gelmedi inan yaparken.su ile de karıştırbilirsin için rahat etmiyorsa az su ile.Canm bende bilmiyorumda günah degil mi diye sizlere sordum zaten :) telefon klavyesi yanls yazms pardon :)
Ne biliyim ole sandm canm bende yapim yarn olmazsam yapym bende o zmn:)Yok cnm test bu sonucta neden gunahi olsun ki
Darısı sana inş.canimHayırlı olaun canımmm,çok sevindimm
Onlar bzm kadar uzman degıller canm yumurtlama gununu bılıyrmsnEvet canım demiştim ama inan doktor öyle konuşunca hiç umudum kalmadı,kan verip eve nasıl geldim bilmiyorum.
Canm gebelik testinde ypcm ckmazda dedgnz gbi kanla yapcm nasl oluyr anlamdm?Hiç bilmiyorum canım inan dini boyutunu,aklıma da gelmedi inan yaparken.su ile de karıştırbilirsin için rahat etmiyorsa az su ile.
Onlar bzm kadar uzman degıller canm yumurtlama gununu bılıyrmsn
Canım bizim sadece adetin 9.gunu gece ilişki oldu.sonrasinda hiç olmadı.takvim yumurtlama günümü 13.gun gösteriyor.Hangi gün net olarak bilmiyorum inanOnlar bzm kadar uzman degıller canm yumurtlama gununu bılıyrmsn
Hiiiç bi fıkrım yok naparsam yapım olmuyrkı uğraşmcam sanrm artk yabı bız kaldık canısı bız ne zaman mujdelı haberı vercz acaba
Kaç gunde bir oluyrsun canmCanım bizim sadece adetin 9.gunu gece ilişki oldu.sonrasinda hiç olmadı.takvim yumurtlama günümü 13.gun gösteriyor.Hangi gün net olarak bilmiyorum inan
Kizlar inş.en yakın sürede hamile olursunuzbı bız kaldık canısı bız ne zaman mujdelı haberı vercz acaba
aynen canım benmde umudum yok.saldım oyle ne zaman olursa napalaımHiiiç bi fıkrım yok naparsam yapım olmuyrkı uğraşmcam sanrm artk ya
27 günde bir oluyor canım.son adet 15 ŞubatKaç gunde bir oluyrsun canm
ınsallah canım amiiinKizlar inş.en yakın sürede hamile olursunuz
Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damlaCanm gebelik testinde ypcm ckmazda dedgnz gbi kanla yapcm nasl oluyr anlamdm?
Yoruldm blyrmsn her ay aynı şey yordu benı zıhnıyetım bozuldu hayata bakışım bozuldu duzenm bozuldugu her gecen ay eksikliğim artyr hiç olmayacak mı dyrm acaba o zaman ne yapabılırm dyrm şeytan sureklı durtukluyr isyan noktasına getrdgnde hamdolsun dyrm ama farkındaym tukenıyorumaynen canım benmde umudum yok.saldım oyle ne zaman olursa napalaım
Kesin soncsa bende yaparm cnm yarn olmazsam bende yapcm test :) dua edin ins benimde tutmstr cnm ya :)Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?