Evde gebelik testinde çığır

Kan verdim kızlar.doktor pek bisi göremedim ben kese fkn dedi.rahim duvarın da ince görünüyor dedi.hamile olduğunu sanmıyorum gene de kanda bakalım dedi.gittigime pişman oldum,su anda umutsuzca bekliyorum,dua ediyorum

Kan verdim kızlar.doktor pek bisi göremedim ben kese fkn dedi.rahim duvarın da ince görünüyor dedi.hamile olduğunu sanmıyorum gene de kanda bakalım dedi.gittigime pişman oldum,su anda umutsuzca bekliyorum,dua ediyorum
hadı ya belkı cok yenıdr canım ne bıleym bekle bakalm adeteede var dımı daha

En.hayırlısı neyse o olsun canm ya. Dr a gitmeden direk kan verilmiyormuydu. Moralini bozmuş durduk.yere

hadı ya belkı cok yenıdr canım ne bıleym bekle bakalm adeteede var dımı daha
6 gün var canım.doktora sinir oldum kavga edecektim az kalsın.bastirdikca bastırdı karnıma.kasiklarim ağrıyor bastırınca daha çok dedim hala devam etti.en son dayanamadım ağrısına kan tahlili isticekmisiniz dedim.oyle diyice ultrason aletini bıraktı.isteyelim bakalım ama sanmıyorum hamile olduğunu dedi sakız cigneyerekten,kimse yanlış anlamasin da burdaki kadın doğum Hastanesi'nin doktorları insana insanca muamele yapmiyorlar.Güya eve çok yakın diye gideyim dedim pismanim.cok canım sıkkın ve sinirliyim kendime

En.hayırlısı neyse o olsun canm ya. Dr a gitmeden direk kan verilmiyormuydu. Moralini bozmuş durduk.yere
Yok canım kabule tmediler öyle.bi de ben yalan söyledim.laboratuara ilk gittiğimde ordaki bayan dedi ki adetim iki gün geçti de yoksa tahlil istemez doktor gönderir seni dedi.Ben de öyle söyledim Allah affetsin.

Canım bence var.baya belli.brn ilk yaptığımda hemen çıktı ikinci çizgi.baya bi zaman geçince kan oraya kadar gelmiş kaybetmiş çizgiyi gece baktim.adetjne kaç gün var
Benim adet günüm dündü ama,yumurtlama geç olduysa ümidi var bakalım,ilişki 26 sında oldu da ondan umutlanıyom belki o tutmuştur diye

Yok canım kabule tmediler öyle.bi de ben yalan söyledim.laboratuara ilk gittiğimde ordaki bayan dedi ki adetim iki gün geçti de yoksa tahlil istemez doktor gönderir seni dedi.Ben de öyle söyledim Allah affetsin.
Peki normalde kacgun.var? Belki gunun.erken.oldgu icin doktor bir kalinlasma vs gorememistir. Yani 2 gun.geciktiginde daha farkli oluyordur belki rahim.duvari. moralini bozma.derim

Kızlar bana isteyen deli diyebilir evde test vardı az önce lavaboya gidince gördüm barı hamile değilim şunu da yapayım gördükçe sinirlenmeyim dedim ve yaptim sonuç bu

Peki normalde kacgun.var? Belki gunun.erken.oldgu icin doktor bir kalinlasma vs gorememistir. Yani 2 gun.geciktiginde daha farkli oluyordur belki rahim.duvari. moralini bozma.derim
Bilmoyorim canım yaa.elim.ayagim titriyor şimdi inan.basim dönüyor kasiklarım ağrıyor hala.kist fkn da yok dedi doktor.kafayi yicem

Sinirden ağlıyorum su an.doktor öyle bi konuştu ki aklıma geldikçe canım sıkılıyor.bence hamile değilsin dedi.illa gormek istiyorsan kan tahlili yapalım dedi.Lütfen dedim.tmm gidip kan verebilirsin dedi.ben bunları konuşurken de doktorun sekreteri çocuklarıma kızıyordu nesne konuşuyorsunuz diye.ay kafayı yicem.cocuklari birakcak yer bulamadım okul çıkışı onlarla gitmiştik.ay aklıma geldikçe kafayı yicem kızlar.kusura bakmayın sizi de geriyorum hakkınızı helal edin

Internetten takip et canim sonucun.cikinca hemen haber ver cok merak ettim

5hafta olmadan doktor baksada bisey gorunmezki zaten
Şimdi baktım canım internetten cikmamis daha eşime söyledim gelirken al sonucu diye.2009 Aralık'ta tahlil yaptirmisim.degerim 0.100 çıkmış o anı hatırladım şimdi.o zamanlar büyük oğluma hamile kalmadan bir ay önceydi.2010 ocakta hamile kalmıştim bu testten bir ay sonra.

Takibe devam et bakalm ama.bence cikar ya baksana test lök diye cikmis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…